ben 3 ay önce kan pıhtılaşmasından bebeğimi kaybetmiştim yarın randevum var araştırmalarda son test sonucum belli olcak içim sıkılıyo daha mezarına bile gidemedim meleğimin cesaret edemiyorum gitmeye...
Hoşgeldiniz canlar. Bebişler nasıl? Biz beklemeye devam. Benim son 4 gün. Heyecan ve korku dorukta
canım yaşadıkların zor ama güçlü olmalısınn sonuçların İnşallah iyi çıkar... meleğin senin gelmeni bekliyodur bence zorda olsa gitmelisin bebeğine... benim annemin 7 sene çocuğu olmamış daha sonra ilk bebeği doğmuş ve 20 günlükken vefat etmiş annem hiç aksatmaz her bayram gider mezarına bizde her fırsatta gidiyoruz.. meleğin ahirette senin yanında olacak.. Rabbim tez vakitte sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğumlar nasip etsin canım..
5 kasim adet gunum test yaptim negatif cikti hala adet olmadim atesim dusmusdu bugun yine cikti anlam veremedim tek bildigim icim cok sikiliyo patlamak uzereyim
tuğracım nasılsın canım nasıl gidiyor?
ben çok heyecanlıyım canım ya ekim 21de çatlatma iğnesi vuruldum iğneden sonra bugün 17.günümmüş yani bat bugünmüş yanlış hesaplamışım listeye 8i yazdırmıştım. hala daha olmadım ve hiçbi ağrım da yok :26: ayyy inşallah olmam inşallah hamişimdir canım ya Rabbime dua ediyorum sürekli inşallah kabul eyler :44:
sareee rainsun kızlar bozmayın moralinizi...
yeni ay için umutlanmaya çalışın,vakti saati gelmemiş demek ki daha.
benimde dün battı,olmadım,olacak gibiyim...
yeni aya yeni umutlarla başlayalım hep birlikte...
çok çok dua tabi ki...
Hoşgeldin kuzuuu, aman pek hızlı geliverdin haa :)
Sen hele çok rahatsin tabi tabi. Git ordan haa :)
Yaaa hakkaten ha, buraya gelip rahat olan da yoktur yani ha, kandırık yapmayın ööylee :)
çok dua ediyorum raginda ama işte bazen tutamıyorum kendimi,çok üzülüyorum ve kimseye anlatamıyorum içimdeki sıkıntıyı...
Merhaba arkadaslar internetten baktığımda yumurtlama donemi olarak ayın 7si ve 12 si olark gösteriyor.Belirtileri ne acaba bana yardımcı olurmusunuz?İlk defa yumurtlama dönemine dikkat etmeye çalışıyorum da!Normalde hiç dikkat etmediğim halde çabucak hamile kalıyordum ama 3 aydır tık yok:)
hayırlı akşamlar herkese bayramdan beri net yoktu o yüzden giremedim foruma ya inanın zaman geçmek bilmedi ekim ayında adet oldum 5 gün geçti evet evet dedim bu sefer oldu dedim ama meğerse bayram temizliği falan üşütmüşüm o yüzden olamadım ama ayın 2 sinde oldum malesef bugünde son günüm gelecek hafta salı günü tedaviye başlıyoruz RABBİMİN İZNİYLE olacacak inşallahj allahım isteyen herkese nasip etsin valla çok özledim bu arada sizleri yaaaaaaa
Merhaba arkadaslar internetten baktığımda yumurtlama donemi olarak ayın 7si ve 12 si olark gösteriyor.Belirtileri ne acaba bana yardımcı olurmusunuz?İlk defa yumurtlama dönemine dikkat etmeye çalışıyorum da!Normalde hiç dikkat etmediğim halde çabucak hamile kalıyordum ama 3 aydır tık yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?