• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
KIZÇEMMM ne güzel haberle böyle ben de 4 haftalık hamileyim :nazar::49:Allah'ım herkese nasip etsin hayırlısıyla ve bize de bebeğimizi almayı nasip etsinnn:emir_bebek:

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :) belirtilerin varmıydı test yaptın mı nası öğrendin :) bize de anlatsana

:52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: kızlarrr çok mutluyum bugün test yaptırdım bhcg 14.11 yani 1 haftalık hamileyim :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52:

Kızlar bugün adetin 18.günü belim çok ağrıyor.Sizce çalışmalar bitmeli mi ? Neden bu ağrı olur?Cevaplarsanız sevinirim

Ben 2gün kala yaptığımda bile negatifti. neden moralini bozuyorsun ki.güzel düşün güzel olsun sonucun :16:

canım peki nezaman öğrendin hamile olduğunu? benim bat 13 kasım ve şimdiye kadar benimde hep negatif çıktı.elimde tek bir test kaldı eğer bat gecikirse ozaman yapıcam.

Kızlar bugün adetin 18.günü belim çok ağrıyor.Sizce çalışmalar bitmeli mi ? Neden bu ağrı olur?Cevaplarsanız sevinirim

Bel ağrın gebelikten olabilir.. Geç yumurtlama olabiliyor bu sebeple çalışmalarla adete 1 hafta kalıncaya kadar devam diyorum...

Bel ağrın gebelikten olabilir.. Geç yumurtlama olabiliyor bu sebeple çalışmalarla adete 1 hafta kalıncaya kadar devam diyorum...

Çok tşk ederim cnm. İnşallah hamileliktendir.Bu güne kadar bu ay çok çalıştık,çok istedik.Ama hayırlısı tabi ki. Biraz kırgınlıkta var.Üşüttüm mü diyorum ama ilaç da kullanmak istemiyorum. Daha varlığı bile beli olmadan nasıl da önemsiyoruz.Rabbim herkese nasip eder inş.

Son düzenleme:
teşekkürler canım bat 14 kasım ama çok ağrılarım vardı bugün dra gittim test yaptı sonuç 14.11 çıktı:52::52::52::52::52:

Yaa benimde 14 Kasım ama 30 günde bir olursa .. Gecen ay 27 günde olmuştum .. Bu ayda öyle olursa yarın hasta olmam lazım.. Senin testte cikmisya heycanlandim ben şimdi .. Gebelik testi yapmişmiydinn evde :)

Son düzenleme:
amin canım,senin de gözünaydın.sağlıkla kucağına al inş.keseyi gördün mü sen canım.?

yesalp,sunbal güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar.Allah en kısa zamanda size de yaşatsın inş. bu duyguları.

sağol kuzum..Kese oluşmak üzereymiş tam göremedik çok minik yahu ben biraz kasık ağrısı çektim kimbilir dedim içimdeki nee?1 hafta sonrasına randevu verdi ancak o zaman görürüz dedi sen gördün mü peki kuzum?:nazar:

Tebriklerr... Anne adaylarını kutluyorum tüm kalbimle... sevincinizi paylaşıyorum, MAŞALLAH diyorum... Bize de bi okuyup üfleyin hemen...

sağol kuzum..Kese oluşmak üzereymiş tam göremedik çok minik yahu ben biraz kasık ağrısı çektim kimbilir dedim içimdeki nee?1 hafta sonrasına randevu verdi ancak o zaman görürüz dedi sen gördün mü peki kuzum?:nazar:

Profil resminde ki gibi bı bebeğin olur ins tam ıssırmalık yemelik

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :) belirtilerin varmıydı test yaptın mı nası öğrendin :) bize de anlatsana

teşekkür ederim kuzum inşallah sağlıkla kucağım alırım ve Allah herkese nasip eder..Vallahi canım rahmetli babaannemi rüyamda görmesem pek test yapmaya niyetim yoktu adetime 3 gün kala öğrendim ben canım.Bel ağrısı,sol kasıkta batmalar,çok hapşırma,yeşil yeşil damar belirmesi koltuk altımda ve inanılmaz çiş baskısı:1::1: ha bir de koklaşmaya çok meyilliydim bu ay adamla hergün yaptık yani:17::17:

canlar kirmizilar geldi bu ay da kapandi

hamile arkadaslari tbr ederim

sizin guzel haberlerinize seviniyoruz umutlaniyoruz

Tebriklerr... Anne adaylarını kutluyorum tüm kalbimle... sevincinizi paylaşıyorum, MAŞALLAH diyorum... Bize de bi okuyup üfleyin hemen...

Canım benim çok teşekkür ederim.Dualarım sizlerle Allah'ım herkesin hanesine versin sağlıkla,huzurla,aşkla:nazar:

kızlar hıc folık asit almadım eger hamıleysem bır sorun olur mu

Back