Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Selam kızlar bende bugün kırmızıları gördüm hayırlısı artık sekerler sıkmayın canınızı bende çatlatmaya iğnesine başlıcam herkes için hayırlısı olsun canlar

kızlar 25-26 arası periyodum, bugün 27. gün... bekliyorum ve hiç bir fikrim yok ama belirtim de yok göğüslerim dışında, ümitlenmeli miyim bilemiyorum, her ay ümitlenmekten de yoruldum

Karar senin kararın ama ne için erken diyor diyenler? Bir an önce başlanıp sonuca hayırlısıyla ulaşılsa daha güzel değil mi?

bılsem benı ıyce karıstırdılar kafamıı bı bılsem nıye dedıklerını hersey yolunda hızlı gelısıyor o yuzden heralde anlayamadım bende

bılsem benı ıyce karıstırdılar kafamıı bı bılsem nıye dedıklerını hersey yolunda hızlı gelısıyor o yuzden heralde anlayamadım bende

Her şey yolundaysa ama en önemlisi sen hazır olduğuna inanıyorsan kimsenin ne dediğini önemseme. Hayat sen ve eşinin hayatı. Karar sizin. Kendini hazır hissediyorsan tedaviye hiç bekleme bence. 1 ay 1 aydır.

canım sen de eşin de muayene olmuşsunuz, bir sıkıntı yoksa neden erteleyesin ki?
etraftakilerin dediklerine çok takılma, sen kendini gerçekten hazır hissediyorsan bir an önce başla derim ben...
bu arada sen aşılama yaptırmış mıydın canım hatırlayamadım?

ablacımm dün test yaptım bugün doktora gittim.
değerleri de öğrenince hamileyim dedim =)
gerçi kese falan görmedik inş. o günlerde gelir
Allah razı olsun,sana da göstersin inş.

ablacım derken :44:
sen mi abla oluyon ben mi? anlamadım kuzum kusura bakma yaaa
saygısızlık etmiş olmiim de :44:

çok çok sevindim canım tekrar tebrik ediyorum.
Rabbim isteyen herkeze yaşatsın o güzel dyguları inşallahhh

ayyy kuzummmm ne güzel yaa bak bir an önce başlanabilicekk
bence beklemeye gerek yok.zaten bekledin bekleyecegin kadar.
artık bebişinin göbüşünde olup,doğacagı günleri bekle derim ben
ayyy çok heyecan yaptııım :)

bizi haberdar et tamam mı kuzumm

kızlar 25-26 arası periyodum, bugün 27. gün... bekliyorum ve hiç bir fikrim yok ama belirtim de yok göğüslerim dışında, ümitlenmeli miyim bilemiyorum, her ay ümitlenmekten de yoruldum

canım test yapmadınmııı

ayy selamsız daldıııım kusura bakmayınn

SELAM KIZLARRR NASILSINIZZZZ??

birkaç gündür çok sık gelemedim.

topiğimizde güzel haberler var :)
çok tebrik ediyorum hamişleri...
günü gelenler var, hemen test yapsınlar diyorumm,beklemeyin öle anacımm

bekleyenler,bu ay güzel haber alırlar inşallahh
benim de son 7 günüm. bakalım 1 çalışmayla bebiş gelmişmiiii gelmemişmiii

Son düzenleme:
canım bekliyorum ilaçlarımı kullanıyorum bi tahlil vermiştim 15 güne kadar onun sonucu gelecek bi kaç ay bebek düşüncesini kafamdan silmiş bulunuyorum çünkü önce kistimin gitmesi lazım

geçmiş olsun canım

gunaydın canlarım....
Size bi şey sorcam 3gundur gozum capaklanıyor ve goz kapagm şişiyor.. Bugn goz doktroruda yok... Napsam gecer? Neden olur?
Aranızda bilen varmı?
adaçayını pamuga batır gözüne pansuman yap ii gelir
kızçelerrrrr tam 4 haftalık hamileymişim yavruşumu,minişimi,lokumumu gördümmmmm allah'ım çok farklı bir duygu ve herkese yaşatsın bu duyguyu Sizleri çok seviyorum

hayırlı olsun canım tebrikler masllah

kendimi çok yalnız hissediyorum...

aaa olmaz öle şey yalnızlık allaha mahsus

ooo sunbalımmmm
nasılsın kuzuuu
Bayaadır görüşemedik.nerelerdeydinn

ii bebişim bayram tatili uzun sürdü geldim işte ama kimseleri göremiorum ya sen nasılsın ne var ne yok oğlışun nasıl

canım ben diğer başlıkla karıştırmışım,alakasız olmuş yani sorrryy

bende tekrardan teşekkür ederim canım,duana kocaman aminnn

benim de son 4 gün kızlar göğüslerde şişlik ve ağrı var..geçen ay soğan bu ay da incir kürü yaptım işi kolaylaştırmak için inşallah işe yaramıştır..bakalım heyecanla bekliyorum Allah ne zaman kısmet edicek diye.etmezse de hayırlısını istemiştik sonuçta ..buarada doğum kontrol hapını bırakalı 6 ay oldu.dualarımı eksik etmeyelim birbirimizden bu sitenin en güzel tarafıda bu günahsız ağızdan dua almak ve dua etmek..Dualarımızın kabul olması dileğiyle

AMİN CANIM BENİMDE 4GÜN KALDI aLLAHIM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLER HAKKIMIZDA HAYIRLI İSE TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN HEPİMİZİ AMİN

Peracım hoşgeldin nasılsın iimisin heycan sardı yine hadi hayırlısı

kızlar nerelerdınz yahu böyle buralar cok sıkıcıydı.bende beklıyorum her an adet olackmısım gıbı bir hisle beklıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…