Gebeliğe Hazırlık KASIM KLOMEN OVİTRELLE /GEBELİK BEKLEYEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ama bir sorun yoktu zaten gene etkilermi bilemedim

Etkiler tabi nolursa olsun orasi yikaniyo otoban gibi acildi smdi:) bende bidahaki ay en cok ondan istiyorm cektirmeyi. Cunku tikali olmasa bile mukozalar kaplayabiliyormus ne kadar olsa. Hsg ilacini verdikten sonras oh misss.

Merhabalar herkese ben ikinci aşılamamı oldum bugün. Çok enteresan bi durum yaşadım paylaşmak istedim. 11.gün gittim doktora 3 tane sağda 1 solda yumurta vardı bugün yani 13. Gün gittim doktor ilk baktı ooo süper yumurtalar dedi hadi çatlatma iğnesi yapalım sonra bir yumurta kayıp dediki bunlar çatlamaya başlamış olabilir. LH ve E2 seviyelerine baktı bir yükselmişki. Sonra dedi aşılama yapıyoruz bugün ve yaptık. Yani birincisinde hiç böle şeyler yaşamadık çok ani oldu şaşırdık bugün. Allah hayır eylesin artık.

Etkiler tabi nolursa olsun orasi yikaniyo otoban gibi acildi smdi:) bende bidahaki ay en cok ondan istiyorm cektirmeyi. Cunku tikali olmasa bile mukozalar kaplayabiliyormus ne kadar olsa. Hsg ilacini verdikten sonras oh misss.
Hahah otobanımız hayırlı olsun ozaman

Canım yumurta çatlayınca 24 saat yasıyorya belki biri erken çatlamıştır hadi hakkında hayırlısı olsun valla üç yumurta dan en az biri tutsun inşallah Topiğe hosgeldin belirtilerini bizlere yaz bize deneyim olsun.

Canım ben klomen demısım yanlışlıkla ama femera yaZdı benım doktorum. Adetın 3. Gün başla 5 gün iç gel dedi
Anladım kuzum benim ilk tedavimde beşinci gündü bu sefer bende üçüncü gün başlayacağım geçenkinde bir yumurtam oldu çok şükür sonuç aldık tabi gerisi gelmedi ama

C-life diye bir macun duydum kızlar biraz baktım çok memnun kalan var acaba alsammı duyan bilen varmı

evet canım onu bende okudum..rabbm nasip ederse her şekilde olur canım sıkıntı etme biz elimzden geleni yapalım gerisi tewekkülü allah.

Çok teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah Tabi ki paylaşırım belirtilerimi...uzun zaman var önümde

Kızlar acil yardım femeranın 4. Gunundeyım yarın kontrolum var ama bugun sabahtan beri kasıklarımda batma ve agrı var akıntım da var acaba ben yumurtluyor olabılır miyim napacam ben bugünü degerlendırsem mi böyle bısey yasayan varmı yaaaaa ılk defa yaşadım soktayımmmm

Kuzum yeni gördüm adetin kaçıncı günü bugün ve bence değerlendir doktor kontrolünden önceki günü değerlendirmek önemli çatlamış olabilir sen erken başlamıştın kullanamaya

Kuzum yeni gördüm adetin kaçıncı günü bugün ve bence değerlendir doktor kontrolünden önceki günü değerlendirmek önemli çatlamış olabilir sen erken başlamıştın kullanamaya
Canım adetin 6. Günü bugün Valla degerlnedırım kacırmak ıstemedım kuzum Ben adetin 3. Günü basladım ama 3-4 günde yumurtlama hemen olurmu ki elımde test de yok yarın gelıyor kargoda yarım yapacam ovu testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…