• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Hava değişimleri mi dersiniz yoksa bizim yaptığımız stres mi...Herkesin günleri karman çorban oldu valla..Benimde hiç olmazdı ama 2 gün geç geldi...Gereksiz yere umutlandım bende.

Neyse canım sağlıkla Aralık ayında gelir bebislerimiz inşallah:emir_bebek:
[/QU

fidele gününün geçmesi bizi umutlandırsa da arkadaşım hamıle, doktoru demiş geçikmeler bizim rahmimizi hazırlıyormuş hamileliğe benımde gecen geciktiği oluyor faakat umutlanmamak elde değil dimi :)

kızlar 4 haftalık hamileyim Rabbimin izniyle... :nazar::49:
Allahım hepinize bu güzel duyguları yaşatsın.
beta hcg 1272
birkaç güne yine gideceğim ölçtürmeye.

hiç beklemediğimiz bir anda aldık bu haberi,sizlerin de yüzü çabucak güler inş.

dualarınızda unutmayın beni :54:

KIZÇEMMM ne güzel haberle böyle ben de 4 haftalık hamileyim :nazar::49:Allah'ım herkese nasip etsin hayırlısıyla ve bize de bebeğimizi almayı nasip etsinnn:emir_bebek:

kızçelerrrrr tam 4 haftalık hamileymişim yavruşumu,minişimi,lokumumu gördümmmmm Allah'ım çok farklı bir duygu ve herkese yaşatsın bu duyguyu:52: sizleri çok seviyorum:21:

ay cok sevındım tebrıkler canım :) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

kızçelerrrrr tam 4 haftalık hamileymişim yavruşumu,minişimi,lokumumu gördümmmmm Allah'ım çok farklı bir duygu ve herkese yaşatsın bu duyguyu:52: sizleri çok seviyorum:21:

ay cok sevındım tebrıkler canım :) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

Canım benim buradayım...Bende öyle canım dün kırmızılardan beri psikolojim pek iyi değil sizlerde olmasanız:43:

Ben bi kahve yapıcam sende yap gel geç karşıma bakayım bak yalnız değiliz canım benimm:126:

20 Dakikaya geliyorum şekerim:49:

Biraz sıkıntılı günler geçiriyorum.İçim doldu taştı.Ağladım bi sürü.Tam anlamıyla rahatlayamasam da iyi geldi.:43:

Misafirler gelmeden son gelişmeleri belirteyim kızlar..Kahverengi lekeler gelmeye başladı:43:

Off ki offf tamam gelsin hayırlısı ama ne gerek vardı hiç gecikmezken 2 gün gecikmeye benim de psikolojimi bozmaya....Ateşler bastı inanın....Görümcemler geliyor birazdan, belli etmemek lazım..Kimseleri çekecek halim yok şu anda...:25:

Yaz anacım beni 7 Aralık BAT....

kuzum benim herşey stresten oluyor işte....dert etme kendine hayırlısı de üzme kendini kıyamam sana:20:

elbette okurum canım anlıyorum bende anne olmayı çok istiyorum
diğer topiğe gelince orda her tür konuşma var canım sıkılırsan konuşmak stersen beklerm

Allah razı olsun... Anne olmayı Allah sana da nasip etsin... En kısa zamanda yavruna kavuşman dileğiye...

KIZÇEMMM ne güzel haberle böyle ben de 4 haftalık hamileyim :nazar::49:Allah'ım herkese nasip etsin hayırlısıyla ve bize de bebeğimizi almayı nasip etsinnn:emir_bebek:

amin canım,senin de gözünaydın.sağlıkla kucağına al inş.keseyi gördün mü sen canım.?

yesalp,sunbal güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar.Allah en kısa zamanda size de yaşatsın inş. bu duyguları.

Son düzenleme:
Biraz sıkıntılı günler geçiriyorum.İçim doldu taştı.Ağladım bi sürü.Tam anlamıyla rahatlayamasam da iyi geldi.:43:

Canım benim bende birkaç gündür ağlamaklıyım..Keyfim pek yok ama içimizi ferrah tutmamızda lazım,Allah'ın gücüne gidecek diye bazen frenliyorum kendimi sirkeleniyorum:19:

kuzum benim herşey stresten oluyor işte....dert etme kendine hayırlısı de üzme kendini kıyamam sana:20:

Evet canım öyle hayırlısı diyorum...Allah büyük...

Gecikmeli geldi şimdi de canımı okuyor..Biraz uzanıcam ben kızlar sonra görüşürüz:16:

Hamile haberi alanlara Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diyorum.Bize de dua edin:)

arkadaşlar bende yeni katıldım buraya...kaç gündür okuyorum yazdıklarınızı.bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bayramda düşükle sonuçlandı...
adetim 33 gün sürüyor ve şuan 18. günümdeyim gelecek adetim 25 kasım olacak. tabi olmasa daha iyi ama hayırlısı olsun tabi :) yeni annelerimize hayırlı uğurlu olsunn,sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) bide bişi sorcam ben geçen ay kimyasal gebliğimde yumurtlama dönemi sonrası hemen göğsümde bi ağrı başlamıştı ve giderek artmıştı ,kasık ağrısı da beraberinde hiç bitmemişti.daha önce öyle olmadığımdan şüphelenip test yaptım ve çift çizgiyi görmüştüm ama nasip değilmiş olmadı. bu ay yine hissetmeye başladım ama böyle hisseden var mı aranızda? daha çok erken bende biliyorum ama döllenme esnasında başlarmış bu kramplar ve göğüs ağrısı...

Adetime 5 gün var ve hala idrar testinde 2. çizgiyi göremedim.

Sanırım bu ay da olmayacak,mralim acayip bozuk.:43:

Back