Yapıyırım o zaman hadi gazamız mübarek ola
Hadi canim.insallah pozitifi gorursun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test negatif yafuuuu:26:
Gelen giden yok, belirti yok...Ayyy bana gelenler geliyor ama...Eşim aradı şimdi var mı gelen giden diyor??Dedim yok...O da bana belli etmese de bekliyor sanırım...Onun ilk evliliğinden bi oğlu var...Yani evlat sevgisini yaşıyor,Allah bizimkini de sevmeyi nasib etsin inşallah..
Kan testi için Pazartesi artık gelen giden olmaz ise...
Belirsizlik devam yani ama testler negatif çıktıkça ne biliyim umudum kırılıyor
canım su testlere tam olarak güvenme...belkı gec yumurtlamıssındır...dedıgın gıbı pazartesıne kadar gelmesse kırmızılar gıt bı kan testi yaptır canım....allah sanada evlat sevgisi yasatsın ınsallah..ısteyen herkeze allah nasıp etsın ınsallah canım..umudunu kırma
Gelen giden yok, belirti yok...Ayyy bana gelenler geliyor ama...Eşim aradı şimdi var mı gelen giden diyor??Dedim yok...O da bana belli etmese de bekliyor sanırım...Onun ilk evliliğinden bi oğlu var...Yani evlat sevgisini yaşıyor,Allah bizimkini de sevmeyi nasib etsin inşallah..
Bu ay ilk defa ovu testi denemiştik..O da birgün net çift çizgiyi görmüştüm o sıralarda ilişkiye girmiştik...Ovu testine göre bildiğimden baaya erken 11.günde yumurtlama başlıyor görünüyordu.
Dediğin gibi canım artık Pazartesi'ye kadar sabredicem..İnşallah idrara geçme konusunda bir sıkıntı vardır diye de umutlanıyorum içten içe
Hakkımızda hayırlısı canlarım
Bu ay ilk defa ovu testi denemiştik..O da birgün net çift çizgiyi görmüştüm o sıralarda ilişkiye girmiştik...Ovu testine göre bildiğimden baaya erken 11.günde yumurtlama başlıyor görünüyordu.
Dediğin gibi canım artık Pazartesi'ye kadar sabredicem..İnşallah idrara geçme konusunda bir sıkıntı vardır diye de umutlanıyorum içten içe
Hakkımızda hayırlısı canlarım
canımcımmm geç döllenme olduysa sıkıntı yapma yeter:124: desem de bana da bugün geçmek bilmiyor yarın doktora randevum var bakalım ne var içimde :18:
canımcımmm geç döllenme olduysa sıkıntı yapma yeter:124: desem de bana da bugün geçmek bilmiyor yarın doktora randevum var bakalım ne var içimde :18:
Evet geçmez biliriiimm.....Bende biraz evin temiz kısımlarını didikleyerek temizliyicem yeniden , hem oyalanma hem temzlik oh misss
Ama arada sizlere de bakmadan edemiyorum, alışkanlık yaptınız kıııız
zaten bu belirsizlikler bizi yipratiyo yoksa gununde adet olsak o an uzuluyoruz geciyo boyle gelmeyince bide testler negatif cikinca daha cok uzuluyoruz bende ayni durumdayim bekle bekle sabir sabir tas olup catlamam an meselesi:) hic moral veremedim canim kusura bakma cunku bende ayni durumdayim yapmacik olamadim yinede umudumuzu kaybetmemiz gerekiyo allah yardimcimiz olsun
kızlar 4 haftalık hamileyim rabbimin izniyle...
Allahım hepinize bu güzel duyguları yaşatsın.
Beta hcg 1272
birkaç güne yine gideceğim ölçtürmeye.
Hiç beklemediğimiz bir anda aldık bu haberi,sizlerin de yüzü çabucak güler inş.
Dualarınızda unutmayın beni