Günaydın arkadaşlar
aranıza yeni katıldım bende hamiş olma çabası içindeyim inş allahım o günlere göstersin hepimize..
yalnız sizlerdende fikir almak istedim ben geçtiğimiz ay doğum kontrol hapını bıraktım 16 ekim 21de adet oldum ve biter bitmez gün aşırı çalışmalara başladık
şöyleki ayın 2sinden bu yana bende bir kasık ağrısı hafif bel ağrısı ve kasıkta batma mevcut vede pazar akşamı mantar olmuş durumdayım eczaneden krem aldım 1 gün öyle idare ettim ve akşamına bende kahvemsi sümüksü akıntıyla birlikte bi leke gibi bişi geldi dün korktum ve doktora gittim doktor sadece karından baktı ultrosonla hemen ümitlenmememi ayın 20sini beklemem gerektiğini yumurtlamanın yeni olmuş olabileceğini söyledi ve mantar için hap ve fitil verdi alttan hiç muayne edipte bakmadı bileama akıntıda mantarımda kesildi fitili kullanmadım bile yalnız kasık ağrısı devam etmekte
şimdi ilacımı geçen ay bıraktığım için ilk ilaçsız adetim olucak dolayısıyla gününü tam kestiremiyorum
sizce ilişkiden 8 gün sonra belli eden idrar testleri varmış eczacı söyledi onu yapsammı yoksa 20sini bekleyip kanmı yapsam
Günaydın arkadaşlar
aranıza yeni katıldım bende hamiş olma çabası içindeyim inş allahım o günlere göstersin hepimize..
yalnız sizlerdende fikir almak istedim ben geçtiğimiz ay doğum kontrol hapını bıraktım 16 ekim 21de adet oldum ve biter bitmez gün aşırı çalışmalara başladık
şöyleki ayın 2sinden bu yana bende bir kasık ağrısı hafif bel ağrısı ve kasıkta batma mevcut vede pazar akşamı mantar olmuş durumdayım eczaneden krem aldım 1 gün öyle idare ettim ve akşamına bende kahvemsi sümüksü akıntıyla birlikte bi leke gibi bişi geldi dün korktum ve doktora gittim doktor sadece karından baktı ultrosonla hemen ümitlenmememi ayın 20sini beklemem gerektiğini yumurtlamanın yeni olmuş olabileceğini söyledi ve mantar için hap ve fitil verdi alttan hiç muayne edipte bakmadı bileama akıntıda mantarımda kesildi fitili kullanmadım bile yalnız kasık ağrısı devam etmekte
şimdi ilacımı geçen ay bıraktığım için ilk ilaçsız adetim olucak dolayısıyla gününü tam kestiremiyorum
sizce ilişkiden 8 gün sonra belli eden idrar testleri varmış eczacı söyledi onu yapsammı yoksa 20sini bekleyip kanmı yapsam
evet canım aklımdan geçmedi değil ne güzel bebişlerimiz olunca onlarlada hep beraber bir araya gelirdik nede iyi olurdu
inşallah canım ama bu aydan benim umudum yok çünkü eşim bu ay işten dolayı geç saatlerde eve geliyor doğru düzgün değerlendirme yapamadık ama yinede rabbim nasip ederse olur
canım birşeyler ye aç kalma sonra güçsüz kalırsın çalışıyorsun da
:)) Evet çalışmadım,yumurtlama günlerimde kardeş oldum kocamla uslu uslu yattım uyudum,saymadım,belirti aramadım.Ama cumartesiden beri göğüslerim 1 beden büyüdü ve sütyensiz acır duruma geldi.Bel ağrısı ve batmalarda başladı.Pazartesi saydım sonunda bat tarihimi 19 kasım çıktı.Cumartesiye kadar bekleyeceğim.Erken gebelik testi aldım onu yapacağım
Ummadık taş baş yararmış.Benimde taşım Kasım sanırım
Geç döllenme olabilir seninki.18de çatladıysa yumoşların 1 kasımda 15 gün oluyor.Ama 4-5 gün sonra döllenme olduysa adet gecikmesi yapacaktır bebek.Çünkü yerleşmeden hormonlar değişmiyor.Testte çıkmama sebebi budur.Adet 4 gün gecikirse kan testine git diyor doktorum bana.2-3 gün gecikebilir diyor.Tabi normal şartlar için geçerli bu.Psikolojik sebepler insana hayali gebelik bile yaşatabiliyor maalesef.Ben senin yerinde olsam cuma sabahı kan testine giderdim.İnşallah bebek yüzündendir çektiklerin
Valla harika olur.Çok bitkinim ve güzel bi kahvaltıya ihtiyacım varHazırım ben
İlişkiden 8 gün sonra testte çıkması imkansız...Eczacı sallamış gibi geldi bana.Yumurtlama-çatlama-döllenme ve yerleşme safhası min.15 gün sürüyor. Doktorum söyledi bana da.Bende en az 15-20 gün bekle.O zamanda adetin yaklaşmış oluyor zaten
ye canım ama sağlıklı yecanım benım yemem ben pek sbhları.. hem yemeyım ki kg verıym dimi ama
kızlar belim ve kasıklarım çok agrıyor
hoff...
Kızlar günaydınn.. Nasılsınız? Gelemiyorum uzun zamandır. Bizde çalışmalara devam. Ayın 1inde adet olmuştum. Yakın bir zamanda yumurtlarım umarımHiç birşey yapmıyorum test ya da ateş ölçme gibi. Zaten bir gün dolu bir gün boş ilişki yapıyoruz. Mutlaka bir güne denk gelecek yani nasipse :)
Bu arada Hamile olan varmı takip edemedim
günaydın kızlar ne yapıyorsunuz ben şuan kahvaltı yapıyorum gelin hep beraber kahvaltı yapalım.
Başım çatlayacak gibi ağrıyor
geçmiş olsun canım bende çok üşüyorum içim titriyor
Canlarim size tek tavsiyem su belirtilere takilmayin ben bu ay oyle belirtiler yasadim ki kesin hamileyim dedim bide gunum gecmisti ve kocaman hayal kirikligi yasadim hel o kasik agrisini hic bukadar agrili yasamamistim insallah belirtileriniz bebeginizin habercisidir ama yipratmayalim kendimizi nolur sizi cok seviyorum kocaman opuyorum hepinizi:)
Kolay gelsiiiin
Bizimde çalışmalar haftasonu başlar
günaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım?
ben bugün azıcık geç kalktım
hazır oğluş da uyyoken keyif yaptım.
kahvaltı hazırlıcam şimdi.
inşallah bolll hamiş haberli bir gün olurr
ben de sanırım kırmızılanıcam. ara ara adet sancısı tarzında agrı geliyor.sonra geçiyor.
ama bir gelicek tam gelicek heralde :44:
hayırlısı bakalım.beklemeye devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?