• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Katılıyorum sana canım...Bu süreçlerde kendimize oyalanacak bişeyler yaratmalıyız...Kitap okuyorum ben şu sıralar bol bol...Bu ay belirti izlemiyicem...Ama güzel haberlerinizi almak içn buralardayım tabiiki:16:

aynen bende girip bakiyorum guzel haberleri alip mutlu oluyorum tabikide duzenli calismalari yapicaz rabbime birakicaz insallah olur olmazsada uzulmicez ama bu sabrin mukafatini vericektir mevlam bunada inaniyorum insallah:)

iyi akşamlar canım. ben pek iyi değilim.. bu ay da olmadı, bugün geldi kırmızılar. inşallah senin gelmez..sen nasılsın?

valla ne yalan söyleyim bu ay ovülasyon testide kullandım ama benimde ümidim yok bu aydan artık oluruna bırakıcam rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur eğer hasta olursam doktora kontrole gitmeyi düşünüyorum bakalım.:16:

en son doktora yaz başlarında gitmiştim o zaman adetimde sürekli gecikme oluyordu smear testi normal çıktı hormonlar normal kist felanda yok demişti doktor hatta yumurtalıkların çok iyi durumda demişti 3 ay oldu birşey yok nasip diyorum hala adetimde gecikme oluyor kistten şüpheleniyorum onun için gitcem doktora :16:

bugun doktordaki randevuma gittim perşembe gunu dahil iğnlerime devam edeceğim cuma günü sabah 8'de çatlatma iğnesini vurulacağım cumartası saat 3'te aşılamam gercekleşecek şu mübarek günlerde dualarınızı bekliyorum arkadaşlar dualarda buluşmak dileğiyle :52::52::52:

valla ne yalan söyleyim bu ay ovülasyon testide kullandım ama benimde ümidim yok bu aydan artık oluruna bırakıcam rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur eğer hasta olursam doktora kontrole gitmeyi düşünüyorum bakalım.:16:

hakkımızda hayırlısı olur inşallah canm..inşallah hasta olmazsın ama olursan da kontrollerini ihmal etme:16:

bugun doktordaki randevuma gittim perşembe gunu dahil iğnlerime devam edeceğim cuma günü sabah 8'de çatlatma iğnesini vurulacağım cumartası saat 3'te aşılamam gercekleşecek şu mübarek günlerde dualarınızı bekliyorum arkadaşlar dualarda buluşmak dileğiyle :52::52::52:

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.. yeni yıl- hicri yılbaşımız sana ve hepimize hayırlar getirsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..bu sefer bebişin sımsıkı tutunsun sana:49:

Kızlar bugün gebelik testi için kan verdim ve sonuç 95.42 çıktı. Bana sanki düşük geldi. Benim SAT 20 Ekim, BAT 15 Kasım. Sizce bu değer nasıl?
Düşük yaptığım için korkuyorum. Deneyimli olanlar cevap verebilir mi?

hamile olmak nasıl bir duygu acaba???:14:

benim çocuğum olacak mı acaba???:14:

kızlar moralim çok bozuluyo yaa, boğazım düğümleniyo, içim acıyo........

konuşamıyorum artk bu konuyu çünkü konuşmaya başlayınca gözyaşlarıma hakim olamıyorumm:14::14::14:

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.. Yeni yıl- hicri yılbaşımız sana ve hepimize hayırlar getirsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..bu sefer bebişin sımsıkı tutunsun sana:49:

amin inşallah canım allah hepimizin gönlünde niyetinde ne varsa onu nasip etsin canım:16:

Kızlar bugün gebelik testi için kan verdim ve sonuç 95.42 çıktı. Bana sanki düşük geldi. Benim SAT 20 Ekim, BAT 15 Kasım. Sizce bu değer nasıl?

Bata 1 gün kala çok güzel bir sonuç almışsın.Korkun sevincinin önüne geçmiş belliki.Korkma düşük yapan herkes hiç anne olamıyor değil.Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah

konuşamıyorum artk bu konuyu çünkü konuşmaya başlayınca gözyaşlarıma hakim olamıyorumm:14::14::14:

Allah'ın izniyle olur. Siz moralinizi yüksek tutun. Allah'tan ne istersek gönülden istersek verir.

hayırlı olsun canm. deneyimli değilim ben hiç hamile kalamadım ama okuduklarımdan bildiğim kadaraıyla söyleyeyim. adet tarihin geçmiş olsaydı bu değere düşük denilebilrdi ama adet tarihin yarınmış daha da yükselir bence -İnşallah diyeyim-, 2 gün sonra tekrar yaptır tahlili, inşallah değerin 2 ye 3e katlanır:) bu arada önceden düşüğün varsa daha dikkatli ve tedbirli olmanı tavsiye edebilrm naçizane:16: Allah seni ve bebeğini korusun, ddualarını bekliyoruz:16:

canım bu kadar üzme kendini anlıyorum seni zor bir durum ama sabrın sonu selamettir bak ezanda okunuyor rabbim tez vakitte bebeğini verir sana kıyamam ya üzmek yok kendini tamam:16:

canım bu kadar üzme kendini anlıyorum seni zor bir durum ama sabrın sonu selamettir bak ezanda okunuyor rabbim tez vakitte bebeğini verir sana kıyamam ya üzmek yok kendini tamam:16:

hem de çok zormuş, çok zorlu bir sınavmış, çok ağır bir imtihanmış..
bu dünyada herkesin bir imtihanı var işte, bizimki de buymuş demekki diyorum, sabır diyorum, dua ediyorum, elimden başka bişey gelmiyo zaten..
okunan ezanların hürmetine, mübarek günlerin hürmetine ,hamile olan arkadaşların duası hürmetine bize de aklen -bedenen- ruhen sağlıklı ve hayırlı evlatlar ver YA RABB..

bu arada desteğin için teşekkür ederim canım benim:16:

canım, sen kayseride yaşıyorsun yanlış hatırlamıyorsam değil mi? kayseriliydin galiba:)

hayırlı olsun canm. deneyimli değilim ben hiç hamile kalamadım ama okuduklarımdan bildiğim kadaraıyla söyleyeyim. adet tarihin geçmiş olsaydı bu değere düşük denilebilrdi ama adet tarihin yarınmış daha da yükselir bence -İnşallah diyeyim-, 2 gün sonra tekrar yaptır tahlili, inşallah değerin 2 ye 3e katlanır:) bu arada önceden düşüğün varsa daha dikkatli ve tedbirli olmanı tavsiye edebilrm naçizane:16: Allah seni ve bebeğini korusun, ddualarını bekliyoruz:16:

Teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese versin. Dualarım tüm bebek isteyen anne adayları için olacak.

Back