canım, sen kayseride yaşıyorsun yanlış hatırlamıyorsam değil mi? kayseriliydin galiba:)
evet canım aslında yozgatlıyım ama 16 senedir kaayseride yaşıyorum babamın işlerinden dolayı kayseriye taşındık çokta iyi oldu bizim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım, sen kayseride yaşıyorsun yanlış hatırlamıyorsam değil mi? kayseriliydin galiba:)
evet canım aslında yozgatlıyım ama 16 senedir kaayseride yaşıyorum babamın işlerinden dolayı kayseriye taşındık çokta iyi oldu bizim için
Kızlar bugün gebelik testi için kan verdim ve sonuç 95.42 çıktı. Bana sanki düşük geldi. Benim SAT 20 Ekim, BAT 15 Kasım. Sizce bu değer nasıl?
Düşük yaptığım için korkuyorum. Deneyimli olanlar cevap verebilir mi?
canım benim tebrik ederimmm :) hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. Ben tecrübeli değilim ama forumlarda senin değerinden çok daha düşük değerde olan insanlar okudum .. Bence evham yapma dr ne dedi ?
Hadi hayırlısı canım...İnşallah bütün bu acılara, emeklerine değecek, güzel haberlerini bize verirsin canımDualarımız seninle...
hadi maşallah canım herşeyin yolunda olması güzel. böyle devam eder inşallah. Allahım tez zamanda nasip etsin hepimizee
hamile olmak nasıl bir duygu acaba???
benim çocuğum olacak mı acaba???
kızlar moralim çok bozuluyo yaa, boğazım düğümleniyo, içim acıyo........
konuşamıyorum artk bu konuyu çünkü konuşmaya başlayınca gözyaşlarıma hakim olamıyorumm
Teşekkür ederim canım.İlçede kaldığım için kadın doğum uzmanı yok. Sonucu aile hekimine gösterdim. Aile hekimi tam bir gebelik var diyemeyiz ama gebelik var görünüyor dedi. Doktor çelişkili konuşunca ve emin olmayınca dert ettim. Cumartesi günü il'e kadın doğum uzmanına gideceğim. Hayırlısı olsun. Yorumlar içimi rahatlatıyor. Allah razı olsun.
kızlarrrr test yaptım bugün veeeeeeeeeeeeee çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sabah kan vericem.dua edin bu defa herşeh güzel olsun.
haber veririm size...
testimin resmini en kısa zamanda eklicem kızlar.
çok öpüyorum sizi...
İnanmuyorummmmmmmm zaten belirtilerin gösteriyodu hamile olduğunu takip ediyodum bende seni .. Canımmm çok sevindimmm inan çok mutlu oldummm İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın .. Senin bat ne zamandı ?
haber veririm size...
çok öpüyorum sizi...
Allah razı olsun canımmm
darısı başınıza inşallahhhhh
ne olur dua edin benim için....
her hamilelikte belirtiler farklı oluyor bunu daha iyi anladım....
haber veririm size...
çok öpüyorum sizi...
ümitlendirmek istememiştir sonuçta işin uzmanı değil .. Her gün kat kat artan bi değer bu önemli olan ne kadar olması değil artması .. Bu başlıkta değeri 14 olan bi arkadaş vardı onla konuşsana doktoru onu rahatlatmış olucakki hiçbir endişesi yoktu ? Ama o da bi hafta önce filan yaptırmıştı testi .. sende 3/4 gün geçmesini bekleseydin yüksek bi değer görücektin ama dayanamıyoruz işte :) Benimde bat dündü bugün tüm gün ara ara adet sancısı çektim kesin geldi dediğim anlar oldu ama bişey yok .. Bizim için dua et olur mu ?
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah ken değerlerin de güzel çıkar.
İçim yorumlarınızı okudukça rahatladı, iyiki varsınız. Kırmızılar gelmediyse test yapsanıza, belki çift çizgiyi siz de görürsünüz.Rabbim sizlere de en kısa zaman da bebiş nasip etsin.
haber veririm size...
çok öpüyorum sizi...
haber veririm size...
çok öpüyorum sizi...
Bugün foruma girerken dedim ki içimden uzun zamandır hamile haberi almadı bu başlık inşallah bugün alırız .. Açar açmaz iki güzel haber :) çok istediğimiz için çok da korkuyoruz .. bende biraz daha bekliyeyim dedim belki psikolojik olarak bi kaç gün gecikmiştir diye .. test yapıp negatif görürsem üzülürüm .. Senin gibi kan testi yaptırmak istiyorum kesin olsun diye .. Sabredebilirsem biraz daha bekliyim .. bu arada gebelik testi dolapta gidip gidip geliyorum :):)
yozgatı da bilirim kayseriyi de:)
zamanında biz de babamın işinden ötürü yozgatta kalmıştık.
kayseride de üniversiteyi okudum. 6 sene önce mezun oldum.. erciyesi çok seviyorum..çok ihtişamlı