• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Günaydın arkadaşlar

aranıza yeni katıldım bende hamiş olma çabası içindeyim inş allahım o günlere göstersin hepimize..

yalnız sizlerdende fikir almak istedim ben geçtiğimiz ay doğum kontrol hapını bıraktım 16 ekim 21de adet oldum ve biter bitmez gün aşırı çalışmalara başladık

şöyleki ayın 2sinden bu yana bende bir kasık ağrısı hafif bel ağrısı ve kasıkta batma mevcut vede pazar akşamı mantar olmuş durumdayım eczaneden krem aldım 1 gün öyle idare ettim ve akşamına bende kahvemsi sümüksü akıntıyla birlikte bi leke gibi bişi geldi dün korktum ve doktora gittim doktor sadece karından baktı ultrosonla hemen ümitlenmememi ayın 20sini beklemem gerektiğini yumurtlamanın yeni olmuş olabileceğini söyledi ve mantar için hap ve fitil verdi alttan hiç muayne edipte bakmadı bile :P ama akıntıda mantarımda kesildi fitili kullanmadım bile yalnız kasık ağrısı devam etmekte

şimdi ilacımı geçen ay bıraktığım için ilk ilaçsız adetim olucak dolayısıyla gününü tam kestiremiyorum
sizce ilişkiden 8 gün sonra belli eden idrar testleri varmış eczacı söyledi onu yapsammı yoksa 20sini bekleyip kanmı yapsam

pardon arkadaşlar yanlış yazmışım 9 kasımdan beri kasıklarımda ağrı mevcut......

Günaydın arkadaşlar

aranıza yeni katıldım bende hamiş olma çabası içindeyim inş allahım o günlere göstersin hepimize..

yalnız sizlerdende fikir almak istedim ben geçtiğimiz ay doğum kontrol hapını bıraktım 16 ekim 21de adet oldum ve biter bitmez gün aşırı çalışmalara başladık

şöyleki ayın 2sinden bu yana bende bir kasık ağrısı hafif bel ağrısı ve kasıkta batma mevcut vede pazar akşamı mantar olmuş durumdayım eczaneden krem aldım 1 gün öyle idare ettim ve akşamına bende kahvemsi sümüksü akıntıyla birlikte bi leke gibi bişi geldi dün korktum ve doktora gittim doktor sadece karından baktı ultrosonla hemen ümitlenmememi ayın 20sini beklemem gerektiğini yumurtlamanın yeni olmuş olabileceğini söyledi ve mantar için hap ve fitil verdi alttan hiç muayne edipte bakmadı bile :P ama akıntıda mantarımda kesildi fitili kullanmadım bile yalnız kasık ağrısı devam etmekte

şimdi ilacımı geçen ay bıraktığım için ilk ilaçsız adetim olucak dolayısıyla gününü tam kestiremiyorum
sizce ilişkiden 8 gün sonra belli eden idrar testleri varmış eczacı söyledi onu yapsammı yoksa 20sini bekleyip kanmı yapsam

İlişkiden 8 gün sonra testte çıkması imkansız...Eczacı sallamış gibi geldi bana.Yumurtlama-çatlama-döllenme ve yerleşme safhası min.15 gün sürüyor. Doktorum söyledi bana da.Bende en az 15-20 gün bekle.O zamanda adetin yaklaşmış oluyor zaten :9:

evet canım aklımdan geçmedi değil ne güzel bebişlerimiz olunca onlarlada hep beraber bir araya gelirdik nede iyi olurdu:16:

Düşünsene bi 10 kadın en az 10 bebek.Bazıları ikiz :52: Yada hepimiz :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: :52::52::52:
-Kız canım çeti şu kurabiyeni de bana versene.
-Ay benim yine wcye gitmem lazım elimi tutun kalkamıyorum.
-Şu kusmalarım bitmedi gitti benim napcam bilmem.
-Kız elbisen ne güzelmiş nerden aldın bende bakayım oraya.
:52::52::52:

inşallah canım ama bu aydan benim umudum yok çünkü eşim bu ay işten dolayı geç saatlerde eve geliyor doğru düzgün değerlendirme yapamadık ama yinede rabbim nasip ederse olur

canım ya uzulme.. biz artık sadece sabahları yapmaya ozen gosterıyrz..sbh dinlenınce sperm kalitesi yukseliyrmuş erkeklerde.. ona gore :) iyi calişmalar

:)) Evet çalışmadım,yumurtlama günlerimde kardeş oldum kocamla uslu uslu yattım uyudum,saymadım,belirti aramadım.Ama cumartesiden beri göğüslerim 1 beden büyüdü ve sütyensiz acır duruma geldi.Bel ağrısı ve batmalarda başladı.Pazartesi saydım sonunda bat tarihimi 19 kasım çıktı.Cumartesiye kadar bekleyeceğim.Erken gebelik testi aldım onu yapacağım:9::9:
Ummadık taş baş yararmış.Benimde taşım Kasım sanırım :32::32:

Geç döllenme olabilir seninki.18de çatladıysa yumoşların 1 kasımda 15 gün oluyor.Ama 4-5 gün sonra döllenme olduysa adet gecikmesi yapacaktır bebek.Çünkü yerleşmeden hormonlar değişmiyor.Testte çıkmama sebebi budur.Adet 4 gün gecikirse kan testine git diyor doktorum bana.2-3 gün gecikebilir diyor.Tabi normal şartlar için geçerli bu.Psikolojik sebepler insana hayali gebelik bile yaşatabiliyor maalesef.Ben senin yerinde olsam cuma sabahı kan testine giderdim.İnşallah bebek yüzündendir çektiklerin :16::16:

