Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
selam kızlarrr nasılsınız bakalım??
pek gelen giden yok ne işş :26:

hepinizi çok özledim

İş güç koşturmaca.Hayat meşgalesi bitmiyor be güzelim.Rabbim hayırlısıyla gönül bahçemize de çiçeklerimizi konduruverse çok daha tatlı olur hayat...En iyisini en güzelini bilir O.....

Hayırlı olsun tatlım.Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına.Bende bu ay takmadım,hesaplamadım,çok çalışmadım.Belirti de saymıyorum.Hoş neyi sayacağım 1 haftadır griple boğuşuyorum maşallah her yerim sızım sızım sızlıyor.Farkedemiyorum hangisi gribe ait hangisi değil

raginda tebrik ederim içim açıldı bu habere herkes adetli, listeyi renklendirdin valla...

Çoook sevindim canım..Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasib etsin

Belirtilerini yaz bakalım şekerimm

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım,seninde güzel haberlerini alırız tez zamanda inş.
bende boğazım şişti,diş etlerim şişti ama hepsi hamileliktendi biliyorum.
inş. seninde öledir...

neyyyyyyyy
Kız test yapmışmıydın??
Allah allah ben çok şey kaçırdım heralde????
Noluyo hooooooppppp

Ayyyy çok sevindim kuzummmm
rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsinnnnnn

ablacımm dün test yaptım bugün doktora gittim.
değerleri de öğrenince hamileyim dedim =)
gerçi kese falan görmedik inş. o günlerde gelir
Allah razı olsun,sana da göstersin inş.

raginda tebrik ederim içim açıldı bu habere herkes adetli, listeyi renklendirdin valla...

Teşekkür ederim canım,darısı sana.inş. sırayla hepinizin haberlerini alırız.

Çoook sevindim canım..Allah sağlıkla bebişin kucağına almayı nasib etsin

Sağolasın fidelecim,bu güzel duyguları size de yaşatsın Rabbim inş.

beni de listeye ekler misiniz? Bat 23 kasım. İnşallah bu ay yüzümüz güler, yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum bat tarihimi

raginda

Evde yaptığın test ne çıkmıştı canım???

Son düzenleme:
Allah razı olsun canım,seninde güzel haberlerini alırız tez zamanda inş.
bende boğazım şişti,diş etlerim şişti ama hepsi hamileliktendi biliyorum.
inş. seninde öledir...

Ay inşallah kıızz.Şu akşam ezanlarında kabul olsun inşallah duaların.Bende ümit yok.Gripte sıkıntıdan o yüzden fazla bi beklentim yok.Adetin geçmiş miydi?

Belirtilerini yaz bakalım şekerimm

canım ben yumurtladığım günü sol yumurtalığımda ağrı olarak hissettim öncelikle.
1 hafta sonra 3günde 1-2 kez tam bacak aramda kramp hissettim.
daha sonra diş etlerim şişti.
birgün kısır yedim hiç yaşamadığım felaket mide yanmasını yaşadım saatlerce.
5dklık bir uykumdan uyandığımda boğazım komple şişmişti.ve hep ateşlendim durup durup
son bir hafta kasıklarım ağrıdı.belim ağrıdı.
adet olacağım günse adet oldum zannettim kaç kez.
kirpiklerim ok gibi oldu oradan anladım en çok.
2.3. adet günlerindeyse göğüs uçlarım çok hassaslaştı.

şimdi diyeceksin ki bu kadarı imkansız.
ama şöyle birşey var ben vücudumu iyi tanıyorum.kolay kolay hasta da olmam şükür.
bunlar hamilelik belirtisi olmayabilir ama ben vücudumda birşeyler olduğunu anladım yani

raginda

Evde yaptığın test ne çıkmıştı canım???

dün testim koyu pembe çıktı canım.

Ay inşallah kıızz.Şu akşam ezanlarında kabul olsun inşallah duaların.Bende ümit yok.Gripte sıkıntıdan o yüzden fazla bi beklentim yok.Adetin geçmiş miydi?

evet canım bugün 4.gün.
hiç belli olmaz tatlım hakkında hayırlısı olsun.benim ki grip değilde vücudun çeşitli tepki verme şekliydi aslında.kuru öksürük,boğaz-diş eti şişmesi,ateş vb.

[SUP][/SUP] kızlar büyük gün geldi çattı yarın tüp bebek için ilk görüşmemizi yapacagızz..yere karar verdık bakalım neler dicek doktor ne zaman baslayalım dıyecek ne testler ıstıyıcek benı kesın muayne eder degılmı :18:

canım cok sevındım okuyunca mutlu oldum yaaa :):):) belirtilerin varmıydı ?

sağolasın canım,darısı sana inş.
bir önceki sayfada yazmıştım canım.
bunları hissediyordum ama yaa olmazsa diye çok söze dökmüyordum
hayırlısı olsun hakkımızda...

Son düzenleme:
sağolasın canım,darısı sana inş.
bir önceki sayfada yazmıştım canım.
bunları hissediyordum ama yaa olmazsa diye çok söze dökmüyordum
hayırlısı olsun hakkımızda...

allah kucagına almayı nasıp etsın ıns cnm.hafif ağrılar gırıp duruyor sancı hısettemk ıstemıyorm canım ya hamıle degılımdr dıye.birden ağladım öyle yaa

Misafirler gelmeden son gelişmeleri belirteyim kızlar..Kahverengi lekeler gelmeye başladı

Off ki offf tamam gelsin hayırlısı ama ne gerek vardı hiç gecikmezken 2 gün gecikmeye benim de psikolojimi bozmaya....Ateşler bastı inanın....Görümcemler geliyor birazdan, belli etmemek lazım..Kimseleri çekecek halim yok şu anda...

Yaz anacım beni 7 Aralık BAT....

canım morel bozıklugunu anlıyorum... benımde gecen ay 7 gün gecıkmeyle gelde kör olmayası....bu ay beklemıyorum adetımı ama beklenen tarıhe 10 gün var.. veee benım kasıklarım cooookk agrıyo batma gıbı ve bel agrım var sastım kaldım

Tebrikler raginda.Allah sağlıklı hayırlı evlat olmayı nasip etsin.Sağlık ve huzurla:)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr yeni hamıs haberı alan varmııııııııııııııııııııııııı

Kizlar kirmizilar geldi ve bu ayki hevesimde kursagimda kaldi bizim sinavimizda bu yaaa sabbirrrr demekten baska yapacak biseyimiz yok ama bazi insanlar varya o sabri zorluyo resmen bugun bi kadin beni aglatti nasil insanlar var rabbim herkesin gonlune gore versin insallah

Rabbim herşeyin hayırlısını versin üzülmeyin olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…