inşallah hamişsindir canım günün geçti mi ?kızlar aranızda yeni sayılırım aslında okuyorum yorumları ama mesaj pek yazmadım yaın test yaptıracam dualarınızda beni de eksik bırakmayın ne olur yarn sonuç negatif çıkacak diye çok korkuyorum :18::18::18::18::18::18:
Tatlım aslında yeni değilim torpige yazıyorum ama daha sonra kaybettiğim için topigi bulamıyorum ben 24 yaşındayım 20 Kasım'da 1 senelik evli olacak bebis istiyoruz ilk günden beri hayırlısı artıksen kendinden bahsedermisin tatlım
Benim adetim 25 gün gecikti Ekim'de olmadım doktor duphaston ilacı verdi biteli 1 hafta oldu daha adet olmadım.. Bunalimdayim 2 gün daha bekleyecem gelmezse adetim doktora gidecem..:26:
Benim adetim 25 gün gecikti Ekim'de olmadım doktor duphaston ilacı verdi biteli 1 hafta oldu daha adet olmadım.. Bunalimdayim 2 gün daha bekleyecem gelmezse adetim doktora gidecem..:26:
gunaydın canlarım....
size bi şey sorcam 3gundur gozum capaklanıyor ve goz kapagm şişiyor.. bugn goz doktroruda yok... napsam gecer? neden olur?
aranızda bilen varmı?
canım merhaba pamuğa çay deminden dök gözlerinin üzerinde biraz dursun bu pamuk faydası oluyor
saol kuzucum....
nasılsın bu arada? bi gelişme varmı son durumdan beri?
Selam kizlar dun gece 3 gun erken geldi benim kirmizilar.32 de oluyrdum. 29 gunde geldi.zamani vardir diyorum.rabbim hayirlisini versin.
Hava değişimleri mi dersiniz yoksa bizim yaptığımız stres mi...Herkesin günleri karman çorban oldu valla..Benimde hiç olmazdı ama 2 gün geç geldi...Gereksiz yere umutlandım bende.
Neyse canım sağlıkla Aralık ayında gelir bebislerimiz inşallah
Kendimi çok yalnız hissediyorum...
meraba kızlar evriscim özeline yazamadım canım dua topğine bana msj yazmışsın nasılsın
Sağol bana da yavruma kavuşmam iiçin ufak bir dua okursan memnunn olurum. Diğer açtığın topik güzel ama konum sadece annelik...
kızçelerrrrr tam 4 haftalık hamileymişim yavruşumu,minişimi,lokumumu gördümmmmm Allah'ım çok farklı bir duygu ve herkese yaşatsın bu duyguyusizleri çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?