Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

anladım canım..benımde cok erken basladı agrılar bende adet olacakmısım gıbı agrı cektım aynı senın gıbı dedım aaa ne oluyo böyle erkenden dıyorum..akıntı aynı senın dedıgın gıbı..hergün bı akıntıyla ugrasıyorum..

ooh haftasonu demek gezmek demek:) iyi yapmışın güselim. ah o beklemeler yok muuu, oldu mu olmadı mı tuttu mu tutmadı mı belirti var mı yok mu kafayı yiyecez yakında:)
senin de az kalmış canım azcık daha sık dişini. belirtiler kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum canım, bir de gerçekten adet belirtileri ve hamilelik belirtileri hemen hemen aynı gibi. çok takılmamak lazım sonra olmayınca çok üzülüyoruz
bana sorarsan bazı belirtilerin olsa bile sen onları hamileliğe yorma, eğer varsa zaten orada duracak bebişin adetin gelmeyince anlayacaksın..
ama belirtilere bakıp da kesin hamleyim deyip de olmayınca ..........kendimizi yıpratıyoruz canm... inşallah hayırlı haberler verirsin güselim

Allah hayırlısıyla hepimizin gönlüne göre versin inşallah...şurda okuduklarım bazen okadar duygulandırıyor ki beni...o günler gelecek inşallah bu ayın sonunda yeni hamileler derken yepyeni hayaller kurulacak inşallah :)

anlaşılan bebekler ağrı ve gazla geliyor
haydi bakalım tatlıebbi ve ozayder de güzel hayırlı haberler versin inşallah Allahımm

amın canım ınsallah..ısteyen herkeze versın ınsallah...sonradan hayal kırıklıgı olmasında :ıD benım bat ayın 21. ozamana kadar zor beklerım ama beklıcem mecbur kızlaar

kızlar ben kacar kocısım geldı bı onunla ılgılenım canlar..yarın yepyenı bır güne merhaba dıcez...yarın görüsmek üzere..öpüldünüz

amın canım ınsallah..ısteyen herkeze versın ınsallah...sonradan hayal kırıklıgı olmasında :ıD benım bat ayın 21. ozamana kadar zor beklerım ama beklıcem mecbur kızlaar

eşim test yapma diyo ama ben haftaya salıya kadar anca dayanırım gibi geliyo :) benimde 25. gün ogüne kadar neler kurar yazar bide oynarım bilmiyorum :)

ozayder, canım ikimiz kalmışız..ben de çıkıyorum, görüşmek üzere..iyi geceler

eşim test yapma diyo ama ben haftaya salıya kadar anca dayanırım gibi geliyo :) benimde 25. gün ogüne kadar neler kurar yazar bide oynarım bilmiyorum :)

bence de test yapma, gününü bekle, beklemek zor ama olsun, azıcık sabır

evriscim meraba ne zamandır profiline bakıyorum ama nedense sana özel msj atamıyorum burada dua konularından bahsetmek yasak ama sana başka yerde rastlayamıyorum
sana söz vermiştim senin için dua okurum diye söz verdiğim gibi okudum canım haberin olsun hoşçakal

EsRa1982 özel mesajı kapattım... Unutmamışsın, zaman ayırmışsın gerçekten benim için okuduğun dua için Allah razı olsun tüm kalbimle söylüyorum. Sana da Allahım evlatların en hayırlısını nasip etsin...

kasım ayı topic'i kültür sanat topic'ine dönmüş.. süper süper.. çok kültürlü,sanata ve sanatçıya duyarlı bebelerimiz olur inşalla .. amin

merhabaa kızlaaaarrr
nasılsınız bakalımm???

klasik pazar günü topic bomboş

hepinize mutlu,huzurlu,bolll bebişli bir gün diliyorummmmmmm

ah Tubiloşum inşallah ya,haklısın belki oluşur dedi kesin demedide işte ben korktum..inşallah dediğin gibi olur,dua et bol bol....Rabbim bizede versin,seninde bebişin hayırlısıyla doğsun canım..

Allah razı olsun canım benimm...
dua etmezmiyimm.
İnşallah enn kısa zamanda bebişinin güzel haberini almak nasip olur.
sürekli aklımda ve dualarımdasınız Can Arkadaşlarım

klasik pazar falan filann ben seni yalnız bırakırmıyımmmm tubişimmm kuzummmmmm hamişimmmm
nassın bakimmm napıosunn yawrumm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…