• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Topiğin en kıdemlilerindensin ayıp olmuyormu 4 gün öncesi çıkan sonuç için üzülmek sana? Yerleşmeden 1 gün önce yaptığın test bile negatif çıkabiliyor diyorum doktorum.Bunu defalarca yazdım ama görünmezim sanırım,yada dikkate alınmıyorum :43:
Adeti geçmeyen ve testleri negatif çıkan arkadaşlar! Yerleşmeden 1 gün önce yapılan testler negatif çıkar diyor doktor.Lütfen adet geçmeden ümitsizliğe düşmeyin.Canınızı sıkmayın.Ben çok üzülüyorum sizler ümitsizliğe düştüğünüzde.Gerçekten :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

BAT'a 4 gün vardı.
Ben dayanamadım ve Beta HCG kan testi yaptırdım.
Sonucum <2 yani negatif. Bu ay da kapanmıştır benim için......
Bundan sonra sizlerin güzel haberleri ile listeyi güncelleyeceğim inşallah....
Sağlıcakla ve mutlulukla kalın canlarım.....

Daha 4 gün olmasina ragmen, nasil emin olabiliyorsun bukadar.. :44::44:

Yani demek istedigim, bir iki gün icinde kan testinin yükselme imkani yokmu?!

Daha 4 gün olmasina ragmen, nasil emin olabiliyorsun bukadar.. :44::44:

Yani demek istedigim, bir iki gün icinde kan testinin yükselme imkani yokmu?!

Var.Varmış.Doktorum söyledi valla.Ne idrarda ne kanda çıkar diyor yerleşmeden önce.Yerleştikten sonra hormonlar değişir diyor.Adet gecikince kan testi isteriz.Yoksa 3-4 gelmezse adet yine isteriz diyor.10 gün sonra gebeliği kanda çıkanlar var diyor.Dualarımız hepimiz için.Rabbim bekletmesin bizi daha fazla...:2::2::2::2::2::2::2::2: Hasta hasta üzüyorsunuz valla beni bu tür umutsuzluklarla :2::2::2::2::2::2::2::2:

Var.Varmış.Doktorum söyledi valla.Ne idrarda ne kanda çıkar diyor yerleşmeden önce.Yerleştikten sonra hormonlar değişir diyor.Adet gecikince kan testi isteriz.Yoksa 3-4 gelmezse adet yine isteriz diyor.10 gün sonra gebeliği kanda çıkanlar var diyor.Dualarımız hepimiz için.Rabbim bekletmesin bizi daha fazla...:2::2::2::2::2::2::2::2: Hasta hasta üzüyorsunuz valla beni bu tür umutsuzluklarla :2::2::2::2::2::2::2::2:

Canim sen baya bi üsütmüssün... Kocis nerde?! Gelip sana sicak bi corba yapsaydi..

günaydın kızlar dün giremedim şehir dışındaydım bayağı kaynatmışsınız
şuan işte olduğum içinde hepsini okuyamadım.

Selam kızçelerrrrr,hayırlı günler,yumoşlu,bebişli,mercimekli günler diliyorum hepinize:3::3:
Dün doktora gittim ama daha çok erken dedi ve cumartesiye randevu verdi.Akşam da çok batmalarım,sancılarım oldu kasıklarımda nette araştırayım dedim karşıma sürekli dış gebelik çıktı keseyi görmeden kafamda kurup kuracağım bu gidişle kafayı yiyeceğim galiba...:35::37:cumartesiye kadar nasıl dayanırım bilmiyorum.Allah'ım çok garip bir duygu,olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil ki :14::14: dualarım sizlerle,kendimle ve tüm bebiş isteyenlerle....

Canim sen baya bi üsütmüssün... Kocis nerde?! Gelip sana sicak bi corba yapsaydi..

Kocacık da hasta.Bende :2: Ve ikimizde işyerlerimizdeyiz. O biraz daha iyi de ben bi türlü atlatamadım.Biraz sıkıntılı günler geçiriyorum bu ay.Ondan biraz da.Teşekkür ederim ilgilendiğin için :2::2::2::2:

Selam kızçelerrrrr,hayırlı günler,yumoşlu,bebişli,mercimekli günler diliyorum hepinize:3::3:
Dün doktora gittim ama daha çok erken dedi ve cumartesiye randevu verdi.Akşam da çok batmalarım,sancılarım oldu kasıklarımda nette araştırayım dedim karşıma sürekli dış gebelik çıktı keseyi görmeden kafamda kurup kuracağım bu gidişle kafayı yiyeceğim galiba...:35::37:cumartesiye kadar nasıl dayanırım bilmiyorum.Allah'ım çok garip bir duygu,olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil ki :14::14: dualarım sizlerle,kendimle ve tüm bebiş isteyenlerle....

