• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KASIM KLOMEN OVİTRELLE /GEBELİK BEKLEYEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım adetin 6. Günü bugün 🙏🏻 Valla degerlnedırım kacırmak ıstemedım kuzum 🤲🏻🤗Ben adetin 3. Günü basladım ama 3-4 günde yumurtlama hemen olurmu ki elımde test de yok yarın gelıyor kargoda yarım yapacam ovu testi
Valla olmaz diye biliyorum canım çok erken yumurta oluşsa bile çatlamasına daha çok var ama sen şansa bırakma 😂😁

Benim de yeni batım 1 Kasım, eğer ekimi de boş geçersem (ki hiç ümidim yok:( ) Kasım da ilk defa klomene başlayacağım. Bu ay prolaktin yüksek olduğu için ilaca başladım bir yandan pko için inofolic combi kullanıyorum, tsh değerim de yüksek onun için de endokrinolojiye gitmeye başladım yarın ultrasonda tiroide bakılacak. Bir çok sorun var gibi ama hepsi de ufak ufak ne olacak sonucu bilmiyorum :KK43: inşaallah ilaçlar etki eder de Kasım da hayırlı haberleri alırım bende hepimiz de ❤️

Benim de yeni batım 1 Kasım, eğer ekimi de boş geçersem (ki hiç ümidim yok:KK43: ) Kasım da ilk defa klomene başlayacağım. Bu ay prolaktin yüksek olduğu için ilaca başladım bir yandan pko için inofolic combi kullanıyorum, tsh değerim de yüksek onun için de endokrinolojiye gitmeye başladım yarın ultrasonda tiroide bakılacak. Bir çok sorun var gibi ama hepsi de ufak ufak ne olacak sonucu bilmiyorum :KK43: inşaallah ilaçlar etki eder de Kasım da hayırlı haberleri alırım bende hepimiz de ❤
Merhaba canım 🌸 geçmiş olsun öncelikle bu saymış olduğun hormon değerleri gebelik için çok önemli malesef yükseklik durumunda gebelik oluşmuyor ama ilaçlar düşürür bende de tsh yüksek ilaç kullanıyorum düzenli bir ay kullanımda düşüyor ömür boyu kullanım isteyen bir ilaç yoksa tekrar çıkıyor prolaktin hormonun da düzelir inşallah öncelikle bunlar yoluna girsin ki vücut da gebeliğe hazır olsun 🥰 pko var demişsin canım onun için doktor yumurtana baktı mı pko da düzenli yumurtalama çatlama olmuyor genelde eğer yumurta oluşmuyorsa doktor klomen yazacaktır tabi 👼🏻🌸 inşallah Kasım ayı uğurlu gelir sana kuzum

Merhaba canım 🌸 geçmiş olsun öncelikle bu saymış olduğun hormon değerleri gebelik için çok önemli malesef yükseklik durumunda gebelik oluşmuyor ama ilaçlar düşürür bende de tsh yüksek ilaç kullanıyorum düzenli bir ay kullanımda düşüyor ömür boyu kullanım isteyen bir ilaç yoksa tekrar çıkıyor prolaktin hormonun da düzelir inşallah öncelikle bunlar yoluna girsin ki vücut da gebeliğe hazır olsun 🥰 pko var demişsin canım onun için doktor yumurtana baktı mı pko da düzenli yumurtalama çatlama olmuyor genelde eğer yumurta oluşmuyorsa doktor klomen yazacaktır tabi 👼🏻🌸 inşallah Kasım ayı uğurlu gelir sana kuzum

Merhaba 😊 Hepsi için tedaviye başladım tiroid için de dediğin gibi ilaç verecek doktor inşallah düşürüp tesirini gösterir hemen bana da 🌹 pko için doktor ultrasonla baktı yumurtalarım fazla ama büyüyüp gelişememiş küçük küçük kistler haline gelmiş o yüzden klomen verecek 🙃 inşallah hepimize uğurlu gelir canım ❤️ :dua: :anneadayı:

