Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
sefamolsun
buttecpnr
ozayder
rainsun
kızlaaaarr...sizin niye sesiniz çıkmıyo
nasılsınız, neler yapıyosunuz? haftasonunu nasıl geçiriyosunzu?
nhaydi muhabbete

gitmeye degmezmı dıyosun...safak vaktıde gelmıs belkıde ona gıtsek daha ıyı olur belkıde

ben gittiğime pişman olmadım ama eşimle gitseydik burnumdan getşrebilirdi bu filme gelinirmi diye .. Eşim bulut atlasına gitti ben evim sensine .. İkimizde çıktığımızda mutluyduk :) onun film kültürü benimkinden bir hayli fazladır bulut atlasını çok beğendi .. Dediğin filmi bilmiyorum ama

sefamolsun
buttecpnr
ozayder
rainsun
nhaydi muhabbete

napalım canım yaa düşüne düşüne geçiriyoruz :) bhcg 12 çıktı bat 14 kasım pazartesiyi bekliyorum haftasonu bi an evvel geçsin artık .. Sen napıyosun

yabancı fılmmı bulut atlası??kım oynuyor??ne tür fılm??

napalım canım yaa düşüne düşüne geçiriyoruz :) bhcg 12 çıktı bat 14 kasım pazartesiyi bekliyorum haftasonu bi an evvel geçsin artık .. Sen napıyosun

düşünme güselim yaa, bak ne güzel 12 çıkmış o değer daha da yükselecek Allahın izniyle..zaten ben, senin yazdığın belirtilerden hamile olduğunu hissetmiştim
güzel düşün, pozitif düşün, kendine dikkat et..Allah nasip edecekse kimse engel olamaz..değerin de yükselecek, keseyi de göreceksin, kalp atışalrını da duyacaksın, kucağına da alacaksın İNŞALLAH
ben de ne yapayım işte 23. ay da olmadı diye üzüldük ama 24. ay için elimizden geleni yapacağız, Rabbim nasip eder inşallah

tom hanks , halle berry .. bilim kurgunun epik versiyonuymuş :) eşime sordum şimdi çok fazla flashback ve flashforward varmış

bak bu film dikkatimi çekti, ben de severim o bilimkurgu filmlerini.. ama burda hiç rastlamadım, demek ki buraya daha gelmemiş:) gelirse gideyim

canım ınsallah...cok sevınırız bu habere bız...ama tabı bu durumda pazartesi sankı hıc gelmez gıbı olur

Aynen canım .. Hayırlısı neyse o olsun pozitif olsun diye hiç dua etmedim hayırlısı olsun dedim hep ..

Canımmm çok teşekkür ederim bende güzel şeyler hissediyorum bakalım pazartesi netleşir inşallah .. testi beklerken yanımda bi kadın vardı onla konuştuk 2 yıl çocuğu olmamış sonra olmuş onu emzirirken 2. olmuş .. İkiside kocaman olmuşlar şimdi ,hemen unutuyosun beklediğin günleri dedi .. Allahım sana da nasip eder inşallah .. Sıkma canını

sefamolsun
buttecpnr
ozayder
rainsun
nhaydi muhabbete

napim maveracım gezmeden geldim bende :) adetin 25. günündeyim beklemelerdeyim ...tek tek okuyordum neler olup bittiğini :) ha bu arada bişey sorucam canım ben 25. gündeyim ama adetim 33 gün sürüyor.adeti böyle uzun olupta belirtileri kaçıncı günde hissetmeye başlıyolar acaba? yani adet süresi uzun olunca beklemek daha zor geliyo sanki...

ne güzel inşallah bize de nasip olur. benim arkadaşlarımın hemen hemen hepsinin çocuğu oldu, hatta hemen hemen hepsi yaşına girdi, 3-4 yaşında olanlar da var. ben geç kaldım, nasıl yetişecem onlara diye düşünüyorum, sonra belki ikiz olur diye hayal kuruyorum...Rabbim bize de unuttursun inşallah.

kızlar ortada gazman gıbı dolanıyorum ve kasıklarda ve belde agrı var..sızce güzel seylerın habercısı olabılırmı..ne dersınız

aynen kasık ve bel ağrısı bendede var inşallah güzel şeylerin habercisidir canım :) sen adetin kaçıncı günündesin?

canım ne gıbı belırtılerın vardı senın

canım ben 1 haftadır bildiğin adet sancısı çekiyorum .. kasıklarım belim bacağıma vuruyo tamam diyorum adet oldum tuvalete koşuyorum akıntı.. Ama benim akıntılarım yumurtlama döneminde oldu sonra bat yaklaşırken hiç yoktu .. Bat günü tekrar akıntı başladı .. çok aşırı değil akıntım .. Göğüs hassasiyeti hiç olmadı ..

Ben bebek düşünüyorum diye doktora gittiğimde hormonlarıma bakılmıştı süt hormonum yüksekti bu gebeliğe engel olur dedi ve ilaç kullandım .. İlaç kullanmadan önce inanılmaz göğüs hassasiyetim oluyodu adet döneminde belki şimdi o yüzden olmuyodur

aynen kasık ve bel ağrısı bendede var inşallah güzel şeylerin habercisidir canım :) sen adetin kaçıncı günündesin?

27. günüm canım...31 günde bı adet oluyorum..evet gögüslerımdede sıslık var...ama bır haftadır böyle benım durum gazman gıbı olmamda ıkı gündür..evdede hep corap patık terlık le gezıyorum battanıyem üzerımden hıc ayrılmıyo üsütmüs olamam dıyorum ne bılım ıste öyle

kızlar ortada gazman gıbı dolanıyorum ve kasıklarda ve belde agrı var..sızce güzel seylerın habercısı olabılırmı..ne dersınız

Benim belirtilerimde kasık ve bel ağrısı bi de ciddi anşamda gaz problemim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…