Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
anladım canım, çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için umarım benim doktorumda artık başlar bu tedaviye...,
bebeğin var mı bilmiyorum ama yoksada inşallah bu ay olur :)
henüz yok canım inş.en kısa zamanda hepimizin olur ama sen söyle doktoruna seni iyi aydınlatsın ve bian önce klomene başlasın

günaydın herkeseeeee:9 sevdam canım naptın senınle batlarımız hemn hemen aynıydıı yanlıs hatırlamıyosamm

gunaydın kızlar...
ben ateş olcme yonteminı yapıyorum bakalım nolcak.... dunden bu gune 0,1derece yukselti bakalım nolcak..
aranızda bnu yapıp hamile kalan varmı?

Kızlar günaydınn.. Nasılsınız? Gelemiyorum uzun zamandır. Bizde çalışmalara devam. Ayın 1inde adet olmuştum. Yakın bir zamanda yumurtlarım umarım Hiç birşey yapmıyorum test ya da ateş ölçme gibi. Zaten bir gün dolu bir gün boş ilişki yapıyoruz. Mutlaka bir güne denk gelecek yani nasipse :)

Bu arada Hamile olan varmı takip edemedim

geç yumurtlama olmuşsa kan testinde bile çıkmıyo diye duymuştum

Yumurta çatladıktan sonra döllenme gerçekleşiyor.Ama spermler 36-48 saat kadar yaşayabildiği için çatlamadan 2 hatta bazen 3 gün sonra döllenme olabiliyormuş.Döllenme olduktan sonra döllenmiş yumurta rahim içine doğru geri geliyor ve orada tutunmak için kendine yer hazırlıyor.Bu yol 10-15 gün sürüyor.Yerleşme olmadan belirtiler görülmüyor.Yerleşme kanaması,halsizlik,idrarda veya kanda hcg değerinin yükselmesi,göğüs hassasiyeti gibi erken belirtiler yerleşme olduktan sonra oluyor.Yani döllenmenin tam gününü bilemediğimiz için doktorlar buna yumurtlamadan 15 gün sonra en erken diye yorum yapıyorlar.Eğer yerleşme şu an olduysa sabah yaptığın test negatif çıkabiliyor.Yani her an her şey olabilir Adetine 4-5 gün kala hergün test yapanları sabırsız diye düşünürdüm.Doktorumdan bu cümleyi duyunca haklı olduklarını anladım Ama söz verdim arkadaşıma cumartesi sabah idrarına kadar test yapmayacağım ben

günaydın kızlar inşallah bolca bebiş haberi alırız bugün

Günaydın... Çok şükür iyiyim.Göğüs ağrımı dinlemiyorum.Ama dün hafif hafif batmalar hissettim kasığımda.Duymamaya çalıştım.Batıma 5 gün kaldı.Dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı.Cumartesi sabaha kadar test yapmayacağım.Belim de ağrıyor ama yorgunluk diye düşünüyorum(belimde rahatsızlık varda benim) Aralık ayına kalırsam ateş ölçme mevzuunu deneyeceğim bende.İncir kürünü yada çörekotunu deneyeceğim birde.Daha karar veremedim hangisini yapsam diye.

kız sen bu ay beklemiyordun şimdi heyecan yapıyorsun acaba mı diye

cnmm ben şimdi san bısey sorucamm ben 17. günümde ovulasyon testınde en koyu cızgıyı gordum muhtemlen 18ınde catladı yumurta calısmları yaptıkk benım bAT 12 Kasımdı normalde gec yumurtladım ama adetım hep duzenlı bat tarıhım dgeısmez dıe dusundum neyse ben 12sınde adet olmadım test yaptım negatıftıı ve hala adet olmadım bu sabh yıne test yaptım yıne negatıftı ve 12 kasımda kasıklarımda ve belımde muthıs bı agrı basladı ve hala devam etmektee bole arda bı gıren agrı ama kendını baya hıssettıren bı agrııı ayktaykenn agrı gırdıgınde duraklatıo resmnn sence bebek olsa testlerde cıkardı dımı artıkk kafayı yemek uzereyım ne adet ne bebek normalde 28 gunde bır olurum erken olur ama hıc gec olmazdı

günaydın kızlar ne yapıyorsunuz ben şuan kahvaltı yapıyorum gelin hep beraber kahvaltı yapalım.