Valla harika olur.Çok bitkinim ve güzel bi kahvaltıya ihtiyacım var :56: Hazırım ben :56:

inşş öledir canımmm bugunde olmazsam sıyırcam zaten yakındaa nedır die dusunmektennn 10 dakıkada bır lavobodayımmmm artıkk dua etmeye basladım allhım bebegım benımle dgeılseeee gelsın artıkkk kırmızlarr dıeeeeee dusunun yanii:(

İlişkiden 8 gün sonra testte çıkması imkansız...Eczacı sallamış gibi geldi bana.Yumurtlama-çatlama-döllenme ve yerleşme safhası min.15 gün sürüyor. Doktorum söyledi bana da.Bende en az 15-20 gün bekle.O zamanda adetin yaklaşmış oluyor zaten :9:

yani sonuçta zaten ayın 20sini beklemek demek 1 hafta demek :50:

off bilmiyorum ama ümitlenmemek istemesemde maalesef ümitleniyo insan

Kızlar günaydınn.. Nasılsınız? Gelemiyorum uzun zamandır. Bizde çalışmalara devam. Ayın 1inde adet olmuştum. Yakın bir zamanda yumurtlarım umarım:1: Hiç birşey yapmıyorum test ya da ateş ölçme gibi. Zaten bir gün dolu bir gün boş ilişki yapıyoruz. Mutlaka bir güne denk gelecek yani nasipse :) :16:

Bu arada Hamile olan varmı takip edemedim :1:

Kolay gelsiiiin:54:

Bizimde çalışmalar haftasonu başlar:49:

geçmiş olsun canım bende çok üşüyorum içim titriyor:43:

Dinlemeyim diye uğraşıyorum ama baya fazlalaştı.Sana da geçmiş olsun.Dikkat et hasta falan olma gebelik öncesi.Hoş grip vücudun verdiği sinyallerden biriymiş bikaç yerde okudum:9:

Bazen diyorum keşke bu kadar araştırmasaydım gebelik konusunu.Bildikçe insanın kafası karışıyor.2 çocuk annesi arkadaşıma soruyorum sende belirtiler ne zaman başladı hissetmedinmi diye.Hayır ben adetim 1 hafta geçince şüphelendim olmadı herhalde belirti dedi.Ne yumurtlamadan ne döllenmeden ne de belirtilerden haberi var.Öylesine anne oldu :44: Keşke benim de öyle olsaydı.Beklemek çok yoruyor insanı....:25::25::25::25::25::25::25::25::25:

Canlarim size tek tavsiyem su belirtilere takilmayin ben bu ay oyle belirtiler yasadim ki kesin hamileyim dedim bide gunum gecmisti ve kocaman hayal kirikligi yasadim hel o kasik agrisini hic bukadar agrili yasamamistim insallah belirtileriniz bebeginizin habercisidir ama yipratmayalim kendimizi nolur sizi cok seviyorum kocaman opuyorum hepinizi:)

Canlarim size tek tavsiyem su belirtilere takilmayin ben bu ay oyle belirtiler yasadim ki kesin hamileyim dedim bide gunum gecmisti ve kocaman hayal kirikligi yasadim hel o kasik agrisini hic bukadar agrili yasamamistim insallah belirtileriniz bebeginizin habercisidir ama yipratmayalim kendimizi nolur sizi cok seviyorum kocaman opuyorum hepinizi:)

Öyle bir secret yapıyoruzki bu konuda vücudumuz ister istemez uyuyor hayallerimize...Kendimi bildim bileli 3-4 gün önceden bacak sızıları,sinirlilik,kasık sızısı,üşüme yaşarım adet öncesi geçen ay tık yoktu.1 günde gecikti.Oysaki hiçbir şey yoktu. Bebeğe odaklandığım gibi hiçbirşeye odaklanmadım bugüne kadar :18:

günaydın kızlarrr :16:
nasılsınız bakalım?
ben bugün azıcık geç kalktım :17:
hazır oğluş da uyyoken keyif yaptım.

kahvaltı hazırlıcam şimdi.

inşallah bolll hamiş haberli bir gün olurr :16:

ben de sanırım kırmızılanıcam. ara ara adet sancısı tarzında agrı geliyor.sonra geçiyor.
ama bir gelicek tam gelicek heralde :44:

hayırlısı bakalım.beklemeye devam...

günaydın kızlarrr :16:
nasılsınız bakalım?
ben bugün azıcık geç kalktım :17:
hazır oğluş da uyyoken keyif yaptım.

kahvaltı hazırlıcam şimdi.

inşallah bolll hamiş haberli bir gün olurr :16:

ben de sanırım kırmızılanıcam. ara ara adet sancısı tarzında agrı geliyor.sonra geçiyor.
ama bir gelicek tam gelicek heralde :44:

hayırlısı bakalım.beklemeye devam...

Yok yok gelmeyecek inşallah.Ben inanıyorum sana.Adet belirtisi = gebelik belirtisi Gelmeyeceekk:20::20::20:

Back