• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
merhaba canlar, hepinize iyi akşamlar...nasılsınız bakalım? güzel haberler yok mu?

Kizlaaarrr haberlerde aile basi 3 cocuk dogurulmazsa ulke nufusu azalicakmis ellerimizi cabuk tutalim hep bizim yuzumuzden:)

Tayyibim bosuna 3 cocuk demiyomus bide burun kivirmiyomu insanlar ayyy iki tane var napicam ucuncu cocugu bi yolunu bulim pes pese getiricem valla:)

perıcım ovi testı kullandn mı pekı

bu ay kullandım canım adetim bittikten sonra başladım her gün saat 3 te yaptım aynı saat te yapman önemli yalnız testi yapmadan 4 saat önce sıvı tüketimini keseceksin ki sonuç tam belli olsun ilk başlarda 2.çizgi silik çıkıyor tam yumurtlama gününde 2 çizgide aynı koyulukta oluyor benimki c çizgisinden daha koyu olmuştu o gün ve bunu takip eden 5 gün ilişki oluyor sabah olan ilişkiler daha verimli çünki spoşlar daha hareketli oluyor koyu çizgiyi gördükten sonrada her gün testi yap çizgi silikleşmeye başladıysa yumurtlamışsın demektir.:16:

kızlarrrr test yaptım bugün veeeeeeeeeeeeee çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiii :52:
sabah kan vericem.dua edin bu defa herşeh güzel olsun.
haber veririm size...
testimin resmini en kısa zamanda eklicem kızlar.
çok öpüyorum sizi...

canım hayırlı olsuuun:)sağlıkla al kucağına bebeğini.ben de test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm sonunda hafta sonu doktor kontrolü var her şey kesinleşecek inşallah:)

Back