• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar aranızda yeni sayılırım aslında okuyorum yorumları ama mesaj pek yazmadım yaın test yaptıracam dualarınızda beni de eksik bırakmayın ne olur yarn sonuç negatif çıkacak diye çok korkuyorum :18::18::18::18::18::18:
inşallah hamişsindir canım günün geçti mi ?
Tatlım aslında yeni değilim torpige yazıyorum ama daha sonra kaybettiğim için topigi bulamıyorum ben 24 yaşındayım 20 Kasım'da 1 senelik evli olacak bebis istiyoruz ilk günden beri hayırlısı artık :1::1::1: sen kendinden bahsedermisin tatlım :27::52:

hımm hoşgeldin aramıza canım :34: bende 21 yaşında 1 buçuk yıllık evliyim bizde 1 senedir bebiş istiyoruz sabırsızlıkla bekliyoruz bebişimizi bakalım ne zaman gelecek benim tosunum :16: inşallah en kısa zamanda gelir seninde bebişin canım :46:

Benim adetim 25 gün gecikti Ekim'de olmadım doktor duphaston ilacı verdi biteli 1 hafta oldu daha adet olmadım.. Bunalimdayim 2 gün daha bekleyecem gelmezse adetim doktora gidecem..:26::25:

Benim adetim 25 gün gecikti Ekim'de olmadım doktor duphaston ilacı verdi biteli 1 hafta oldu daha adet olmadım.. Bunalimdayim 2 gün daha bekleyecem gelmezse adetim doktora gidecem..:26::25:

neden o kadar geciikmiş ki ne dedi doktorun ? bunaltma kendini ondanda gecikebilir :44:

Günaydın kızlaar:49:

Ben dün akşam itibari ile kırmızılarda haşır neşirim:50: iki gün gecikti ya bugün kök söktürüyor resmen...Sular seller şeklindedir yani...Kırmızısı gelmeyenlere tertemiz bembeyaz çamaşırlı günler dilerim:23:

Sizlerin güzel haberleri moral oluyor inanın...Öpüldünüz:54:

Doktorunu bi ara ve git şekerim...İlaçlar da etkiliyor tabii ama sen ihmal etme..

gunaydın canlarım....
size bi şey sorcam 3gundur gozum capaklanıyor ve goz kapagm şişiyor.. bugn goz doktroruda yok... napsam gecer? neden olur?
aranızda bilen varmı?

gunaydın canlarım....
size bi şey sorcam 3gundur gozum capaklanıyor ve goz kapagm şişiyor.. bugn goz doktroruda yok... napsam gecer? neden olur?
aranızda bilen varmı?

canım merhaba pamuğa çay deminden dök gözlerinin üzerinde biraz dursun bu pamuk faydası oluyor:32:

saol kuzucum....
nasılsın bu arada? bi gelişme varmı son durumdan beri?

canım bekliyorum ilaçlarımı kullanıyorum bi tahlil vermiştim 15 güne kadar onun sonucu gelecek bi kaç ay bebek düşüncesini kafamdan silmiş bulunuyorum çünkü önce kistimin gitmesi lazım

Son düzenleme:
Selam kizlar dun gece 3 gun erken geldi benim kirmizilar.32 de oluyrdum. 29 gunde geldi.zamani vardir diyorum.rabbim hayirlisini versin.

Selam kizlar dun gece 3 gun erken geldi benim kirmizilar.32 de oluyrdum. 29 gunde geldi.zamani vardir diyorum.rabbim hayirlisini versin.

Hava değişimleri mi dersiniz yoksa bizim yaptığımız stres mi...Herkesin günleri karman çorban oldu valla..Benimde hiç olmazdı ama 2 gün geç geldi...Gereksiz yere umutlandım bende.

Neyse canım sağlıkla Aralık ayında gelir bebislerimiz inşallah:emir_bebek:

meraba kızlar evriscim özeline yazamadım canım dua topğine bana msj yazmışsın nasılsın

Hava değişimleri mi dersiniz yoksa bizim yaptığımız stres mi...Herkesin günleri karman çorban oldu valla..Benimde hiç olmazdı ama 2 gün geç geldi...Gereksiz yere umutlandım bende.

Neyse canım sağlıkla Aralık ayında gelir bebislerimiz inşallah:emir_bebek:

Bende anlamadim canim ya.benimkide bir tuhaf oldu bu ay.rabbim hayirlisini versin.zamani vardir diyorum .hepimiz icin.

Kendimi çok yalnız hissediyorum...

Canım benim buradayım...Bende öyle canım dün kırmızılardan beri psikolojim pek iyi değil sizlerde olmasanız:43:

Ben bi kahve yapıcam sende yap gel geç karşıma bakayım bak yalnız değiliz canım benimm:126:

20 Dakikaya geliyorum şekerim:49:

Son düzenleme:
meraba kızlar evriscim özeline yazamadım canım dua topğine bana msj yazmışsın nasılsın

Sağol bana da yavruma kavuşmam iiçin ufak bir dua okursan memnunn olurum. Diğer açtığın topik güzel ama konum sadece annelik...

Sağol bana da yavruma kavuşmam iiçin ufak bir dua okursan memnunn olurum. Diğer açtığın topik güzel ama konum sadece annelik...

elbette okurum canım anlıyorum bende anne olmayı çok istiyorum
diğer topiğe gelince orda her tür konuşma var canım sıkılırsan konuşmak stersen beklerm

kızçelerrrrr tam 4 haftalık hamileymişim yavruşumu,minişimi,lokumumu gördümmmmm Allah'ım çok farklı bir duygu ve herkese yaşatsın bu duyguyu:52: sizleri çok seviyorum:21:

kızçelerrrrr tam 4 haftalık hamileymişim yavruşumu,minişimi,lokumumu gördümmmmm Allah'ım çok farklı bir duygu ve herkese yaşatsın bu duyguyu:52: sizleri çok seviyorum:21:

canım Allah kucagına almayıda nasıp etsın mınıcıktır sımdı oy oy.darısı başımıza artık

Back