- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen pembe kan geldi demiştin acaba üstüne görme olmasın.
üstüne görmede bildiğim kadarıyla regliden farklı birgun sürüyor ya çok kanama yada çok az kanama oluyor diye biliyorum.
mutlu yıllar canım yeni yasın ömrüne huzur mutluluk sağlık ve bide bebiş katsın
canım hepsinikarıştırmıyorum 10 aydır sırayla yaptım yani fındık fıstık incir yersem biraz daha şişerim zaten kilo vermem lazım belki kilom bile engel oluyo olabilir
Günaydııınn...gunaydın kızlar..............
hanımlar günaydın adetıme 2 gun var akşam kırmızı bişi geldı peçeteye ama çamaşırıma hiç bişi gelemmişti. adet oldum dıye düşündüm bı an ama adet kanı daha koyu renkli olur. anlayamadım umutlanmalı mıyım onuda anlamadım off zor beklemek (
Günaydııınn...
İnşallah yerleşme kanamasıdır.Adet dönemine yakın,adetten daha az ve daha açık renkli kanama diye tanımlıyorlar.Seninki de ona benziyor.Hayırlı haberlerin habercisidir inşallah[/off inşallah ya devamı gelemz de hamiş olurum
hanımlar günaydın adetıme 2 gun var akşam kırmızı bişi geldı peçeteye ama çamaşırıma hiç bişi gelemmişti. adet oldum dıye düşündüm bı an ama adet kanı daha koyu renkli olur. anlayamadım umutlanmalı mıyım onuda anlamadım off zor beklemek (
bata 3 gün kaldı test alıpta yapmamak için zor tutuyorum kendimi
günaydııınnnnngünayyyyyydııınnn
günaydııınnnnn
bata 3 gün kaldı test alıpta yapmamak için zor tutuyorum kendimi
yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaparsan bende dayanamam benımde bata 4 günüm var
yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaparsan bende dayanamam benımde bata 4 günüm var
nabersın tatlım
var vaar olmazmı...kasıkta agrı, akıntı, gögüslerde sıskınlık ve dün fark ettım gögüsümde bı damar bellı...ara ara bas dönmesıııııııı...ıste bukadarbata az kalmasının dışında belirti var mı kızlar..
bence de yapmayın sıkın dişinizi yoksa bata 9 gün var benim, ben de yaparımm
bata az kalmasının dışında belirti var mı kızlar..
bence de yapmayın sıkın dişinizi yoksa bata 9 gün var benim, ben de yaparımm
phia'cım..
ben kırmızı kart görüp oyun dışı kaldım..
hakem takım tutuyo yaaaa...