ben varım
tebrıkler canım benım...kendını nasıl hıssedıyorsun tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım
tebrıkler canım benım...kendını nasıl hıssedıyorsun tatlım
teşekkür ederim.iyiyim ama sabahları bulantım çok oluyor.
bıraz sabret ılk üc aydan sonra gecer....annelık duygusu basladımı canıkom
zaten anneyim ben bu ikinci bebeğim :)annelik duygusu bende her zaman var:)Rabbim olmayanlarada versin inşaAllah
aaaa daha güzel ozaman ıkıncı annelık duygusu yasıyosun :) :) amın canım kımsenın kucagını bos bırakmasın allah..hayırlı saglıklı evlatlar ınsallah
Tebrikler raginda.Allah sağlıklı hayırlı evlat olmayı nasip etsin.Sağlık ve huzurla:)
allah kucagına almayı nasıp etsın ıns cnm.hafif ağrılar gırıp duruyor sancı hısettemk ıstemıyorm canım ya hamıle degılımdr dıye.birden ağladım öyle yaa
Allah razı olsun canım,tez zamanda sizde güzel haberler verin bize inş.
canımm kasma kendini.bende hep adet oldum sandım ama bak değilmiş.kaç kez kontrol ettim bilmiyorum.
olmazsa da bir dahaki aya sakla umudunu olur mu tatlım.
vardır onda da bir hayır...
[SUP][/SUP] kızlar büyük gün geldi çattı yarın tüp bebek için ilk görüşmemizi yapacagızz..yere karar verdık bakalım neler dicek doktor ne zaman baslayalım dıyecek ne testler ıstıyıcek benı kesın muayne eder degılmı :18:
evet cnm merak edıyorum adet sancım olsa dahı umutlanmalı mıyım.. netten test aldım ama nette arastrdm yanlış çıkıomus o markada acaba öylemdr aldım gitti
tebrik ederim, gözün aydın canm. Allah sağlıklı hayırlı bir evlat kolay bir doğum nasip etsin..dualarında unutma
canım umutlanmayayım demekle de olmuyor,iç sesini susturamıyorsun.sen bir denersin çıkmazsa başka test yaparsın canım.hala adet olmazsan kanda baktırırsın zaten
içimdekı ses neden hamıle oldugumu söyluyor :) hislerim güçlüdr ama yınede hayal kırıklıgı olmasın . yengeç olmak zor ya hem ağlak ım hmde böyle içimdekı ses fazla konusur :)
kızlar büyük gün geldi çattı yarın tüp bebek için ilk görüşmemizi yapacagızz..yere karar verdık bakalım neler dicek doktor ne zaman baslayalım dıyecek ne testler ıstıyıcek benı kesın muayne eder degılmı :18:
kızlar 4 haftalık hamileyim rabbimin izniyle...
Allahım hepinize bu güzel duyguları yaşatsın.
Beta hcg 1272
birkaç güne yine gideceğim ölçtürmeye.
Hiç beklemediğimiz bir anda aldık bu haberi,sizlerin de yüzü çabucak güler inş.
Dualarınızda unutmayın beni
selam kızlarrr nasılsınız bakalım??
Pek gelen giden yok ne işş :26:
Hepinizi çok özledim
canlarım bu gece itibariyle benim pis kırmızılar gelmiş bulunmakta
canım benim tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı kolay hamilelik ve doğum yapmayı nasip etsin inşallahkızlar 4 haftalık hamileyim Rabbimin izniyle...
Allahım hepinize bu güzel duyguları yaşatsın.
beta hcg 1272
birkaç güne yine gideceğim ölçtürmeye.
hiç beklemediğimiz bir anda aldık bu haberi,sizlerin de yüzü çabucak güler inş.
dualarınızda unutmayın beni
kırmızılarla boğuşuyorum ben tubişim bu ayda olmadı takmamak için bende kendimi uykuya verdim uyuyorum sürekli ondan pek giremiyorum öptüm seni kendine iyi bak oğluşun rahatsızdı iyi olmuştur inşallahselam kızlarrr nasılsınız bakalım??
pek gelen giden yok ne işş :26:
hepinizi çok özledim
düzenliydi canım ama bu ay 2 gün gecikti baya ümitlenmiştim ama yapcak bişe yok bidahaki aya kaldı ümitler :44:olsun be canım en azından düzenli bunada şükür
Hamile arkadaslar hayirlisiyla doğurursunuz bebislerinizi darısı basımıza