Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Günaydın kızlar..
Ateş ölçme yöntemine ve bal-çörekotu karışımına bugün sabah itibariyle start verdim.36,5 ile ayı açmış bulunmaktayım.Hepimiz için en hayırlısını diliyorum....

sen pembe kan geldi demiştin acaba üstüne görme olmasın.
üstüne görmede bildiğim kadarıyla regliden farklı birgun sürüyor ya çok kanama yada çok az kanama oluyor diye biliyorum.

hanımlar günaydın adetıme 2 gun var akşam kırmızı bişi geldı peçeteye ama çamaşırıma hiç bişi gelemmişti. adet oldum dıye düşündüm bı an ama adet kanı daha koyu renkli olur. anlayamadım umutlanmalı mıyım onuda anlamadım off zor beklemek (

olabilir kuzum... bendede fazla var.. 2aydır falan dikaat etim adetim daha erken oldu.. belkide ondan... artık ac gezenlerden oldm nerdeyse.. yemk yemeyi unutuyorum...

gunaydın kızlar..............
Günaydııınn...

İnşallah yerleşme kanamasıdır.Adet dönemine yakın,adetten daha az ve daha açık renkli kanama diye tanımlıyorlar.Seninki de ona benziyor.Hayırlı haberlerin habercisidir inşallah

günaydın canım, umarım yerleşme kanamasıdır, önceki ay ben de yaşadım, reglden 4-5 gün önceydi. ama maalesef regl oldum. umarım öyle değildir, hamişsindir..

bata az kalmasının dışında belirti var mı kızlar..

bence de yapmayın sıkın dişinizi yoksa bata 9 gün var benim, ben de yaparımm
var vaar olmazmı...kasıkta agrı, akıntı, gögüslerde sıskınlık ve dün fark ettım gögüsümde bı damar bellı...ara ara bas dönmesıııııııı...ıste bukadar

bata az kalmasının dışında belirti var mı kızlar..

bence de yapmayın sıkın dişinizi yoksa bata 9 gün var benim, ben de yaparımm

benim sadece sol kasığımda sürekli ama hafif bir ağrı var batma oluyor ara ara bide sol bacağım damarları çekiliyor dün akşam ne hikmetse sol kasığım öyle bir seğerdiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…