.evet göremedik seni bir süredir.özlettin kendini
hayırlısı güzelim yaa...
inşallah birdahaki ay bebişin gelicek...
tedavi derken aşılama felan mı yaptırıcan canım .
Rabbim inşallah en kısa zamanda bebişini gönderir
canım bu internetteki hesaplayıcılar herzaman doğru çıkmıyor.
ben bakmıştım 15-16 sı görünüyordu.
ama doktora gittiğimde ayın 20 sinde yumurtamın çatladıgını öğrendim.
yumurtlamayı ovulasyon testleriyle veya ateş ölçerek bulabilecegin gibi, uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntı,kasıklarda agrı olarak da bulabilirsin...
kafaya çok taktıgın zaman haliyle hamile kalmak zorlaşır.
stres en büyük etken hamilelikte.
inşallah en kısa zamanda hamiş olursun canım
burdan nasil anlatilir bilmem ama ayipi mayipi yok bu isin acik acik yaziyorum
seffaf uzayan akinti olur az bise yumurtlama olacagi zaman
bir yerde bu akintidan sonraki gun yumurtlama olur yaziodu nerden okudum hatirlamiom
neyse anlayan anlamistir mevzuyu o aralar takilican iste
kizlar ben cok sevimdim baya bereketliymis bu ay hadi hayirlisi herkes icin..
evet göremedik seni bir süredir.özlettin kendini
hayırlısı güzelim yaa...
inşallah birdahaki ay bebişin gelicek...
tedavi derken aşılama felan mı yaptırıcan canım .
Rabbim inşallah en kısa zamanda bebişini gönderir
canım bu internetteki hesaplayıcılar herzaman doğru çıkmıyor.
ben bakmıştım 15-16 sı görünüyordu.
ama doktora gittiğimde ayın 20 sinde yumurtamın çatladıgını öğrendim.
yumurtlamayı ovulasyon testleriyle veya ateş ölçerek bulabilecegin gibi, uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntı,kasıklarda agrı olarak da bulabilirsin...
kafaya çok taktıgın zaman haliyle hamile kalmak zorlaşır.
stres en büyük etken hamilelikte.
inşallah en kısa zamanda hamiş olursun canım
Allahiiiimmmm şu yagan yagmur hurmetine burdaki tum kardeslerime hayirli evlatlar nasip et sen caresizlerin caresisin dua dua yalvariyorum rabbim nolur bizi kapindan bos cevirme hayirlisini nasip eyle bizlere.AMIIIINNNN...
canım insanız,aciziz...
bu süreçte bir imtihan ve Allah böyle üzülmemizin,daha çok dua etmemizin,tamamen ona yaslanmamızın karşılığı olarak verecek bebeklerimizi..
daha kıymetli olacaklar...
ve biz her seferinde tek kapı Allahmış,ona dayanmakmış herşeyin çaresi diyeceğiz yine...
ellerine aç,Rabbine anlat tüm sıkıntını...
seni eleştirmeden,yargılamadan dinleyecek tek mercii O.
seni senden iyi bilende O...
"Allah'ın var neye muhtaçsın...
Allah'ın yoksa neyin var?"
rainsun cnm test faln mı yaptın üzülme diye yazmış kızlar
Allahiiiimmmm şu yagan yagmur hurmetine burdaki tum kardeslerime hayirli evlatlar nasip et sen caresizlerin caresisin dua dua yalvariyorum rabbim nolur bizi kapindan bos cevirme hayirlisini nasip eyle bizlere.AMIIIINNNN...
kacinci aya deniosun ??
eger azsa test fln alma bence
cunku kim o.testi aldiysa o gun mevzuya dalmamiz gerek fln derken stres yapiyor ve sonuc alamiyor
rahat olmak lazim
evet tatlım negatif...yarın adet olacam,şiştim balon gibi..sağolsunlar beni teselli ediolar dostlarım..[/QUO
sıkma canını herseyın hayırlısı umarım bi dahakı denemede ınanıyorum olacak inşşş
3 aydir deniyorum bilmiyorum ki ne yapacagimi sasirdim mayis ayinda 6 aylik bebegim karnimda oldu bir an once olsun istiyorum ondan stres yaptim
canım çok üzgünüm ,elden bişey gelmio ama niye olmuş araştırdılarmı?kan pıhtılaşmasımıydı?
Kalbi durdu,nedenini arastirdilar bir sonuc cikmadi 2 sene once de 7.5 aylik olmustu.2 tane sag evladim var Allaha sukur onlarla atlattim bu aciyi Mevlam kimseye vermesin.bundan sonraki tek duam Allahim tamamlayamayacagim hamilelik vermesin bana insallah
Rabbim sabır versin arkadaşım,bidaha asla yaşatmasın...sağlıkla yaşatsın herkese..
Amin canim saol.mevlam isteyen herkesin kucagini doldursun saglikla insallah
canım inşallah hamilesindir..buarada ben de bu ay klomen kullanmaya başlıyorum,çatlatma iğnesi falan nasıl oluyor,çok ağrı yapıyor diyolar,nasıl bi süreç biraz anlatırmısın ,hatta bilgisi olanlar biraz yazarsanız sevinirim canlarım,çok bunalıyorum çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?