Benim de yeni batım 1 Kasım, eğer ekimi de boş geçersem (ki hiç ümidim yok:KK43: ) Kasım da ilk defa klomene başlayacağım. Bu ay prolaktin yüksek olduğu için ilaca başladım bir yandan pko için inofolic combi kullanıyorum, tsh değerim de yüksek onun için de endokrinolojiye gitmeye başladım yarın ultrasonda tiroide bakılacak. Bir çok sorun var gibi ama hepsi de ufak ufak ne olacak sonucu bilmiyorum :KK43: inşaallah ilaçlar etki eder de Kasım da hayırlı haberleri alırım bende hepimiz de ❤

Tsh icin bende mayistan beri ilac kullaniyorum kac cikti degerin?

Ben de ameliyat oldum yumurtalıklarımdan sağdaki küçüldü sol maşallah iyi durumda ekimde hsg çektirdim tüpler açık kasımda klomen ovitrelle c life multivitamin allah ne verdiyse sağlı sollu gireceğiz 🤩

Geçen ay 4.50 çıkmıştı bugün tekrar ölçtürdüm 4.79 çıktı

Cok yuksek deil bebis dusunmesen ilaca bile gerek yok aslinda ama simdi 2.5 altina inmesi gerekir.
Benim ilk 4.40 cikti
sonraki ay 5.4 gibi biseydi ilaca basladim
1-2 ay sonra doz arttirdik
1.8 suan. Hala hamile kalamadim ama ben tsh imin yukselmesini strese bagliyorum. Fakat 2 doktor gebelige engel degil bir doktor engel demisti.

Cok yuksek deil bebis dusunmesen ilaca bile gerek yok aslinda ama simdi 2.5 altina inmesi gerekir.
Benim ilk 4.40 cikti
1.8 suan. Hala hamile kalamadim ama ben tsh imin yukselmesini strese bagliyorum. Fakat 2 doktor gebelige engel degil bir doktor engel demisti.

Evet doktor da öyle söyledi çok yüksek değil ama gebelik için 2.5 altına inmesi gerekiyormuş. Bebek düşünmesem bende üstüne düşmezdim ama her yoldan kolaylaştırmak gerek bu süreçte. Son aylarda kilomda artış var veremiyorum belki de bundan dolayı yükseldi ve zayıflayamıyorum. Hem stres hem hormonlar dağıtıyor insanı. Sen ne kadar zamandır istiyorsun?

Evet doktor da öyle söyledi çok yüksek değil ama gebelik için 2.5 altına inmesi gerekiyormuş. Bebek düşünmesem bende üstüne düşmezdim ama her yoldan kolaylaştırmak gerek bu süreçte. Son aylarda kilomda artış var veremiyorum belki de bundan dolayı yükseldi ve zayıflayamıyorum. Hem stres hem hormonlar dağıtıyor insanı. Sen ne kadar zamandır istiyorsun?

Bende 5 aydir istiyorum canim

Benim ilk 4.40 cikti
Canım gebeliği geçtim tsh tüm vücudu çok etkiliyor ilerde daha büyük hastalıklar doğuruyor Allah korusun benim doktor da gebelik için önemli ama kesin bir engel değil demişti

Canım multivitamin ne için kullanacaksın
E vitamini yumurtanın içindeki sıvı için omega 3 rahimdeki kan dolaşımı için b12, A, C vitamini yumruta kalitesini arttırıo kadınlar için olanı aldım kuzum bu süreçte besinlerden de almaya özen gösteriyorum

E vitamini yumurtanın içindeki sıvı için omega 3 rahimdeki kan dolaşımı için b12, A, C vitamini yumruta kalitesini arttırıo kadınlar için olanı aldım kuzum bu süreçte besinlerden de almaya özen gösteriyorum
Güzelmiş valla eczaneden aldın değilmi

Canım gebeliği geçtim tsh tüm vücudu çok etkiliyor ilerde daha büyük hastalıklar doğuruyor Allah korusun benim doktor da gebelik için önemli ama kesin bir engel değil demişti

Kuzu ben hic hissetmedim vucudumda olan etkisini ama organ sagligimiz icin cok onemli

Back