henüz yok canım inş.en kısa zamanda hepimizin olur ama sen söyle doktoruna seni iyi aydınlatsın ve bian önce klomene başlasınanladım canım, çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için umarım benim doktorumda artık başlar bu tedaviye...,
bebeğin var mı bilmiyorum ama yoksada inşallah bu ay olur :)
adatinin son günü imiş yeni ay yeni çalışmalar başlıcak senin için mideni üşütmüş olabilirsin
bu geç döllenme nedir arkadaşlar ben anlamadım anlatırmısınız?
buarada benim bat esas dündü.ama ben hala kırmızıları görmeyince kan testi yaptırdım.sonuç negatif.ama hala adet belirtileride yok.geç döllenmede böyle olurmu ?nedir bu geç döllenme?
geç yumurtlama olmuşsa kan testinde bile çıkmıyo diye duymuştum
Kızlar günaydınn.. Nasılsınız? Gelemiyorum uzun zamandır. Bizde çalışmalara devam. Ayın 1inde adet olmuştum. Yakın bir zamanda yumurtlarım umarımHiç birşey yapmıyorum test ya da ateş ölçme gibi. Zaten bir gün dolu bir gün boş ilişki yapıyoruz. Mutlaka bir güne denk gelecek yani nasipse :)
Bu arada Hamile olan varmı takip edemedim
kız sen bu ay beklemiyordun şimdi heyecan yapıyorsun acaba mı diyeYumurta çatladıktan sonra döllenme gerçekleşiyor.Ama spermler 36-48 saat kadar yaşayabildiği için çatlamadan 2 hatta bazen 3 gün sonra döllenme olabiliyormuş.Döllenme olduktan sonra döllenmiş yumurta rahim içine doğru geri geliyor ve orada tutunmak için kendine yer hazırlıyor.Bu yol 10-15 gün sürüyor.Yerleşme olmadan belirtiler görülmüyor.Yerleşme kanaması,halsizlik,idrarda veya kanda hcg değerinin yükselmesi,göğüs hassasiyeti gibi erken belirtiler yerleşme olduktan sonra oluyor.Yani döllenmenin tam gününü bilemediğimiz için doktorlar buna yumurtlamadan 15 gün sonra en erken diye yorum yapıyorlar.Eğer yerleşme şu an olduysa sabah yaptığın test negatif çıkabiliyor.Yani her an her şey olabilirAdetine 4-5 gün kala hergün test yapanları sabırsız diye düşünürdüm.Doktorumdan bu cümleyi duyunca haklı olduklarını anladım Ama söz verdim arkadaşıma cumartesi sabah idrarına kadar test yapmayacağım ben
Yumurta çatladıktan sonra döllenme gerçekleşiyor.Ama spermler 36-48 saat kadar yaşayabildiği için çatlamadan 2 hatta bazen 3 gün sonra döllenme olabiliyormuş.Döllenme olduktan sonra döllenmiş yumurta rahim içine doğru geri geliyor ve orada tutunmak için kendine yer hazırlıyor.Bu yol 10-15 gün sürüyor.Yerleşme olmadan belirtiler görülmüyor.Yerleşme kanaması,halsizlik,idrarda veya kanda hcg değerinin yükselmesi,göğüs hassasiyeti gibi erken belirtiler yerleşme olduktan sonra oluyor.Yani döllenmenin tam gününü bilemediğimiz için doktorlar buna yumurtlamadan 15 gün sonra en erken diye yorum yapıyorlar.Eğer yerleşme şu an olduysa sabah yaptığın test negatif çıkabiliyor.Yani her an her şey olabilirAdetine 4-5 gün kala hergün test yapanları sabırsız diye düşünürdüm.Doktorumdan bu cümleyi duyunca haklı olduklarını anladım Ama söz verdim arkadaşıma cumartesi sabah idrarına kadar test yapmayacağım ben
günaydın kızlar ne yapıyorsunuz ben şuan kahvaltı yapıyorum gelin hep beraber kahvaltı yapalım.
günaydın kızlar inşallah bolca bebiş haberi alırız bugün
bende iş yerinde yapıyorum kahvaltımı keşke birbirlerimizi tanısak yakın yerde otursak da çaylar kahveler keyif yapsak
gunaydın canım.... inş bebişlerimiz gelir...
kafana takma canım canım ben bir yıllık evliyim hiçbi sorun yok ama olmadı doktor acele ediyorsun sitres yapma olur dedi sende sitres yapma akışına bırak herşeyi
valla ben hasta olcak gbiym cnm hic bir şey istemıyrm bi kahve yaptm oturdum size yazıyorum patron henuz gelmedi :)
kız sen bu ay beklemiyordun şimdi heyecan yapıyorsun acaba mı diye
cnmm ben şimdi san bısey sorucamm ben 17. günümde ovulasyon testınde en koyu cızgıyı gordum muhtemlen 18ınde catladı yumurta calısmları yaptıkk benım bAT 12 Kasımdı normalde gec yumurtladım ama adetım hep duzenlı bat tarıhım dgeısmez dıe dusundum neyse ben 12sınde adet olmadım test yaptım negatıftıı ve hala adet olmadım bu sabh yıne test yaptım yıne negatıftı ve 12 kasımda kasıklarımda ve belımde muthıs bı agrı basladı ve hala devam etmektee bole arda bı gıren agrı ama kendını baya hıssettıren bı agrııı ayktaykenn agrı gırdıgınde duraklatıo resmnn sence bebek olsa testlerde cıkardı dımı artıkk kafayı yemek uzereyım ne adet ne bebek normalde 28 gunde bır olurum erken olur ama hıc gec olmazdı
günaydın kızlar ne yapıyorsunuz ben şuan kahvaltı yapıyorum gelin hep beraber kahvaltı yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?