Kim tutar beniii :118::118::118::118::118::118::118:
Bende o sitedeki tabloya bakarak excelde bi tablo yaptım.Çıktı aldım.Evde duruyor.Yanımda olursa inceler dururum diye.Yeteri kadar kafayı takıyorum ilavelere gerek yok diye düşündümExcel tablosunu yükleyebilirsem buraya sana da göndereyim istersen.Aynı tabloyu yaptım sonuçta.Yumurtlama için ateşin fırladığı günden önceki en yüksek ateşin olduğu noktayı çiziyorsun ve adete kadar düşmezse ateşin hamilesin :)
gönderirsen sevinirim cnm çünkü şu sitedekini yapamadım(
bu ay ateşide takip edeceğim çünkü aralıkta sanırım tekrar dr.uma gideceğim aradan buda çıksın.
bugün dediğim gibi o çörekotu bal tarçına başladım onu deneyeceğim.aklıma geldikçe kuru incirin kendisini bolca tüketeceğim.Birde bişey duymuştum yumoş çatlaması için kuru incirle havuç kaynatıyormuşsun belki bal karışımım bitince 1 haftada onu denerim.ee yine kırmızı kartı görürsem bundan sonraki aşamaya dr.la birlikte karar vereceğiz
bat ne zaman, kaç gün var?
bat 14 kasımdı .. 3 gün geçti
doktora gösterdin mi sonucu? 3 gün geçmesine rağmen bana düşük gibi geldi ama dr değilim sonuçta.
test yaptırdığım yerde ki doktor daha 3-4 gün geçmiş değerin artar çok erken dedi.. Kendi doktoruma telefon ettim 2 gün sonra tekrarlayıp artışa bakalım dedi .. Kanaman da gelebilir ama şu anda hamilesindedi ..
2 gün beklicem.. burda böyle bişey yaşayan var mı diye merak ettim ..
Allah hepimize hayırlı hamilelik ve evlatlar nasip etsin ..
test yaptırdığım yerde ki doktor daha 3-4 gün geçmiş değerin artar çok erken dedi.. Kendi doktoruma telefon ettim 2 gün sonra tekrarlayıp artışa bakalım dedi .. Kanaman da gelebilir ama şu anda hamilesindedi ..
kızlar fena gazmana döndüm ya neden olabılır a
tubiloshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canımmmmmmmmmm... gözün aydın. sağlıkla bebişini kucağına almak da nasip olur inşallah..
yokluğumda boş durmamışsın maaşallah...
2 haftadır işlerim çok yoğun olduğu için gelemedim hiç buralara.... resmen kaybettim kendimi... ama şükür burdayım işte.. yoğunluğun tek artısı oturup düşünmeye fırsatım olmadı... ama içimden bir ses bu ay için hiç ümit vaad etmiyor bana.. bu ay ihmal ettim, daha doğrusu fırsat bulamadım. ama bu ay da gebelik olmazsa artık dr.a gidicez. beklerken boşuna beklemiş olmaktan korkmaya başladım artık. bir sıkıntımız varsa bilelim, tedavi gerekiyorsa biran önce başlayalım diyorum artık.
yakın bir arkadaşım hamile.. geçen hafta aldım haberini, dün de ultrason resmini gördümm.. kıskanmak değil tabii ki de imrenmek mi desem. öyle garip hissettim kendimi.
hepinize iyi geceler.. kahvaltıda görüşürüz inşallah
kızlar muayneden geldım 7.gündeyim buugun..yrn tekrar muayneye çağrıldımm....pazartesi çatlatma iğnemi vurunacak, çarşamba muhtemelen toplama yapılır 1ile5gun arasındada transfer olackmışş...çokk heycan yapıyorumm..DUALARINIZA İHTİYACIM VARR..canlarrr..:18:
neden acebaaaaaaaaa
bende de var aynı durum da
yumurtlama takibi yaptınmı kuzu? yumurtlamadan sonraki kaçncı günündesin
TAYDİNİMMMMMMMMM
kuzum Allah razı olsun.hee boş durmadım
çok şükür mercimeğim benimle
inşallah bu defa herşey yolunda gider de oğluşum abi olur.
darısı başına kuzummmm
çok öptümm
kızlar muayneden geldım 7.gündeyim buugun..yrn tekrar muayneye çağrıldımm....pazartesi çatlatma iğnemi vurunacak, çarşamba muhtemelen toplama yapılır 1ile5gun arasındada transfer olackmışş...çokk heycan yapıyorumm..DUALARINIZA İHTİYACIM VARR..canlarrr..:18:
canım bu degere göre hamişsin inşallah
önemli olan gün aşırı 2 ye katlaması..
yumurtlama zamanını biliyormusun canım?
takip etmişmiydin?
inşallah degerin katlana katlana artar canım.bol bol dinlen
Hayırlı olsun.Değeri düşük olup da yükselenler var.Geç döllenmeden dolayı.Allahım kucağına da aldırsın inşallahh..
hayırlı olsun canım.. değerlerin katlanarak artsın inşallah.. rabbim bizlere de nasip etsin hayırlısıyla..
İnşallah canım Allah sana ve tüm bekleyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin ..
çok teşekkür ederim kızlar inanın hayal kırıklığı olmasın diye sevinemedim bile ..
ovulasyon testi kullanmadım ama sitedeki haftalara göre dikkat ettim .. Bide yumurtlama zamanı akıntı gibi belirtilerim olur o zamanlara dikkat ettik .. Yalnız bişey sorucam Tubilosh yumurtlama haftasından sonra eşim il dışındaydı biz birlikte olmadık .. Adete 2 hafta kala ilişki olmadı .. o zaman geç döllenmede olmaz di mi .. Yada geç döllenme ilişkiye mi bağlı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?