canım ben 1 haftadır bildiğin adet sancısı çekiyorum .. kasıklarım belim bacağıma vuruyo tamam diyorum adet oldum tuvalete koşuyorum akıntı.. Ama benim akıntılarım yumurtlama döneminde oldu sonra bat yaklaşırken hiç yoktu .. Bat günü tekrar akıntı başladı .. çok aşırı değil akıntım .. Göğüs hassasiyeti hiç olmadı ..
Ben bebek düşünüyorum diye doktora gittiğimde hormonlarıma bakılmıştı süt hormonum yüksekti bu gebeliğe engel olur dedi ve ilaç kullandım .. İlaç kullanmadan önce inanılmaz göğüs hassasiyetim oluyodu adet döneminde belki şimdi o yüzden olmuyodur
napim maveracım gezmeden geldim bende :) adetin 25. günündeyim beklemelerdeyim ...tek tek okuyordum neler olup bittiğini :) ha bu arada bişey sorucam canım ben 25. gündeyim ama adetim 33 gün sürüyor.adeti böyle uzun olupta belirtileri kaçıncı günde hissetmeye başlıyolar acaba? yani adet süresi uzun olunca beklemek daha zor geliyo sanki...
Benim belirtilerimde kasık ve bel ağrısı bi de ciddi anşamda gaz problemim var :)
ne güzel inşallah bize de nasip olur. benim arkadaşlarımın hemen hemen hepsinin çocuğu oldu, hatta hemen hemen hepsi yaşına girdi, 3-4 yaşında olanlar da var. ben geç kaldım, nasıl yetişecem onlara diye düşünüyorum, sonra belki ikiz olur diye hayal kuruyorum...Rabbim bize de unuttursun inşallah.
Benim belirtilerimde kasık ve bel ağrısı bi de ciddi anşamda gaz problemim var :)
ooh haftasonu demek gezmek demek:) iyi yapmışın güselim. ah o beklemeler yok muuu, oldu mu olmadı mı tuttu mu tutmadı mı belirti var mı yok mu kafayı yiyecez yakında:)
senin de az kalmış canım azcık daha sık dişini. belirtiler kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum canım, bir de gerçekten adet belirtileri ve hamilelik belirtileri hemen hemen aynı gibi. çok takılmamak lazım sonra olmayınca çok üzülüyoruz
bana sorarsan bazı belirtilerin olsa bile sen onları hamileliğe yorma, eğer varsa zaten orada duracak bebişin adetin gelmeyince anlayacaksın..
ama belirtilere bakıp da kesin hamleyim deyip de olmayınca ..........kendimizi yıpratıyoruz canm... inşallah hayırlı haberler verirsin güselim[/Q
çok teşekkür ederim canım çok sağol...aynen dediüin gibi umutların yıkıldığında daha kötü oluyor....çok güzel moral veriyorsun canım Allah sana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah....
anlaşılan bebekler ağrı ve gazla geliyor
haydi bakalım tatlıebbi ve ozayder de güzel hayırlı haberler versin inşallah Allahımm
ooh haftasonu demek gezmek demek:) iyi yapmışın güselim. ah o beklemeler yok muuu, oldu mu olmadı mı tuttu mu tutmadı mı belirti var mı yok mu kafayı yiyecez yakında:)
senin de az kalmış canım azcık daha sık dişini. belirtiler kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum canım, bir de gerçekten adet belirtileri ve hamilelik belirtileri hemen hemen aynı gibi. çok takılmamak lazım sonra olmayınca çok üzülüyoruz
bana sorarsan bazı belirtilerin olsa bile sen onları hamileliğe yorma, eğer varsa zaten orada duracak bebişin adetin gelmeyince anlayacaksın..
ama belirtilere bakıp da kesin hamleyim deyip de olmayınca ..........kendimizi yıpratıyoruz canm... inşallah hayırlı haberler verirsin güselim[/Q
çok teşekkür ederim canım çok sağol...aynen dediüin gibi umutların yıkıldığında daha kötü oluyor....çok güzel moral veriyorsun canım Allah sana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah....
amin canm benim cümlemize inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbimm
kızlar ben kacar kocısım geldı bı onunla ılgılenım canlar..yarın yepyenı bır güne merhaba dıcez...yarın görüsmek üzere..öpüldünüz
amın canım ınsallah..ısteyen herkeze versın ınsallah...sonradan hayal kırıklıgı olmasında:ıD benım bat ayın 21. ozamana kadar zor beklerım ama beklıcem mecbur kızlaar
eşim test yapma diyo ama ben haftaya salıya kadar anca dayanırım gibi geliyo :) benimde 25. gün ogüne kadar neler kurar yazar bide oynarım bilmiyorum :)
evriscim meraba ne zamandır profiline bakıyorum ama nedense sana özel msj atamıyorum burada dua konularından bahsetmek yasak ama sana başka yerde rastlayamıyorum
sana söz vermiştim senin için dua okurum diye söz verdiğim gibi okudum canım haberin olsun hoşçakal
ah Tubiloşum inşallah ya,haklısın belki oluşur dedi kesin demedide işte ben korktum..inşallah dediğin gibi olur,dua et bol bol....Rabbim bizede versin,seninde bebişin hayırlısıyla doğsun canım..
merhabaa kızlaaaarrr
nasılsınız bakalımm???
klasik pazar günü topic bomboş
hepinize mutlu,huzurlu,bolll bebişli bir gün diliyorummmmmmm
Allah razı olsun canım benimm...
dua etmezmiyimm.
İnşallah enn kısa zamanda bebişinin güzel haberini almak nasip olur.
sürekli aklımda ve dualarımdasınız Can Arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?