İnşallah kötü bişey yoktur canım.Kesenizi de,pıtpıtlarınızı da görürsünüz sağlıklıca..

BAT'a 4 gün vardı.

Benim yüreği sevgi dolu kocaman kalbi olan arkadaşım....
Seni ne teselli etmek amacım ne üzülme demek nede süslü kelimelerle dert anlatmak
Ben üzülüyorum ki sen nasıl üzülmeyesin?
Ama buda bizim sınavımız phiam ve bu sınavı elbet vereceğiz..
Sonunda yine birlikte kahkahalar atarak karşılıcaz miniklerimizi....
Senki benim azminle sabrınla örnek aldığım 2 insandan bitanesisin
Suanda gayet iyi olduğunu biliyorum ama yinede yazmak istedimm
Biz burda kahkahalarla güldüğümüz gibi
Üzüldüğümüzde sessiz olabileceğimizi öğrendik
Tek cümle kurmanın ozmanlarda ağır geldiğini
Parmaklarımızın tuşlar üzerinde sağa sola kaydığını ne yazsammm?
Yazsam ne olucak dediimiz zamanları yaşadık .....
Ama hep burdaydık hep beraberdik herzamanda beraber olucaz
Seviyorum Seni......:ssz:

BAT'a 4 gün vardı.

kuzum hemen ümitsizliğe kapılma,üzme kendini,sıkma canını:54:Sabır en büyük sınavımız bizim bu konuda.Aslında bizim elimizden gelen birşey yok Rabbbim herşeyin zamanını bilir..

Kızlar ben çıkıyorum eşimin yanına gidiyorum yardım etmeye...Akşama kadar orada olmazsam yine gelirim aranıza...

Belirsizlik içinde kalakaldım bakalım artık hayırlısı...Haberdar edicim sizi byeee:54:

slmlar
bende sizlerdenim kadeşler
salı dr gittim tedaviye başladım diarofmin duphaston folik asit ve klomen kullanıyorum şimdi rabbim emklerimizi boşa çıkarmaz inş. aranızda diaformin kullanan oldu mu ?
allah'ım tüm isteyenlere bi an önce hayırlı evlatlar inşallah

Benim yüreği sevgi dolu kocaman kalbi olan arkadaşım....
Seni ne teselli etmek amacım ne üzülme demek nede süslü kelimelerle dert anlatmak
Ben üzülüyorum ki sen nasıl üzülmeyesin?
Ama buda bizim sınavımız phiam ve bu sınavı elbet vereceğiz..
Sonunda yine birlikte kahkahalar atarak karşılıcaz miniklerimizi....
Senki benim azminle sabrınla örnek aldığım 2 insandan bitanesisin
Suanda gayet iyi olduğunu biliyorum ama yinede yazmak istedimm
Biz burda kahkahalarla güldüğümüz gibi
Üzüldüğümüzde sessiz olabileceğimizi öğrendik
Tek cümle kurmanın ozmanlarda ağır geldiğini
Parmaklarımızın tuşlar üzerinde sağa sola kaydığını ne yazsammm?
Yazsam ne olucak dediimiz zamanları yaşadık .....
Ama hep burdaydık hep beraberdik herzamanda beraber olucaz
Seviyorum Seni......:ssz:
tuğracım yazdığın herşeye katılıyorum phiam canım o tatlı canını üzmme rabbim bi gün bizleride sevindirecek o melek yavrularımızı kucağımızda göreceğimiz günler çok yakında merak etme:38:

BAT'a 4 gün vardı.

canım phiam...
testi yaptırma aşamasında sürekli seninle irtibattaydık canım arkadaşım.
her zaman kalbim dualarım seninle biliyorsun.
sen çok güçlü bir insansın ve asla pes etmezsin onu da biliyorum.
herşeyde vardır bir hayır.demekki bu ay olmaması gerekiyormuş.
tuğra mın da dediği gibi,bu bizim için bir sınav...
biz neleri atlattık bunu mu atlatamicaz dimi canımcım?
sana bir soru,hamile olup kaybetmek mi iyidir? zamanı gelince sağlıkla gelmesi mi?
biliyorsun o acıyı.1 defa yaşadın.Rabbim tekrarını göstermesin.
sağlıklı bebeklerimizi hayırlı zamanda göndericek Mevlam...
Rabbime tevekkül edicez ve bu sıkıntılı zamanları hep beraber atlatacagız bitanem.
sakkın moral bozup,yok uzaklaşıcam,yok kafa dinlicem tarzındaki cümlelerini birdaha duymucam...
sen bizim phiamızsın...
sensiz topiclerin tadı olurmu kuzu yaaa :16:

seni çok seviyoruz canım.
o bebek eninde sonunda gelicek okadarr!!!
bugün veya yarın...

