cnm 2.gunu baslamak sartmı yarın 4.günm baslasam olur mu kı[/QUO evet canım kullanabilirsin o zaman sen 12. günü değilde 14.günü bırak karışımı
hımmm ne zman baslarsan 10 gün kullancm anldgm kadarıyla cnm .
hımmm ne zman baslarsan 10 gün kullancm anldgm kadarıyla cnm .
yarın başlayacaksan 4.günüm diyorsun adetinin 14. gününe kadar kullan canım
yarın başlayacaksan 4.günüm diyorsun adetinin 14. gününe kadar kullan canım
perıcım ovi testı kullandn mı pekı
merhaba canlar, hepinize iyi akşamlar...nasılsınız bakalım? güzel haberler yok mu?
Kizlaaarrr haberlerde aile basi 3 cocuk dogurulmazsa ulke nufusu azalicakmis ellerimizi cabuk tutalim hep bizim yuzumuzden:)
perıcım ovi testı kullandn mı pekı
bu ay kullandım canım adetim bittikten sonra başladım her gün saat 3 te yaptım aynı saat te yapman önemli yalnız testi yapmadan 4 saat önce sıvı tüketimini keseceksin ki sonuç tam belli olsun ilk başlarda 2.çizgi silik çıkıyor tam yumurtlama gününde 2 çizgide aynı koyulukta oluyor benimki c çizgisinden daha koyu olmuştu o gün ve bunu takip eden 5 gün ilişki oluyor sabah olan ilişkiler daha verimli çünki spoşlar daha hareketli oluyor koyu çizgiyi gördükten sonrada her gün testi yap çizgi silikleşmeye başladıysa yumurtlamışsın demektir.
bız hazırız bebelerımıze söylemek lazım canıkom
kızlllllllllllaar ben geldııımm
ah ah hele bi gelsin o sipalar
hoşgeldin canım bende yemek işini hallettim
kızlarrrr test yaptım bugün veeeeeeeeeeeeee çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sabah kan vericem.dua edin bu defa herşeh güzel olsun.
haber veririm size...
testimin resmini en kısa zamanda eklicem kızlar.
çok öpüyorum sizi...
oh ne güzel haber bunlar...darısı benım basıma ya rabbıımmcanım hayırlı olsuuun:)sağlıkla al kucağına bebeğini.ben de test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm sonunda hafta sonu doktor kontrolü var her şey kesinleşecek inşallah:)
oh ne güzel haber bunlar...darısı benım basıma ya rabbıımm
amin canım inşallahh senden de güzel haberleri alıcazz:)
oh ıyı yapmıssın...ne vardı menünde???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?