Selam kızlar bende bugün kırmızıları gördüm hayırlısı artık sekerler sıkmayın canınızı bende çatlatmaya iğnesine başlıcam herkes için hayırlısı olsun canlar
mrb arkadaşım herşey normalse neden tüp bebek tedavisi oluyorsun
Karar senin kararın ama ne için erken diyor diyenler? Bir an önce başlanıp sonuca hayırlısıyla ulaşılsa daha güzel değil mi?
bılsem benı ıyce karıstırdılar kafamııbı bılsem nıye dedıklerını hersey yolunda hızlı gelısıyor o yuzden heralde anlayamadım bende
merhaba KIZLARRRR BEN GELDIM DOKTOR MUAYNEMI OLDUM,eşimde oldu muaynelerını hersy normal yumurta rezervımde ıyı cıktı.. tüb bebek için hemen başlayalım dedıler yarın regl 3gunu ıgnelere baslayalım dedılerr napıcam bırden baslayalım cümlesini duyunca tuhaf oldum etrafımdakıler erken dıyorr 1ay sonra basla dıyorr anlayamıyorumm kafam karıstı BANA YARDIMCI OLUN KIZOŞLARRRRRR....
ablacımm dün test yaptım bugün doktora gittim.
değerleri de öğrenince hamileyim dedim =)
gerçi kese falan görmedik inş. o günlerde gelir
Allah razı olsun,sana da göstersin inş.
merhaba KIZLARRRR BEN GELDIM DOKTOR MUAYNEMI OLDUM,eşimde oldu muaynelerını hersy normal yumurta rezervımde ıyı cıktı.. tüb bebek için hemen başlayalım dedıler yarın regl 3gunu ıgnelere baslayalım dedılerr napıcam bırden baslayalım cümlesini duyunca tuhaf oldum etrafımdakıler erken dıyorr 1ay sonra basla dıyorr anlayamıyorumm kafam karıstı BANA YARDIMCI OLUN KIZOŞLARRRRRR....
kızlar 25-26 arası periyodum, bugün 27. gün... bekliyorum ve hiç bir fikrim yok ama belirtim de yok göğüslerim dışında, ümitlenmeli miyim bilemiyorum, her ay ümitlenmekten de yoruldum
Kızçeler nerelerdesin yahu
canım bekliyorum ilaçlarımı kullanıyorum bi tahlil vermiştim 15 güne kadar onun sonucu gelecek bi kaç ay bebek düşüncesini kafamdan silmiş bulunuyorum çünkü önce kistimin gitmesi lazım
adaçayını pamuga batır gözüne pansuman yap ii gelirgunaydın canlarım....
Size bi şey sorcam 3gundur gozum capaklanıyor ve goz kapagm şişiyor.. Bugn goz doktroruda yok... Napsam gecer? Neden olur?
Aranızda bilen varmı?
kızçelerrrrr tam 4 haftalık hamileymişim yavruşumu,minişimi,lokumumu gördümmmmm allah'ım çok farklı bir duygu ve herkese yaşatsın bu duyguyuSizleri çok seviyorum
kendimi çok yalnız hissediyorum...
ooo sunbalımmmm
nasılsın kuzuuu
Bayaadır görüşemedik.nerelerdeydinn
ablacım derken :44:
sen mi abla oluyon ben mi? anlamadım kuzum kusura bakma yaaa
saygısızlık etmiş olmiim de :44:
çok çok sevindim canım tekrar tebrik ediyorum.
Rabbim isteyen herkeze yaşatsın o güzel dyguları inşallahhh
benim de son 4 gün kızlar göğüslerde şişlik ve ağrı var..geçen ay soğan bu ay da incir kürü yaptım işi kolaylaştırmak için inşallah işe yaramıştır..bakalım heyecanla bekliyorum Allah ne zaman kısmet edicek diye.etmezse de hayırlısını istemiştik sonuçta ..buarada doğum kontrol hapını bırakalı 6 ay oldu.dualarımı eksik etmeyelim birbirimizden bu sitenin en güzel tarafıda bu günahsız ağızdan dua almak ve dua etmek..Dualarımızın kabul olması dileğiyle
5 gün kala çıkmamıştı yarın sabah yapıcam bu arada hala gelmediler tubiloshcumcanım test yapmadınmııı
hoşbulduk canım iyiyim belirtim yok sayılır ufak tefekleri saymazsak.. sen nasılsın...Peracım hoşgeldin nasılsın iimisin heycan sardı yine hadi hayırlısı
aynen bende canım senin bat ne zamandı?kızlar nerelerdınz yahu böyle buralar cok sıkıcıydı.bende beklıyorum her an adet olackmısım gıbı bir hisle beklıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?