Günaydın arkadaşlar
aranıza yeni katıldım bende hamiş olma çabası içindeyim inş allahım o günlere göstersin hepimize..
yalnız sizlerdende fikir almak istedim ben geçtiğimiz ay doğum kontrol hapını bıraktım 16 ekim 21de adet oldum ve biter bitmez gün aşırı çalışmalara başladık
şöyleki ayın 2sinden bu yana bende bir kasık ağrısı hafif bel ağrısı ve kasıkta batma mevcut vede pazar akşamı mantar olmuş durumdayım eczaneden krem aldım 1 gün öyle idare ettim ve akşamına bende kahvemsi sümüksü akıntıyla birlikte bi leke gibi bişi geldi dün korktum ve doktora gittim doktor sadece karından baktı ultrosonla hemen ümitlenmememi ayın 20sini beklemem gerektiğini yumurtlamanın yeni olmuş olabileceğini söyledi ve mantar için hap ve fitil verdi alttan hiç muayne edipte bakmadı bile ama akıntıda mantarımda kesildi fitili kullanmadım bile yalnız kasık ağrısı devam etmekte
şimdi ilacımı geçen ay bıraktığım için ilk ilaçsız adetim olucak dolayısıyla gününü tam kestiremiyorum
sizce ilişkiden 8 gün sonra belli eden idrar testleri varmış eczacı söyledi onu yapsammı yoksa 20sini bekleyip kanmı yapsam
pardon arkadaşlar yanlış yazmışım 9 kasımdan beri kasıklarımda ağrı mevcut......