KIZÇEMMM ne güzel haberle böyle ben de 4 haftalık hamileyimAllah'ım herkese nasip etsin hayırlısıyla ve bize de bebeğimizi almayı nasip etsinnn
Ben 2gün kala yaptığımda bile negatifti. neden moralini bozuyorsun ki.güzel düşün güzel olsun sonucun
kızlarrr çok mutluyum bugün test yaptırdım bhcg 14.11 yani 1 haftalık hamileyim
Kızlar bugün adetin 18.günü belim çok ağrıyor.Sizce çalışmalar bitmeli mi ? Neden bu ağrı olur?Cevaplarsanız sevinirim
Bana da cvp lütfen
Bel ağrın gebelikten olabilir.. Geç yumurtlama olabiliyor bu sebeple çalışmalarla adete 1 hafta kalıncaya kadar devam diyorum...
Hayırlı olsun canım sağdakim kucağına alırsın ins..:) Bat ne zamandi tahlili ne zaman yaptın
teşekkürler canım bat 14 kasım ama çok ağrılarım vardı bugün dra gittim test yaptı sonuç 14.11 çıktı
amin canım,senin de gözünaydın.sağlıkla kucağına al inş.keseyi gördün mü sen canım.?
yesalp,sunbal güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar.Allah en kısa zamanda size de yaşatsın inş. bu duyguları.
sağol kuzum..Kese oluşmak üzereymiş tam göremedik çok minik yahu ben biraz kasık ağrısı çektim kimbilir dedim içimdeki nee?1 hafta sonrasına randevu verdi ancak o zaman görürüz dedi sen gördün mü peki kuzum?
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :) belirtilerin varmıydı test yaptın mı nası öğrendin :) bize de anlatsana
kızlarrr çok mutluyum bugün test yaptırdım bhcg 14.11 yani 1 haftalık hamileyim
Tebriklerr... Anne adaylarını kutluyorum tüm kalbimle... sevincinizi paylaşıyorum, MAŞALLAH diyorum... Bize de bi okuyup üfleyin hemen...
Profil resminde ki gibi bı bebeğin olur ins tam ıssırmalık yemelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?