günaydın kızlar ne yapıyorsunuz ben şuan kahvaltı yapıyorum gelin hep beraber kahvaltı yapalım.

bende iş yerinde yapıyorum kahvaltımı keşke birbirlerimizi tanısak yakın yerde otursak da çaylar kahveler keyif yapsak

gunaydın canım.... inş bebişlerimiz gelir...

inşallah canım ama bu aydan benim umudum yok çünkü eşim bu ay işten dolayı geç saatlerde eve geliyor doğru düzgün değerlendirme yapamadık ama yinede rabbim nasip ederse olur

kız sen bu ay beklemiyordun şimdi heyecan yapıyorsun acaba mı diye

:)) Evet çalışmadım,yumurtlama günlerimde kardeş oldum kocamla uslu uslu yattım uyudum,saymadım,belirti aramadım.Ama cumartesiden beri göğüslerim 1 beden büyüdü ve sütyensiz acır duruma geldi.Bel ağrısı ve batmalarda başladı.Pazartesi saydım sonunda bat tarihimi 19 kasım çıktı.Cumartesiye kadar bekleyeceğim.Erken gebelik testi aldım onu yapacağım
Ummadık taş baş yararmış.Benimde taşım Kasım sanırım

Geç döllenme olabilir seninki.18de çatladıysa yumoşların 1 kasımda 15 gün oluyor.Ama 4-5 gün sonra döllenme olduysa adet gecikmesi yapacaktır bebek.Çünkü yerleşmeden hormonlar değişmiyor.Testte çıkmama sebebi budur.Adet 4 gün gecikirse kan testine git diyor doktorum bana.2-3 gün gecikebilir diyor.Tabi normal şartlar için geçerli bu.Psikolojik sebepler insana hayali gebelik bile yaşatabiliyor maalesef.Ben senin yerinde olsam cuma sabahı kan testine giderdim.İnşallah bebek yüzündendir çektiklerin

Valla harika olur.Çok bitkinim ve güzel bi kahvaltıya ihtiyacım var Hazırım ben

Günaydın arkadaşlar

aranıza yeni katıldım bende hamiş olma çabası içindeyim inş allahım o günlere göstersin hepimize..

yalnız sizlerdende fikir almak istedim ben geçtiğimiz ay doğum kontrol hapını bıraktım 16 ekim 21de adet oldum ve biter bitmez gün aşırı çalışmalara başladık

şöyleki ayın 2sinden bu yana bende bir kasık ağrısı hafif bel ağrısı ve kasıkta batma mevcut vede pazar akşamı mantar olmuş durumdayım eczaneden krem aldım 1 gün öyle idare ettim ve akşamına bende kahvemsi sümüksü akıntıyla birlikte bi leke gibi bişi geldi dün korktum ve doktora gittim doktor sadece karından baktı ultrosonla hemen ümitlenmememi ayın 20sini beklemem gerektiğini yumurtlamanın yeni olmuş olabileceğini söyledi ve mantar için hap ve fitil verdi alttan hiç muayne edipte bakmadı bile ama akıntıda mantarımda kesildi fitili kullanmadım bile yalnız kasık ağrısı devam etmekte

şimdi ilacımı geçen ay bıraktığım için ilk ilaçsız adetim olucak dolayısıyla gününü tam kestiremiyorum
sizce ilişkiden 8 gün sonra belli eden idrar testleri varmış eczacı söyledi onu yapsammı yoksa 20sini bekleyip kanmı yapsam

evet canım aklımdan geçmedi değil ne güzel bebişlerimiz olunca onlarlada hep beraber bir araya gelirdik nede iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…