hoşgeldin canım napıosun tatlıcım epeydir görüşemedik ne var ne yok bakalım
canım iyim hosbulduk..kayınvaldem köyden geldıgınden berı onunda benımde mısafırım ısım gücüm bıtmıyokı gırım ...hep aklımdasınız kızlarımla bı sohbet edemedım deyıp duruyodum kac gündür..sen nasılsın canım
ii bende tatlım yeni döndüm işte gezdik tozduk öyle bekleioz bu ayki sonuçlarıben giderken sen daha olmamıştın bişi çıktımı
bısey cıktımı dedıgın hamılelıkmı...gecen ay bır hafta gecıkmelı kırmızıları gördüm mahvettı benı valla...bu ayda bı tuhaf gögüslerım erkenden sısmeye basladı kasıklarım acayıp agrıyo..akıntılarım arttı..bugünde sankı kırmızıları görcek gıbı agrılarım var...beklıyoruz ıste umarım bu ay güzel haberler olur..senın ne oldu canım
benim biliosun bekledi bekledi geldiiii tatildede ovi testi yaptım dersimede çalıştım azıcık zor oldu ama 15ini bekliorum
kendını nasıl hıssedıyorsun canım...bı haller varmı
ahhh kuzum inşallah hamişsindirrrrbebişin tutmuştur seni ve bir daha hiç bırakmaz...saklanıp anneciğine sürpriz yapacaktır belki:103:
hiç bişi yok bende senin bat ne zaman
Allah hayırlı zamnda hayırlı bir evlet versin sana yüreğine su serpsin ışık olsun hayatına
valla tatlım gecen aya kadar 15ıydı ama gecen ay 21 ınde..bu ay nasıl oluyor bılmıyorum ama 15 ınden sonra beklıyorum sanırım..belkı hava degısımı yüzünden bı kerelık 7 gün gecıktı dıyorum ıste öyle.....bısey olmayabılır daha var senın bata bırkac gün kala baslar ınsallah..bu ay olurmu sence canım..kacıncı deneme ayınız bu ay
valla tatlım bilmiorum çokta takılmıyorum öle ayak dikmler kürler falan yok bu ay bıraktım peşini ama umut var tabeee
kocişin sonuçları dr agöre iimiş 2 sonra tekrarlaayalım dedi ama sanırım bende enfeksiyon var çok akıntım var bu ay mensin 3 günü tabiki olmasını istemiom dr gidicem
Âmin canım..Şu mübarek cuma günü hepimizin yüreği ışık dolsun..Ne güzel temenni ve dilekler bunlar böyle
allahtan ümit kesılmez bıtanem ınsallah takılma tabı elınden gelenı yap rabbım gelecegı zamanı bılır..doktora gıdılmesı gerektıgınde ıhmal etme tabıkı...bu ay olmasada nasıp olurda dıger bı ayda olur..bende bu ay tam tersı dıkkat ettım kendıme..ayagımda patık eksık olmuyo belımı sarıyorum sogan kürü yapıyorum ılıskıden sonra bıraz yatıyorum okadar..bakalım bu ayda olmassa hıc dıkkat etmıcem belkıde hıc dıkkat etmemek lazım canıkom
öyle ya bak millete aa hamileymişim hiç haberim yok diolar millet adetini bile takip etmio balıkesirde komşunun gelininden parça gelio korkup dra gidiolar ve hamile old öğrenio şaka gibi bende diorum ikizmiydi acaba ben hala yorumluyorum bazen çok bilmek ii değil sanırım
kızlar testi sabah yapmak daha sağlıklı ama dayanamıyorum işte yapsam mı??? 2 gün gecikti diye ne hallere geldim yahuu
Bi de sık ve azıcık azıcık geliyor idrarım..çok dinliyoruz kendimizi belki ama işte ne biliyim gecikmezdi hiç benimki ümitlendim iştee:26:
Kızlar testi sabah yapmak daha sağlıklı ama dayanamıyorum işte yapsam mı??? 2 gün gecikti diye ne hallere geldim yahuu
Bi de sık ve azıcık azıcık geliyor idrarım..Çok dinliyoruz kendimizi belki ama işte ne biliyim gecikmezdi hiç benimki ümitlendim iştee:26:
kasık agrıların varmı canım..yap tabı testı ıkı gün gectıyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?