:29:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim doktoro gittim bugün 5 haftalık hamilesin dedi ama bugün bir aksilik oldu öğleden sonra kahverengi akıntım gelmeye başladı ve doktoruma söyledim muayene ettikten sonra düşük riski var dedi 10 günlük bir rapor verdi dinlen dedii düşük ridkine karşı 2 iğne ve bir hap verdi bunları kullan dedi yani on gün evde dinleneceğim şimdilik akıntım felan yok şükür darısı isteyen herkesin başına inş....

hayırlı olsun aman dikkat et iyi dinlen uğraşlarının karşılığını aldın sonunda hayırlısı olsun allah kucağınızada almanızı nasip etsin bizlerede dua et canım darısı artık bizim başımıza:16:

kızlar,günaydın...
kan testi yaptırdım negatif ,zaten bugün itibariyle de kahverengi lekeler başladı...Benim için bu ay da kapandı.Sizlerin güzel haberlerini alırız inşallah.2012 bitmeden hamile kalacam ama inat yaptım :9: ARALIK için nerdeyiz buarada??...bat 8 Aralık....

isürü
BAT'a 4 gün vardı.

merhaba canım,ben de bata 2 gün kala test yaptırıdm sonucu almaya gittiğimde bekleyen bisürü hamile vardı onlara bakıp içten içe kıskandım sonucum negatifti.bütün gece dua ettim hayırlısı olsun diye şimdi düşünüyorum değmez üzülmeye çünkü haziran ayında ilk bebeğimi düşürdüm.Demekki buymuş hayırlısı.ümidimizi kesmeyelim 2012 bitmeden hamile kalacağız biz de.ben inanıyorum sen de inan!...Aralık ayına pozitif başlayalım,batlarını bekleyen arkadaşlarım sizlerin de güzel haberlerini alırız inşallah.hepinizi öpüyorum :54:

günaydın canlarımm phia cım rabbim sağlıklı evlat nasip eder inş bu ay olmadıysa önümüzdeki aya bakacaksın artık.. hayırlısı olsun üzülme sakınn...

bende ilk bebeğimi kaybettim :( nisan ayından beri hamile kalamadım. en yakın iş arkadaşım hamile oldugunu yeni öğrendi onun için seviniyorum ama içten içede çok üzülüyorum bebeim aklıma geliyor duruyo olsaydı sımdi doğmustu diye hayal ediyorumm .. verende rabbim alanda .. beklicezz başka caremiz yok

günaydın canlarımm phia cım rabbim sağlıklı evlat nasip eder inş bu ay olmadıysa önümüzdeki aya bakacaksın artık.. hayırlısı olsun üzülme sakınn...

bende ilk bebeğimi kaybettim :( nisan ayından beri hamile kalamadım. en yakın iş arkadaşım hamile oldugunu yeni öğrendi onun için seviniyorum ama içten içede çok üzülüyorum bebeim aklıma geliyor duruyo olsaydı sımdi doğmustu diye hayal ediyorumm .. verende rabbim alanda .. beklicezz başka caremiz yok

aynen canım,bende Haziranda düşük yaptım sonra korunmadım...bu ay 5. ay bitti hala bekliyorum ama onu yaşayınca sağlıklısı hayırlısı nezamansa o zaman olsun diyorum.ümidimizi kesmemeliyiz inanıyorumki sonradan bunları hatırlayıp gülecez:40:senin bat nezaman cnm??...

kızlar durmak yok yola devam.. :kkk:
bıkmadan,usanmadan,içimizdeki umudu kaybetmeden hatta daha çok isteyerek bekliycez onları.. onlar geldikten sonrada bu yazdıklarımıza bakıp tebbessüm edicez.. o günleride görücez bigün..
ama şimdi dışarı çıkıp bol oksijenli bir yürüyüş yapma zamanı,dönüşte bi çikolata alıp ağzımıza yüzümüze bulaştıra bulaştıra yeme zamanı.. hadi bakalım...:32:

Back