Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

bayaa belirti olmuş sende cok sevindim bu kadar belirti karşısında hayal kırıklığına ugramayip mucizeni öğrendin.. Allah hiç bir zaman hayal kırıklığına uğratmasın .. Benimde bı kaç gün var adetime .. Burda hamile kalan bı arkadas ağız yaralarım oldu demiş bende de ilk defa ağzımda dış etlerinde yaralar ve bezeler çıktı mikrobik de olabilir tabi .. Kasıklarımda da hafif ağrılar var .. Gunüm geçince test yapıdan bende .. Sen evde gebelik testiyaptin mi

Son düzenleme:

evet yavrum bayağı bir belirti oldu ama ben hiç ona yormadım şimdi farkediyorum bu belirtileri..Ama bu ay çok rahattım nedenini bilmiyorum önceki aylar dikkat etmekten canım çıkıyordu bu ay motosiklete bindim deli gibi pilates yaptım çok dans ettim yani çok enerjiktim test yaptım canım aynı rüyamdaki gibi önce idrar testinde C kırmızı oldu tamam dedim hamile değilmişim (rüyam tersine dedim)ama arkamı dönmemle bir baktım ki T de kıpkırmızı karşımda deli gibi ağladım,aynaya hem bakıyor hem ağlıyordum resmen şok geçirdim.Ertesi gün de kan testi verdim ve 729,1 hcg değerim çıktı
Bua arada ağızdaki yaraları ben de duymuştum herkesin farklı farklı canım...

ay yaaa ben yaşamış gibi oldum test anını :) ben hiç gebelik testi yapmadım bi de .. Negatif görürsem üzülürüm diye yapmıyorum zaten hamileysem bi şekilde öğrenirim di mi :)
Arkadaşım da tatilde hamile kalmış rafting yapmışlar alkol almışlar haberi yok tabi :) cin gibi bi kızı oldu , dünyalar tatlısı .. Allah koruyor zaten çok evhamlanmaya gerek yok bence

Anne adayı arkadaşlar,lütfen paylaşın hamile kalmak için kaç ay uğraştınız? Yaş faktörü de çok önemli tabi yaşınız? Bir de alternatif tıptan faydalandınız mı? LÜTFEN bize de yardımınız olması açısından yazın bunları... Okuyup çıkmasın kimse, birbirimize ancak bu şekilde yardımcı olabiliriz haksız mıyım?...

evris canım benim 2.ayda oldu çok şükür
yaş 25
alternatif tıptan yararlanmadım.
hepimizin yaptığı yumurtlama gününü takip ettim,birde bu ay çok takmadım.benim elimde değildi ama.başka şeylerdeydi aklım.
geçen ay çok taktım mesela olmadı.
benden bilgiler böyle,darısı size inş.

Yaa benimde 14 Kasım ama 30 günde bir olursa .. Gecen ay 27 günde olmuştum .. Bu ayda öyle olursa yarın hasta olmam lazım.. Senin testte cikmisya heycanlandim ben şimdi .. Gebelik testi yapmişmiydinn evde :)

yok canım evde yapmadım çıkmazsa moralim bozulur diye direk kan tasti yaptırdım

Tekrar tebrik ediyorum seni, canım cevabın için teşekkür ederim. Ben de senin yaşında anne olmuştum aynı 2. aydı. Şimdi 2.si için uğraşıyorum yaş 34. 4 aydır olmadı acaba olmayacak mı diye telaşlanıyorum...

telaş yapma canım,kasma kendini.
çok şükür bir yavru vermiş sana yaradan demek ki sorun yok.
yaşın 30larda olduğu için belki birkaç ay daha beklemen gerekir,belki hiç gerekmez.Allahın takdiri bu.
sıkıntı yaptıkça olmaz canım rahat ol.yavruna odaklan sen.
ona bir kardeş gelir inş. en kısa zamanda.
Rabbim gönlüne göre versin

Son düzenleme:
merhaba kızlar, herkese iyi akşamlar...
hamile arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlı olsun, sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah...
darısı bize olsun en yakın zamanda artık.............................dayanamıyorumm

İçimi rahatlattın sağolasın...İnşallah şu çift çizgiyi yeniden görürüm. Allahın izniyle...

kızlar selam nasılsınızzzz hamile arkadaşları tebrik ediyorum darısı bize inşallah diyorum 5.ayı deniyoruz...ne kadar daha beklicez bilmiyorum

merhaba arkadaşlar bi kaç gündür ara ara midem bulanıyo başım dönüyo kasıklarım ağrıyo alt tarafım arada zonkluyo neden olabilir fikriniz varmı günümde geçmedi 24 ekimde adet olmuştum...

saol cnm benım amın inşallahhh...şimdi daha ıyım yazıcam bırazdan gelısmelerı fıkırınızı yazın kızlar napcam bılmıyorum

merhaba KIZLARRRR BEN GELDIM DOKTOR MUAYNEMI OLDUM,eşimde oldu muaynelerını hersy normal yumurta rezervımde ıyı cıktı.. tüb bebek için hemen başlayalım dedıler yarın regl 3gunu ıgnelere baslayalım dedılerr napıcam bırden baslayalım cümlesini duyunca tuhaf oldum etrafımdakıler erken dıyorr 1ay sonra basla dıyorr anlayamıyorumm kafam karıstı BANA YARDIMCI OLUN KIZOŞLARRRRRR....

mrb arkadaşım herşey normalse neden tüp bebek tedavisi oluyorsun

Karar senin kararın ama ne için erken diyor diyenler? Bir an önce başlanıp sonuca hayırlısıyla ulaşılsa daha güzel değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…