• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
hoşbulduk canlarım iiyim sizleri sormalı nasılsınız görüşmeyeli tuğram senle epeydir görüşemedik nasıl keyifler

iyiyim canım benim bu ayı paz gectim önümüzdeki maçlara hazırlanıyorum
ovu testi sipariş ettim bugun elimde olur bide öle denicem bakalım
HAyırlısı Rabbim den
sen naptın sunbalım nasılsın?ne var ne yok?:34:

iyiyim canım benim bu ayı paz gectim önümüzdeki maçlara hazırlanıyorum
ovu testi sipariş ettim bugun elimde olur bide öle denicem bakalım
HAyırlısı Rabbim den
sen naptın sunbalım nasılsın?ne var ne yok?:34:

bat yaklaşıo heycan tavan yaptı tatil demedim bayram demedim çalıştım artık hayırlısı ovi testi ii ya bende güveniorum 3.ay oldu bu ay obi benim hep farklı tarihlere denk geldi 3 ay boyunca bende hamiş olmazsam devam edicem kocişin spoşlarda sorun yok dedi ama 2 ay sonra tekrar edilecwkmiş

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım?yepyeni ve umut dolu bir gün :16:
öpüyorum hepiniziii

dün yaptın ve negatifmiydi?
tamam canım testin gelince yap kuzu hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah :29:

belki geç döllenme felandır canım.
bekle bakalım az daha.
bak ben bu ay dr a gitmeseydim geç yumurtladıgımı bilmeyecek ve adetim geçtiği halde negatifi görmeye devam edecektim.
günü 4 gün atladı yani...
senin de öyle olmuş olabilir. bekle baalım.inşallah bebişin seninledir :16:

ya canım ben bu ay gec yumurtladım zaten onu bılıyorumm ovulasyon testı kullanmıstım 17. aksamında gordum c den de koyu halını muhtmelen 17sı gece yada 18 inde çatladı yani ayın 1inde yada 2sinde öle bile olsa çıkması gerekmezmi :(

Son düzenleme:
bat yaklaşıo heycan tavan yaptı tatil demedim bayram demedim çalıştım artık hayırlısı ovi testi ii ya bende güveniorum 3.ay oldu bu ay obi benim hep farklı tarihlere denk geldi 3 ay boyunca bende hamiş olmazsam devam edicem kocişin spoşlarda sorun yok dedi ama 2 ay sonra tekrar edilecwkmiş

ayy hadi inşallah be anacım batında yaklaştııı hayırlısıylaa şöle cift cizgilisinden bi resim gösterr bize de içimiz açılsın
bende guvendim aldım bakalım umarımm bu ay olur artık olmazsa doktor yolu görncek bana bi kontrole gitmek lazım dicem artık

Aminnn..Sana bişey sorabilirmiyim irmegan? Bat a 1 hafta kala göğüs ağrısı belirti olabilirmi? Çok ağrıyor ve şiş ikiside.Adet belirtilerim arasında yok bu ağrılar benim.Sürekli de ıslaklık hissediyorum 2 gündür.Çok merak ediyorum:18::18::18::18::18::18::18:

canım benim ilk belirtilerim tamda bunlardı ve hala devam ediyo... göğüslerime dokunamıyorum çok sızlıyo bide akıntım beyaz ve yoğun oda yumurtlamadan sonra başlamıştı.. İnşallah bebeğin seninledir cnm.. test yapsana bat yakınsa...????

merhaba kızlar irmegan tebrik ederim canım masllah

sunbalımmmm Allah razı olsun canım arkadaşım.. Rabbim tez vakitte sana ve isteyen herkese nasip etsin İnşallaaaaaaahhh... :16::16:
kızlarrrr ben tüp bebek tedaviye başladım drum hemen başlattı bugun 2günüm tedavide dualarınızı bekliyorummm......:16::16::16:

canııımmmm Allah tedavi sürecinde yardımcın olsun İnşallah Rabbimin izniyle BEBİŞLERİN :emir_bebek::emir_bebek: :1: tutunurlar ve annelerinin yüzünü güldürürlerr İNŞALLAAAAAHHHH.....:16:

ayy hadi inşallah be anacım batında yaklaştııı hayırlısıylaa şöle cift cizgilisinden bi resim gösterr bize de içimiz açılsın
bende guvendim aldım bakalım umarımm bu ay olur artık olmazsa doktor yolu görncek bana bi kontrole gitmek lazım dicem artık

bende öyle düşünüyorum buay mensin 3 günü tbiki bu olmıckta işte varsayıyorum dr gidicem yani bekle bekle 10 ay oldu

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım?yepyeni ve umut dolu bir gün :16:
öpüyorum hepiniziii

dün yaptın ve negatifmiydi?
tamam canım testin gelince yap kuzu hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah :29:

belki geç döllenme felandır canım.
bekle bakalım az daha.
bak ben bu ay dr a gitmeseydim geç yumurtladıgımı bilmeyecek ve adetim geçtiği halde negatifi görmeye devam edecektim.
günü 4 gün atladı yani...
senin de öyle olmuş olabilir. bekle baalım.inşallah bebişin seninledir :16:

ya canım ben bu ay gec yumurtladım zaten onu bılıyorumm ovulasyon testı kullanmıstım 17. aksamında gordum c den de koyu halını muhtmelen 17sı gece yada 18 inde çatladı yani ayın 1inde yada 2sinde öle bile olsa çıkması gerekmezmi :(

inş ya her ay yeni umut geç olsun güç olmasın sağlıklı olsun yeter ama işte gönül ferman dinlemiorki

en önemlisi o zaten canım. geç olsun da güç olmasın...
sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin RAbbim...

oyy senin ağzınııı yirimmm bennnnn
inşallahhh tubişim inşallahhh
bendee 3 tane istiom ama heee ona göree elini cabuk tutt:52::52::52::52:

:16::16:
inşallah kuzum inşallahhhhh
ben nie elimi çabuk tutim nan sen tut :1:
ayyyy süper olur yaa 3 tane minnişş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canı bazılarında hemen çıkmayabiliyor.
kırmızılar geleden ümit kesilmez.
inşallah çift çizgili testinin resmini paylaşırsın burada yakın zamanda :29:

canı bazılarında hemen çıkmayabiliyor.
kırmızılar geleden ümit kesilmez.
inşallah çift çizgili testinin resmini paylaşırsın burada yakın zamanda :29:

tubilosh canım selam
ben gelecek_se hatırladın mı?
ya ben hamileyim ....
bal tarçın çörek otu yedim 2 ay
2. ayda bebişim geldi yaa mucize gibii....
sen neler yapıyosun hamile misin sende??

tubilosh canım selam
ben gelecek_se hatırladın mı?
ya ben hamileyim ....
bal tarçın çörek otu yedim 2 ay
2. ayda bebişim geldi yaa mucize gibii....
sen neler yapıyosun hamile misin sende??

aaa canım hayırlı olsunnn :)
çok sevindim.
sağ salim kucagına alırsın inşallahhh :16:

ben bu ay çalışmalara başladım hayırlısıyla...
bu ay bal tarçın çörekotu kullandım bende.
geç yumurtlamama sebep olmuş.agrım çoktu dr a gittim 19. günümde yumurtam çatlamış
yani çalışmalar boşa gitti. yumurtamın çatladıgını söyledi dr ve eve gelip 1 çalışma yaptık okadar.
tuttuysa tuttuuu tutmadıysa birdahaki ay :40:
son 5 günüm kaldı. beklemedeyim bakalım...

Back