gitmeye degmezmı dıyosun...safak vaktıde gelmıs belkıde ona gıtsek daha ıyı olur belkıde
sefamolsun
buttecpnr
ozayder
rainsun
kızlaaaarr...sizin niye sesiniz çıkmıyo
nasılsınız, neler yapıyosunuz? haftasonunu nasıl geçiriyosunzu?
nhaydi muhabbete
ben gittiğime pişman olmadım ama eşimle gitseydik burnumdan getşrebilirdi bu filme gelinirmi diye .. Eşim bulut atlasına gitti ben evim sensine .. İkimizde çıktığımızda mutluyduk :) onun film kültürü benimkinden bir hayli fazladır bulut atlasını çok beğendi .. Dediğin filmi bilmiyorum ama
napalım canım yaa düşüne düşüne geçiriyoruz :) bhcg 12 çıktı bat 14 kasım pazartesiyi bekliyorum haftasonu bi an evvel geçsin artık .. Sen napıyosun
yabancı fılmmı bulut atlası??kım oynuyor??ne tür fılm??
14 kasım gectı canım...ıyı bı haber verıyorsun sankı
tom hanks , halle berry .. bilim kurgunun epik versiyonuymuş :) eşime sordum şimdi çok fazla flashback ve flashforward varmış
bugün yaptırdım testi 3-4 gün geçti işte ama değer 12,82 çıktı .. Pazartesi günü tekrarlıcam o zaman iyi bi haber verebilirim şu an belirsiz canım
napalım canım yaa düşüne düşüne geçiriyoruz :) bhcg 12 çıktı bat 14 kasım pazartesiyi bekliyorum haftasonu bi an evvel geçsin artık .. Sen napıyosun
bugün yaptırdım testi 3-4 gün geçti işte ama değer 12,82 çıktı .. Pazartesi günü tekrarlıcam o zaman iyi bi haber verebilirim şu an belirsiz canım
tom hanks , halle berry .. bilim kurgunun epik versiyonuymuş :) eşime sordum şimdi çok fazla flashback ve flashforward varmış
canım ınsallah...cok sevınırız bu habere bız...ama tabı bu durumda pazartesi sankı hıc gelmez gıbı olur
düşünme güselim yaa, bak ne güzel 12 çıkmış o değer daha da yükselecek Allahın izniyle..zaten ben, senin yazdığın belirtilerden hamile olduğunu hissetmiştim
güzel düşün, pozitif düşün, kendine dikkat et..Allah nasip edecekse kimse engel olamaz..değerin de yükselecek, keseyi de göreceksin, kalp atışalrını da duyacaksın, kucağına da alacaksın İNŞALLAH
ben de ne yapayım işte 23. ay da olmadı diye üzüldük ama 24. ay için elimizden geleni yapacağız, Rabbim nasip eder inşallah
sefamolsun
buttecpnr
ozayder
rainsun
kızlaaaarr...sizin niye sesiniz çıkmıyo
nasılsınız, neler yapıyosunuz? haftasonunu nasıl geçiriyosunzu?
nhaydi muhabbete
Aynen canım .. Hayırlısı neyse o olsun pozitif olsun diye hiç dua etmedim hayırlısı olsun dedim hep ..
Canımmm çok teşekkür ederim bende güzel şeyler hissediyorum bakalım pazartesi netleşir inşallah .. testi beklerken yanımda bi kadın vardı onla konuştuk 2 yıl çocuğu olmamış sonra olmuş onu emzirirken 2. olmuş .. İkiside kocaman olmuşlar şimdi ,hemen unutuyosun beklediğin günleri dedi .. Allahım sana da nasip eder inşallah .. Sıkma canını
canım ne gıbı belırtılerın vardı senın
aynen kasık ve bel ağrısı bendede var inşallah güzel şeylerin habercisidir canım :) sen adetin kaçıncı günündesin?
kızlar ortada gazman gıbı dolanıyorum ve kasıklarda ve belde agrı var..sızce güzel seylerın habercısı olabılırmı..ne dersınız
aynen kasık ve bel ağrısı bendede var inşallah güzel şeylerin habercisidir canım :) sen adetin kaçıncı günündesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?