Günaydınnnnn....
Günaydın cevodileksu...
AMİNN...
gunaydın ayşedurmaz... ben dilek :)
kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız
CAN arkadaşlarım hepinize çooooookk teşekkür ederim...
şu an için bir problem yok.bugün kan tahlili sonrası doktora gidecegim iğneler için.
Allah razı olsun hepinizden
dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
belirtilere gelince:
bel agrısı ve kasıkta batmalar,
göğüs ağrısı (ara ara)
agızda tatsızlık
innnnşallah hepinizin güzel haberlerini de alırızzz Rabbim tez zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin hepinize inşallahhhhh
Çok şükür bugünümüze başladık ebson. Baktım muhabbet edecek kimse yok diğer topiklere dalayım dedimHani şans getirdi bu topik diyorlar ya topiğe girdiği ay hamile kalanlar o geldi aklıma Hoş ben şansa inanmam yaşadıklarımızın hepsi kaderimizdir.Benimki sadece muhabbet
Sen nasılsın?
sağol canım iyiyim valla ne olsun işte bugün sonuçlarım çıktıysa doktora gidecem kist için parça almıştı ya doktor
sağol canım iyiyim valla ne olsun işte bugün sonuçlarım çıktıysa doktora gidecem kist için parça almıştı ya doktor
inşallah canım çıktıysa sonuç giderim bugünİnşallah hayırlı haberlerle döneceksin hastaneden.
evet canım biyopsiye gitti ve sonuç ne olacak merakla bekliyorumcanım senin kistin biyopsiya falan mı gitti ne parçası aldılar
kızlar bata çok az kaldı son 5 gün nasıl geçecek tabi bu arada kendimi olumlu haberede olumsuz haberede alıştırmaya çalışıyorum:26:
evet canım biyopsiye gitti ve sonuç ne olacak merakla bekliyorum
hayırlısı canım tedbir amaçlı göndermiştir dr.un inş iyi haberlerle dönersin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?