Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

günaydın tatlım...ınsallah gelme su ıstenmeyen kırmılar

yap canımcım. inşallah faydasını görürsün
aslında yarın benim bat günümdü.dr 18 ini bekle dedi.
test yapıcaktım ama evde yok. yarın yapsammı sence ne dersin :44:

cnm kusura bakma yenı gördum yazını cnm valla sen bılırsın ama eğer yapacaksn cok umutlanıp yapma öylesıne yap derım ben belkı cıkar ne dersın

bu günde, bebecikk gell gelll'lerle başladık

Umarım herkes iyidir.tekrar sorayım belki cvaplayan olur, ovülasyo testi kullananlar var mı

hangi markayı kullandın, sonuçtan memnunmusun. kimisi onun sayesinde hamile kaldım diyo

Ovula diye bi markaydı benimki.Laborick markasını da kullanan ve memnun kalan çok.Yumurtladığım gün koyulaştı ikinci çizgi.Yumurtlama belirtilerine güvenmeyip emin olmak için güzel bir yöntem.Hamile kalma olasılığını yükseltiyorsun yumurtlama günlerini görerek.Sonuçta yumurtlamadan hamile kalman mümkün değil.İkinci çizgi ilk başta silik çıkıyor.Yumurtlayacağın gün koyulaşıyor.1-2 gün daha koyu çıkıyor sonra silikleşiyor.Net olduğu günler yumurtlamış oluyorsun.Ondan sonra 2 gün içinde yumurtan çatlıyor.Yumurtladığın ve çatlama ihtimali olan 4-5 günü değerlendiriyorsun.Özellikle sabahları.Allah da "ol" derse annesin Ben geçen ay yaptım.15-16.gün yumurtlamıştım.Bu ay kullanmadım ama tesadüf dr muayenem yumurtlama günüme denk gelmiş (10.gün).Her ay yumurtlama tarihin değişebiliyormuş yani.28 günde bir oluyorum diyorsan 14.gün yumurtluyorsun demek değil.Ben 30 günde bir oluyorum.Geçen ay 15inde bu ay 10unda yumurtladım.Aralık ayına kalırsam almayı düşünmüyorum ben.İlla çalışmamız lazım diye kasıyor insan kendini yumurtlama günlerinde.Gün aşırı değerlendirmek daha güzel.Olursa en güzeli olur.Olmazsa da Rabbim bilir demek lazım.Bekleme süreci çok zor zaten.Beni o yıpratıyor..
İnşallah sen güzel sonuç alırsın

İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız, ama işte benim polikistik over rahatsızlığım var, adetlerim genelde hep düzensiz o yüzden ovülasyon testleri benim için yararlı olur diye düşündüm.
BaKalım denicem, deneseydim keşke, demiyim sonra

Katılıyorum sana canım...Bu süreçlerde kendimize oyalanacak bişeyler yaratmalıyız...Kitap okuyorum ben şu sıralar bol bol...Bu ay belirti izlemiyicem...Ama güzel haberlerinizi almak içn buralardayım tabiiki

Hoşgeldiiin canım bende dışarıda işlerim vardı, eve geldim kahvemi yaptım geçtim karşınıza:126:

Ben de kahve içiyorum fidele. Bu ay ben de belirtileri izlememeye karar verdim. Adet yeni bitti benim... Öyle takvim hesabı da yok artık...

kızlar t.bebek tedavide 4.günde bitti bugun kontrole gıttım hersy yolundaymıs yarın sabah 5.gün tekrar çağırdılar her gıtmem demek kan almaları demek kollarım gobegım delık desik oldu rabbim bekletmeden ilk denemede veriri bebeğiimi inşallah dualarınızı eksik etmeyinn kızoşlarr .....sizlerinde gönlüne göre versin rabbım inşallah sizleride bekletmesinn..

Ben de kahve içiyorum fidele. Bu ay ben de belirtileri izlememeye karar verdim. Adet yeni bitti benim... Öyle takvim hesabı da yok artık...

Afiyet olsun canım sanada...bencede bu ay itibari ile relax moda geçtim bende...Birkaç ay bırakıcam bakalım oluruna...Hatyırlısı Allah'tan...

Hadi hayırlısı canım...İnşallah bütün bu acılara, emeklerine değecek, güzel haberlerini bize verirsin canımDualarımız seninle...

hadi maşallah canım herşeyin yolunda olması güzel. böyle devam eder inşallah. Allahım tez zamanda nasip etsin hepimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…