tamam işte ağrıması gerekiyo regl olucaksın gibi.sonra bi ıslaklık olması lazım.böyle tuvalete koşturman lazım eyvah adet oldum die ama olmaman lazım..
belirtiler bunlar
tamam işte ağrıması gerekiyo regl olucaksın gibi.sonra bi ıslaklık olması lazım.böyle tuvalete koşturman lazım eyvah adet oldum die ama olmaman lazım..
belirtiler bunlar
İnşallah hamiledir.
Bir arkadaş daha yazmıştı bir topikte benim yazdığım şeyi. Gri ise ikinci çizgi, testin içindeki çizginin yeri belli oluyor ıslandığı için. Hormondan dolayı ise pembe çıkıyor direk.
tuvalete koşturma var bende cok sık oluyo ama tık yok :))))
valla bende adet belirtisi bile yok hemen hemen 10gün önce gögüslerim acımaya başlamıştı kasıgıma kramp giriyodu yatarken saga sola dönerken şimdi hiç biri yok anlamadım hiç bişey
18 yani 3gün sonra ama nette ki hesaba göre 15 anlıycan kafam karman çormanbende aynen o durumdayım.bat ne zaman?
18 yani 3gün sonra ama nette ki hesaba göre 15 anlıycan kafam karman çorman
hep 18 de oluyorum bakalım bu ay ne olucak inş kırmızı kart görüp oyundan atılmayz :)))) sen nezaman olucaksın
Teşekkürler bilgilendirme için :26: İkinci çizgi belirdiyse hata olasılığı az diye biliyordum.
inş :))) belirtin varmı peki
canım inşallah hamilesindir boşuna çıkar mı hiç o çizgi yarın ilk idrarla tekrarla testi ve hemen kan testine git
Bende öyle biliyordum ama testlerde 1 gün sonra bile sonuç verenler oluyormuş.Saklıyorum bende artık.Önceden yapar 10dk sonra atardım.İnşallah cumartesi sabahı avaz avaz bağırırım buradan bendeAdet olmazsam tabi.Ay resmen adet ağrısı çekiyorum ben.Offf neyse.Derin nefes alıyorummm:120::120::120::120::120:
Korunduğum zamanlarda adetim gecikince ve bir kere de farklı olunca iki kere test yapmıştım. Bebetime dı markası. İkisinde de bahsettiğiniz pembe olmayan grimsi gölge vardı. Korkup hemen kan tahliline gitmiştim. (kalp ilacı kullanıyordum ve asla hamile kalmamam gerekiyordu o ilacı kullanırken) Negatifti.
Canım bende bebe time markasından yaptım .. ben yapar yapmaz bakılıcak sandım .. o zaman gölge gibiydi .. Sonra 35/40 dk sonra kutusuna bi daha baktım 5-20 dk sonra sonuç çıkar diyodu koştum hemen banyoya toz pembe gibiydi .. Ama 40 dk çok uzun bi süre di mi .. Yanlış olabilir sonuç.. ümitlenmiyorum bende hayırlısı bakalım sonra bi test daha yapıcam ..
kızlar ben az önce test yaptım .. İlk defa test yapıyorum ..
Bişey sorucam şimdi c koyu çıkıyo zaten t de bi çizgi çıkıyo ama onun pembe olması lazım di mi ? çook silik orda bi çizgi olduğu belli ama kırmızı değil gölge gibi olursa ne olur ????????????
tatlım deneyenler işe yaradığını söylüyor bu karışım yumurtaların daha iyi olgunlaşmasını ve çatlamasını sağlıyormuş inciri tam bilmiyorum ben öyle kuru olarak yiyorum
bal çörekotu ve tarçın 12 tatlı kaşığı dövülmüş çörek otu 10 çay kaşığı toz tarçın 10 yemek kaşığı saf bal bunları karıştır adetnin 2.günü başlayıp 12.gününe kadar kullanıyorsun canım bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyormuş yani hamişkalma şansın artıyor.
cnm 2.gunu baslamak sartmı yarın 4.günm baslasam olur mu kı[/QUO evet canım kullanabilirsin o zaman sen 12. günü değilde 14.günü bırak karışımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?