Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

gönderirsen sevinirim cnm çünkü şu sitedekini yapamadım(

bu ay ateşide takip edeceğim çünkü aralıkta sanırım tekrar dr.uma gideceğim aradan buda çıksın.
bugün dediğim gibi o çörekotu bal tarçına başladım onu deneyeceğim.aklıma geldikçe kuru incirin kendisini bolca tüketeceğim.Birde bişey duymuştum yumoş çatlaması için kuru incirle havuç kaynatıyormuşsun belki bal karışımım bitince 1 haftada onu denerim.ee yine kırmızı kartı görürsem bundan sonraki aşamaya dr.la birlikte karar vereceğiz

İnanırsam yarım saat falan uğraştım.excel yükleyemiyorsun buraya.Exceli pdf'ye çevirme programı indirdim.Onu da beceremedim.Ama nasıl yaptığımı anlatabilirim.L şeklinde tablonun dikey kısmına yukarıdan aşağı 38-37,90-37,80-37,70 ....... 36 şeklinde rakamlar yazdım.Yatay kısımada adetimin 1.gün-2.gün-3.gün diyerek 30.güne kadar yazdım.(adet döngüm 30 olduğundan) Çıktı aldım.Bugün 36,50 çıktı. 1.günün 36,50 kısmına işaret koydum. :)
38-
37,9-
37,8-
37,7-
37,6-
.
.
.
36,5- X
36,4-
36,3-
36,2-
36,1-
36 1.GÜN 2.GÜN 3.GÜN 4.GÜN 5.GÜN...................30.GÜN
Bu şekilde.Tabi aralarda çizgiler olduğu için daha net anlaşılıyor excelde.Umarım yardımcı olmuştur

doktora gösterdin mi sonucu? 3 gün geçmesine rağmen bana düşük gibi geldi ama dr değilim sonuçta.

test yaptırdığım yerde ki doktor daha 3-4 gün geçmiş değerin artar çok erken dedi.. Kendi doktoruma telefon ettim 2 gün sonra tekrarlayıp artışa bakalım dedi .. Kanaman da gelebilir ama şu anda hamilesindedi ..

2 gün beklicem.. burda böyle bişey yaşayan var mı diye merak ettim ..
Allah hepimize hayırlı hamilelik ve evlatlar nasip etsin ..

Hayırlı olsun.Değeri düşük olup da yükselenler var.Geç döllenmeden dolayı.Allahım kucağına da aldırsın inşallahh..

canım bu degere göre hamişsin inşallah
önemli olan gün aşırı 2 ye katlaması..

yumurtlama zamanını biliyormusun canım?
takip etmişmiydin?

inşallah degerin katlana katlana artar canım.bol bol dinlen

kızlar fena gazmana döndüm ya neden olabılır a

neden acebaaaaaaaaa
bende de var aynı durum da
yumurtlama takibi yaptınmı kuzu? yumurtlamadan sonraki kaçncı günündesin

TAYDİNİMMMMMMMMM
kuzum Allah razı olsun.hee boş durmadım
çok şükür mercimeğim benimle

inşallah bu defa herşey yolunda gider de oğluşum abi olur.

darısı başına kuzummmm
çok öptümm

arkadaşlar benimde inanılmaz kasık ağrım var adet olacakmışım gibi 25. günümdeyim ama 33 günde olduğum için daha 8 gün var adetime.7 gündür göğüs ağrısı var ve şişler,kasık ağrısı 3 gündür de hem beyaz bazen sarı akıntım başladı.beklemek gerçekten çok zor Allah hepimize sabır versin...haftaya test yapiym diyorum eşim kızıyor geçen ay kimyasal yaşadım testte gördüm 2. çizgiyi adetin geçsin sabret diyor offf bide gebelik takviminde rahime yerleşme günüm bugün ve çok sancılıydım ... ah bi anlasak neler olduğunu...

kızlar muayneden geldım 7.gündeyim buugun..yrn tekrar muayneye çağrıldımm....pazartesi çatlatma iğnemi vurunacak, çarşamba muhtemelen toplama yapılır 1ile5gun arasındada transfer olackmışş...çokk heycan yapıyorumm..DUALARINIZA İHTİYACIM VARR..canlarrr..:18:

Allahım yardımcın olsun kardeşim...

kızlar iyi akşamlar.

Bu ay çok tuhafım. Yarın bat günüm. normalde göğüslerim ağırırdı 1 hafta önceden. Hiç ağırmadıgı olmazdı. bu ay olmadı. :44::44: yarın bakalım ne olacak.

hayırlı olsun canım.. değerlerin katlanarak artsın inşallah.. rabbim bizlere de nasip etsin hayırlısıyla..

inşallah cicimm. sen sağlıkla bebeğine kavuşursun, oğluşun abi olur, darısı da bizim başımıza olur inşallah..

dualarımız hep birlikte canım..

kuzuşkommmmmmmm herşey çokkkkkk güzel olucakkk
habersiz bırakma bizi e mi

Hayırlı olsun.Değeri düşük olup da yükselenler var.Geç döllenmeden dolayı.Allahım kucağına da aldırsın inşallahh..

çok teşekkür ederim kızlar inanın hayal kırıklığı olmasın diye sevinemedim bile ..
ovulasyon testi kullanmadım ama sitedeki haftalara göre dikkat ettim .. Bide yumurtlama zamanı akıntı gibi belirtilerim olur o zamanlara dikkat ettik .. Yalnız bişey sorucam Tubilosh yumurtlama haftasından sonra eşim il dışındaydı biz birlikte olmadık .. Adete 2 hafta kala ilişki olmadı .. o zaman geç döllenmede olmaz di mi .. Yada geç döllenme ilişkiye mi bağlı ..

hayır tatlım,geç döllenme geç yumurtlama olunca olur,yani sen diyelimki her ay 14. gün yumurtluyosun ama olduki 17.gün yumurtladın,adete daha yakın dönemdedir ve geç döllenme olur geç yumurtladığın için..yoksa yumurta uzun yaşayan bişi değil yani,ne gün yumurtluyosan 12 saat en fazla 24 saatte döllenirmiş aklında bulunsun..yumurtlama her ay aynı gün olmaz,bazen erken olur,bazen geç olur,keyfine kalmış tüplerimizin

kızlar bugün doktora gittim,yumurta oluşmuş ama kistik yapı varmış,klomen den dolayı işte bu ay hamilelik şansın az gibi dedi,ayrıca bu ay kist oluşabilir dedi,napıcamm şimdi,kist oluşunca tedaviye ara vericekmiş,doğum kontrol hapı kullanıcakmışım,lütfen oluşmasın,1 ay 1 aydır yani...kist oluşunca hamile kalınmazmı acaba?yani kist oluşursa ben diğer ay yumurtlamıycakmıyımmkii?

kızlar merhaba benımde bat bugundu ama hala gelen giden bişey yok.
ama belirtide yok ara ara sadece kasıklarıma ağrı giriyor sankı adet olucam gibi wc gidiyorum yok bişey.pazartesıye kadar bekliyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…