Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Test negatif yafuuuu:26:

Gelen giden yok, belirti yok...Ayyy bana gelenler geliyor ama...Eşim aradı şimdi var mı gelen giden diyor??Dedim yok...O da bana belli etmese de bekliyor sanırım...Onun ilk evliliğinden bi oğlu var...Yani evlat sevgisini yaşıyor,Allah bizimkini de sevmeyi nasib etsin inşallah..

Kan testi için Pazartesi artık gelen giden olmaz ise...

Belirsizlik devam yani ama testler negatif çıktıkça ne biliyim umudum kırılıyor

Son düzenleme:

canım su testlere tam olarak güvenme...belkı gec yumurtlamıssındır...dedıgın gıbı pazartesıne kadar gelmesse kırmızılar gıt bı kan testi yaptır canım....allah sanada evlat sevgisi yasatsın ınsallah..ısteyen herkeze allah nasıp etsın ınsallah canım..umudunu kırma

Bu ay ilk defa ovu testi denemiştik..O da birgün net çift çizgiyi görmüştüm o sıralarda ilişkiye girmiştik...Ovu testine göre bildiğimden baaya erken 11.günde yumurtlama başlıyor görünüyordu.

Dediğin gibi canım artık Pazartesi'ye kadar sabredicem..İnşallah idrara geçme konusunda bir sıkıntı vardır diye de umutlanıyorum içten içe

Hakkımızda hayırlısı canlarım

canımcımmm geç döllenme olduysa sıkıntı yapma yeter:124: desem de bana da bugün geçmek bilmiyor yarın doktora randevum var bakalım ne var içimde :18:

Fidele cim insani mahveden olup olmamasi degil beklemek mahvediyo ayni durumdayim gelen giden yok testler negatif zirt pirt doktorada gidemiyosun bekle bekle bekle sabir sabir sabir allah yardimcimiz olsun

ıyı düsün ıyı olsun canım h...sabretmekten baska elımızden bısey gelmezzz..hakkında hayırlısı tatlım...ınsallah bebısın senınledır canım...benımkıde benımledır ınsallah

ıyı düsün ıyı olsun canım h...sabretmekten baska elımızden bısey gelmezzz..hakkında hayırlısı tatlım...ınsallah bebısın senınledır canım...benımkıde benımledır ınsallah

canımcımmm geç döllenme olduysa sıkıntı yapma yeter:124: desem de bana da bugün geçmek bilmiyor yarın doktora randevum var bakalım ne var içimde :18:

Evet geçmez biliriiimm.....Bende biraz evin temiz kısımlarını didikleyerek temizliyicem yeniden , hem oyalanma hem temzlik oh misss

Ama arada sizlere de bakmadan edemiyorum, alışkanlık yaptınız kıııız

Evet geçmez biliriiimm.....Bende biraz evin temiz kısımlarını didikleyerek temizliyicem yeniden , hem oyalanma hem temzlik oh misss

Ama arada sizlere de bakmadan edemiyorum, alışkanlık yaptınız kıııız

İki baskı olmuş sorry

Son düzenleme:

zaten bu belirsizlikler bizi yipratiyo yoksa gununde adet olsak o an uzuluyoruz geciyo boyle gelmeyince bide testler negatif cikinca daha cok uzuluyoruz bende ayni durumdayim bekle bekle sabir sabir tas olup catlamam an meselesi:) hic moral veremedim canim kusura bakma cunku bende ayni durumdayim yapmacik olamadim yinede umudumuzu kaybetmemiz gerekiyo allah yardimcimiz olsun

canlarım bu gece itibariyle benim pis kırmızılar gelmiş bulunmakta

Yok tatlım aynı durumdayım gayet iyi anlıyorum senii...Benim sağdan soldan yanlardan hafif batmalarım oluyor...Göğüslerimde bi anormallik yok...Öyle dediğin gibi meraktan çatla patla durumları yanii

Allah hepimizin yardımcını olsun canımm

Balkonları yıkadım,banyoyu temizledim ama kesmedi...Bi de şu karman çorban olmuş erzak dolabına girişeyim ne yapem..Oyalanmam lazım.....Kitap oku oku 500 sayfalık roman üç günde bitti...Aaayy ayyyy

Son düzenleme:
selam kızlarrr nasılsınız bakalım??
pek gelen giden yok ne işş :26:

hepinizi çok özledim

kızlar 4 haftalık hamileyim Rabbimin izniyle...
Allahım hepinize bu güzel duyguları yaşatsın.
beta hcg 1272
birkaç güne yine gideceğim ölçtürmeye.

hiç beklemediğimiz bir anda aldık bu haberi,sizlerin de yüzü çabucak güler inş.

dualarınızda unutmayın beni

neyyyyyyyy
Kız test yapmışmıydın??
Allah allah ben çok şey kaçırdım heralde????
Noluyo hooooooppppp

Ayyyy çok sevindim kuzummmm
rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…