Çok şükür bugünümüze.Daha sakinim,daha kararlıyım..Ateşimi ölçtüm sabah.Ballı tarçınlı çörekotumu da yedim.Orkidlerimi de aldım işe geldimSen nasılsın?
aslında evde 2 tane test var ama yapmaya korkuyorum 2 gün daha durup öyle yapcam
iyim canım cok sükür...o gün gelmedı degılmı kırmızlar..bosuna telas yaptın bak
var vaar olmazmı...kasıkta agrı, akıntı, gögüslerde sıskınlık ve dün fark ettım gögüsümde bı damar bellı...ara ara bas dönmesıııııııı...ıste bukadar
benim sadece sol kasığımda sürekli ama hafif bir ağrı var batma oluyor ara ara bide sol bacağım damarları çekiliyor dün akşam ne hikmetse sol kasığım öyle bir seğerdiki
Canım, telefonunda Android işlemci varsa, marketten Fertility Friend indir, daha kolay yapılıyor oradan. Ben de tabletten işliyorum her gün buraya
Sabah hep aynı saatte, yataktan kalkmadan dil altından ölç tamam?
Haberin yok senin.Bugün adetimin 2.günü.O gün gece adet oldum ben.Tanıyorum vücudumu bilmişim.Yıkılmadım ama üzülmedim de değil.Umutlanmıştım.Zaten hedefim Aralık'tı.Şimdi ona bomba gibi hazırlanıyorum :118::118::118::118::118:
Günaydın kızlar..
Ateş ölçme yöntemine ve bal-çörekotu karışımına bugün sabah itibariyle start verdim.36,5 ile ayı açmış bulunmaktayım.Hepimiz için en hayırlısını diliyorum....
süpersın...bu motıvasyonla aralık ayı sana vız gelır tırs gıder basarırsın
bugün o dedikelrine bende start verdim bnm aterşimde 36,2 çıktı ama hala bir tablo yapamadım(
bekleyin kızlar, belirtilerinizle bekleyin. çok yakın bir arkadaşım 8. haftasında. adetten 10-15 gün sonra test yapmış, dr.a gittiğinde 7 hafta 2 günlüktü, kalp atışlarını da duydu. biz çok sabırsız davranıyor, saniyesinde bekliyoruz. sürekli kendimizi dinliyoruz. göğüslerinde sızlama şişme olmuş, kasık ağrısı çekmiş, şimdi de uyku hali ve bulantıları var. bize düşeni yapıp beklemeyi öğrenmeliyiz artık. her dakika düşününce stres oluyoruz başka da bişey elde etmiyoruz. tabi bu benim fikrim....
benimde göğüslerim şişmişti,damarlarım çıkmıştı..benimde kasıklarımda ağrı vardı.. bende deli gibi uyuyodum.. benimde iştahım açılmıştı.. inanmasamda fallarımda hamile olduğumu söylüyolardı..
neydi peki benim bu yaşadıklarım..neydi neydi..
aralık ayı topic'i açıldımı ya..kasımda başarılı olan arkadaşlara başarılarının devamını dileyip oraya geçsek..
benimde göğüslerim şişmişti,damarlarım çıkmıştı..benimde kasıklarımda ağrı vardı.. bende deli gibi uyuyodum.. benimde iştahım açılmıştı.. inanmasamda fallarımda hamile olduğumu söylüyolardı..
neydi peki benim bu yaşadıklarım..neydi neydi..
aralık ayı topic'i açıldımı ya..kasımda başarılı olan arkadaşlara başarılarının devamını dileyip oraya geçsek..
Sana sonuna kadar katılıyorum.Bence hergün yeni bir konu açarak muhabbeti bebek ve belirtilerinden uzaklaştırmalıyız.Kitaplar,ev dekorasyon,tatil yerleri ve otelleri,anılarımız,yapılabilecek sürprizler,hayaller,yemek ve pasta tarifleri vs vs..Çok konu var konuşulacak.Bende var,bende yok diyerek akşamı ediyoruz.Sonrada takmamak lazım diyoruz.Haksız mıyım?
Aralık ayına topic açılmadı.Buradan devam edelim dedi topic sahibimiz.Kopmamış oluruz dedi.
iyi ettin canımm..
yettım garııııııııı kızlaar
eee daha ne var ne yok nasıl gecıyor günlerın
kızlar lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. Değerim 12.82 çıktı ne sizce ????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?