teşekkür ederim kuzum inşallah sağlıkla kucağım alırım ve Allah herkese nasip eder..Vallahi canım rahmetli babaannemi rüyamda görmesem pek test yapmaya niyetim yoktu adetime 3 gün kala öğrendim ben canım.Bel ağrısı,sol kasıkta batmalar,çok hapşırma,yeşil yeşil damar belirmesi koltuk altımda ve inanılmaz çiş baskısıha bir de koklaşmaya çok meyilliydim bu ay adamla hergün yaptık yani
bayaa belirti olmuş sende cok sevindim bu kadar belirti karşısında hayal kırıklığına ugramayip mucizeni öğrendin.. Allah hiç bir zaman hayal kırıklığına uğratmasın .. Benimde bı kaç gün var adetime .. Burda hamile kalan bı arkadas ağız yaralarım oldu demiş bende de ilk defa ağzımda dış etlerinde yaralar ve bezeler çıktı mikrobik de olabilir tabi .. Kasıklarımda da hafif ağrılar var .. Gunüm geçince test yapıdan bende .. Sen evde gebelik testiyaptin mi
kızlar hıc folık asit almadım eger hamıleysem bır sorun olur mu
evet yavrum bayağı bir belirti oldu ama ben hiç ona yormadım şimdi farkediyorum bu belirtileri..Ama bu ay çok rahattım nedenini bilmiyorum önceki aylar dikkat etmekten canım çıkıyordu bu ay motosiklete bindim deli gibipilates yaptım çok dans ettim yani çok enerjiktim test yaptım canım aynı rüyamdaki gibi önce idrar testinde C kırmızı oldu tamam dedim hamile değilmişim (rüyam tersine dedim)ama arkamı dönmemle bir baktım ki T de kıpkırmızı karşımda deli gibi ağladım,aynaya hem bakıyor hem ağlıyordum resmen şok geçirdim.Ertesi gün de kan testi verdim ve 729,1 hcg değerim çıktı
Bua arada ağızdaki yaraları ben de duymuştum herkesin farklı farklı canım...
Yaa benimde 14 Kasım ama 30 günde bir olursa .. Gecen ay 27 günde olmuştum .. Bu ayda öyle olursa yarın hasta olmam lazım.. Senin testte cikmisya heycanlandim ben şimdi .. Gebelik testi yapmişmiydinn evde :)
evris canım benim 2.ayda oldu çok şükür
yaş 25
alternatif tıptan yararlanmadım.
hepimizin yaptığı yumurtlama gününü takip ettim,birde bu ay çok takmadım.benim elimde değildi ama.başka şeylerdeydi aklım.
geçen ay çok taktım mesela olmadı.
benden bilgiler böyle,darısı size inş.
telaş yapma canım,kasma kendini.
çok şükür bir yavru vermiş sana yaradan demek ki sorun yok.
yaşın 30larda olduğu için belki birkaç ay daha beklemen gerekir,belki hiç gerekmez.Allahın takdiri bu.
sıkıntı yaptıkça olmaz canım rahat ol.yavruna odaklan sen.
ona bir kardeş gelir inş. en kısa zamanda.
Rabbim gönlüne göre versin
hakkında hayırlısı olsun, çok bekletmeden gelsin bebişin ve bebişlerimiz inşallah canım..
geçen ay yazdıklarını takip etmiştim epey sıkıntılıydın ben de çok üzülmüştüm senin adına, ama şimdi daha iyisin galiba..
moralini yüksek tut, inşallah hayırlı haberler verirsin güzelim..
merhaba KIZLARRRR BEN GELDIM DOKTOR MUAYNEMI OLDUM,eşimde oldu muaynelerını hersy normal yumurta rezervımde ıyı cıktı.. tüb bebek için hemen başlayalım dedıler yarın regl 3gunu ıgnelere baslayalım dedılerr napıcam bırden baslayalım cümlesini duyunca tuhaf oldum etrafımdakıler erken dıyorr 1ay sonra basla dıyorr anlayamıyorumm kafam karıstı BANA YARDIMCI OLUN KIZOŞLARRRRRR....
merhaba KIZLARRRR BEN GELDIM DOKTOR MUAYNEMI OLDUM,eşimde oldu muaynelerını hersy normal yumurta rezervımde ıyı cıktı.. tüb bebek için hemen başlayalım dedıler yarın regl 3gunu ıgnelere baslayalım dedılerr napıcam bırden baslayalım cümlesini duyunca tuhaf oldum etrafımdakıler erken dıyorr 1ay sonra basla dıyorr anlayamıyorumm kafam karıstı BANA YARDIMCI OLUN KIZOŞLARRRRRR....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?