Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar neden fertilityfriend.com sitesine üye olup orada temiz mis gibi grafiğe ateşinizi girmiyorsunuz? ben iki aydır üyeyim, çok güzel görünüyor yumurtlama günü, üstelik ilişki günlerini ve servikal mukusun kıvamını da işleyebiliyorsun grafiğe, ve sonra o grafiği linkle buradan paylaşabilirsin, tavsiye ederim.
valla hiç çaarmıyorum ama bikaç gündür hafif hafif ağrıyo zaten.geliyo valla.napim.
canım arkadaşlarım meyve hazırlıycam kocişe görüşürüz
hayırlısı dıyelım canım üzme kendını..kacıncı deneme ayın canım
bu 2. olucak.batta 15 iydi aslında.bi haftadır böyle ara ara gelip giden ağrılarım var.hayırlısı.üzülmüyorum canım napalım bi daha deneriz.sağolasın.
öylede gecıkme olmus zaten..test yaptınmı hıc...tabı canım olsun..daha ıkıncı aysa yenı baslamıssın ümidını hıc kaybetme
yok yapmadım.pazartesi doktor kontrolüm var zaten.orda bakarlar artık ne var ne yok.canımı sıkmak istemiyorum.hayırlısı neyse o olsun hakkımda..hakkımızda.
amın canım..sabırla bekleyecez görecez ınsallah...nasıpten öteye gecılmez..allah yeterkı bebek hasretı vermesın bıze
amin canım.amin.
iyi akşamlar herkese, nasılsınız kızlar?
ıyız canıkom sen nasılsın
iyiyim tatlım çok şükür, başladım bakalım bal tarçın çörekotu karışımına. eşime de bugün keçiboynuzu pekmezi aldım.. geçen ay keçiboynuzu kürü yaptım ama 1 hafta zor içti eşim beğenmedi onun tadını, keçiboynuzunun kendini yedi, bu sefer de pekmezini alalım dedi, inşallah faydası olur..
canımcım sakın kötü düşünme.
kist degil bebiş oluşucak Rabbimin izniyle
pekmezın tadınıda aynı kendısı gıbı canım ama her gün almaya devam edın artık yum gözünü yut asaga hehe...bebegımız ıcın nelere katlanıyoruz
evim sensın fılmını ızleyen arkadaslarım varmııı
aynen öyle canım, valla birsürü şey denedik hayırlısıyla gelsin inşallah bebeklerimiz bizi çok bekletmeden..bişey değil kilo alacam diye korkuyorum, bal- incir- fındık- fıstık derken
ben izledim canım bol bol ağladım ben beğendim ama iyi bi film diyemicem :) televizyonda izlediğimiz herhangi bir dizinin bölümü gibi