Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
tamam işte ağrıması gerekiyo regl olucaksın gibi.sonra bi ıslaklık olması lazım.böyle tuvalete koşturman lazım eyvah adet oldum die ama olmaman lazım..
belirtiler bunlar
Kız sen ne güzel söylüyorsun insanın içi kıpır kıpır oluyor.Akşamlar vakti dualarımız ulaşıyordur inşallah Yaradan'a.....

Teşekkürler bilgilendirme için :26: İkinci çizgi belirdiyse hata olasılığı az diye biliyordum.

Teşekkürler bilgilendirme için :26: İkinci çizgi belirdiyse hata olasılığı az diye biliyordum.

Rica ederim. İkinci çizgi aşırı silik bir pembe bile olsa yanılma payı yok zaten canım. Ama griyse altta testin içindeki çizginin yeri belli oluyor sadece.
Ben iki kere yaşadım çünkü. Ve çok var yanılan.

canım inşallah hamilesindir boşuna çıkar mı hiç o çizgi yarın ilk idrarla tekrarla testi ve hemen kan testine git

Yarına kadar dayanırsam yarın yapıcam dayanamazsam akşam evde bir tane testim var :)

Canım ben henüz hamilemiyim bilmiyorum muallakta biliyosun ama 3 gündür resmen adet sancısı çekiyorum.. Sık sık oluyo tamam diyorum kesin adet oldum ama geçiyo .. Eğer testi tekrarlayıp hamile olduğumu anlarsam benim belirtim bu olucak :)

hakkımızda hayırlısı olsun kızlar şu bat günü yaklaştıkça insan strese giriyor:26:

ALLAH (CC) 3 şekilde cevap verir:
1.Evet der istediğini verir.
2.Hayır der daha iyisini verir.
3.Bekle der ve en iyisini verir.
DUA VE SABIR....

Bu durumda çizgi hayali bile görünse, hamile olduğunu haber veriyor...Tebrikler... Gözün aydın....

tatlım deneyenler işe yaradığını söylüyor bu karışım yumurtaların daha iyi olgunlaşmasını ve çatlamasını sağlıyormuş inciri tam bilmiyorum ben öyle kuru olarak yiyorum

cnm bal çörek otu tarcını sadece karıstırıp yyıyorsn degıl mı baska birsey ypılmıyor yanı.

cnm 2.gunu baslamak sartmı yarın 4.günm baslasam olur mu kı

canım benım lütfen üzülme hersey cok guzel olacak aralık ayında hamıle kalıırz ınş.canım tabloda 7 aralık yazmıssın ben hesapladm 10 aralık dıyor.batımı nerde hesapladın şekerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…