günaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım?
ben bugün azıcık geç kalktım
hazır oğluş da uyyoken keyif yaptım.
kahvaltı hazırlıcam şimdi.
inşallah bolll hamiş haberli bir gün olurr
ben de sanırım kırmızılanıcam. ara ara adet sancısı tarzında agrı geliyor.sonra geçiyor.
ama bir gelicek tam gelicek heralde :44:
hayırlısı bakalım.beklemeye devam...
Başım çatlayacak gibi ağrıyor
hayırdır canım ne olduuukıı
Bilmem durup dururken 1 saat önce falan başladı.Gözlerimi açamıyorum ağrıdan.
yap canımcım. inşallah faydasını görürsün
aslında yarın benim bat günümdü.dr 18 ini bekle dedi.
test yapıcaktım ama evde yok. yarın yapsammı sence ne dersin :44:
bu günde, bebecikk gell gelll'lerle başladık
Umarım herkes iyidir.tekrar sorayım belki cvaplayan olur, ovülasyo testi kullananlar var mı
Ben kullandım.
hangi markayı kullandın, sonuçtan memnunmusun. kimisi onun sayesinde hamile kaldım diyo
Ovula diye bi markaydı benimki.Laborick markasını da kullanan ve memnun kalan çok.Yumurtladığım gün koyulaştı ikinci çizgi.Yumurtlama belirtilerine güvenmeyip emin olmak için güzel bir yöntem.Hamile kalma olasılığını yükseltiyorsun yumurtlama günlerini görerek.Sonuçta yumurtlamadan hamile kalman mümkün değil.İkinci çizgi ilk başta silik çıkıyor.Yumurtlayacağın gün koyulaşıyor.1-2 gün daha koyu çıkıyor sonra silikleşiyor.Net olduğu günler yumurtlamış oluyorsun.Ondan sonra 2 gün içinde yumurtan çatlıyor.Yumurtladığın ve çatlama ihtimali olan 4-5 günü değerlendiriyorsun.Özellikle sabahları.Allah da "ol" derse annesinBen geçen ay yaptım.15-16.gün yumurtlamıştım.Bu ay kullanmadım ama tesadüf dr muayenem yumurtlama günüme denk gelmiş (10.gün).Her ay yumurtlama tarihin değişebiliyormuş yani.28 günde bir oluyorum diyorsan 14.gün yumurtluyorsun demek değil.Ben 30 günde bir oluyorum.Geçen ay 15inde bu ay 10unda yumurtladım.Aralık ayına kalırsam almayı düşünmüyorum ben.İlla çalışmamız lazım diye kasıyor insan kendini yumurtlama günlerinde.Gün aşırı değerlendirmek daha güzel.Olursa en güzeli olur.Olmazsa da Rabbim bilir demek lazım.Bekleme süreci çok zor zaten.Beni o yıpratıyor..
İnşallah sen güzel sonuç alırsın
Canlarim size tek tavsiyem su belirtilere takilmayin ben bu ay oyle belirtiler yasadim ki kesin hamileyim dedim bide gunum gecmisti ve kocaman hayal kirikligi yasadim hel o kasik agrisini hic bukadar agrili yasamamistim insallah belirtileriniz bebeginizin habercisidir ama yipratmayalim kendimizi nolur sizi cok seviyorum kocaman opuyorum hepinizi:)
kızlar iş ancak bitti.. ofis boşaldı sonunda ya... bende bi geliyim dedim...
Hoşgeldiiin canım bende dışarıda işlerim vardı, eve geldim kahvemi yaptım geçtim karşınıza:126:
Ben de kahve içiyorum fidele. Bu ay ben de belirtileri izlememeye karar verdim. Adet yeni bitti benim... Öyle takvim hesabı da yok artık...
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bata 6 gün kaldı bakem ne olcak:26:
kızlar t.bebektedavide 4.günde bitti bugun kontrole gıttım hersy yolundaymıs yarın sabah 5.gün tekrar çağırdılar her gıtmem demek kan almaları demek kollarım gobegım delık desik oldu rabbim bekletmeden ilk denemede veriri bebeğiimi inşallah dualarınızı eksik etmeyinn kızoşlarr .....sizlerinde gönlüne göre versin rabbım inşallah sizleride bekletmesinn..
kızlar t.bebektedavide 4.günde bitti bugun kontrole gıttım hersy yolundaymıs yarın sabah 5.gün tekrar çağırdılar her gıtmem demek kan almaları demek kollarım gobegım delık desik oldu rabbim bekletmeden ilk denemede veriri bebeğiimi inşallah dualarınızı eksik etmeyinn kızoşlarr .....sizlerinde gönlüne göre versin rabbım inşallah sizleride bekletmesinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?