İnşallah ama bir sorun yoktu zaten gene etkilermi bilemedimUmarim kuzum sende hsg cekildiysen 3 ay icinde ihtimalin yuksek♥
İnşallah ama bir sorun yoktu zaten gene etkilermi bilemedim
Hahah otobanımız hayırlı olsun ozamanEtkiler tabi nolursa olsun orasi yikaniyo otoban gibi acildi smdi:) bende bidahaki ay en cok ondan istiyorm cektirmeyi. Cunku tikali olmasa bile mukozalar kaplayabiliyormus ne kadar olsa. Hsg ilacini verdikten sonras oh misss.
Canım yumurta çatlayınca 24 saat yasıyorya belki biri erken çatlamıştır hadi hakkında hayırlısı olsun valla üç yumurta dan en az biri tutsun inşallahMerhabalar herkeseben ikinci aşılamamı oldum bugün. Çok enteresan bi durum yaşadım paylaşmak istedim. 11.gün gittim doktora 3 tane sağda 1 solda yumurta vardı bugün yani 13. Gün gittim doktor ilk baktı ooo süper yumurtalar dedi hadi çatlatma iğnesi yapalım sonra bir yumurta kayıp dediki bunlar çatlamaya başlamış olabilir. LH ve E2 seviyelerine baktı bir yükselmişki. Sonra dedi aşılama yapıyoruz bugün ve yaptık. Yani birincisinde hiç böle şeyler yaşamadık çok ani oldu şaşırdık bugün. Allah hayır eylesin artık.
Selam canım adetin beşinci günü mü başladın günde kaç ilaç verdiKızlar bende bu ay ılk defa klomen tedavısındeyım 3. Günüm 5. Gün doktor çağırdı görünecem bakalım
Canım ben klomen demısım yanlışlıkla ama femera yaZdı benım doktorum. Adetın 3. Gün başla 5 gün iç gel dediSelam canım adetin beşinci günü mü başladın günde kaç ilaç verdi
Anladım kuzum benim ilk tedavimde beşinci gündü bu sefer bende üçüncü gün başlayacağım geçenkinde bir yumurtam oldu çok şükür sonuç aldık tabi gerisi gelmedi amaCanım ben klomen demısım yanlışlıkla ama femera yaZdı benım doktorum. Adetın 3. Gün başla 5 gün iç gel dedi
Insallh en yakın zamnda alırsın güzel haberı canım gönülden duamAnladım kuzum benim ilk tedavimde beşinci gündü bu sefer bende üçüncü gün başlayacağım geçenkinde bir yumurtam oldu çok şükür sonuç aldık tabi gerisi gelmedi ama
Kuzum biz bir onceki gunu iliski yasadik igneden ogne gunu bos sonraki gunu tkrr iliski daha napalim artk. Bu arada benim 36 saatten once catlamista olabilir ben igneyi sali oldum pers kontrole gittigimde catlamisti yumurtam. Yani sanirim errtesi gunu catladi bende. Gece ayda oyle olmustu 22 saatte fln o seffaf akinti gelmisti anlamistm catladigini bu ay catlama belirtisini zerre hissetmedm doktoa dedm catlamadi galba dedm ama catlamis. Olcagi varsa burdan okudum igne oncesinde iliski yasamislar sonrasinda yasayamamislar hic hemde ama hamile kalmisti. Bi kiside yazmis hergun denemis olmamis gun asiri denemis olmamis tek gun denemis onda olmus. Yani yeterki Allah istesin amuda kalksak olmuyor yoksa
C-life diye bir macun duydum kızlar biraz baktım çok memnun kalan var acaba alsammı duyan bilen varmı
Çok teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallahCanım yumurta çatlayınca 24 saat yasıyorya belki biri erken çatlamıştır hadi hakkında hayırlısı olsun valla üç yumurta dan en az biri tutsun inşallahTopiğe hosgeldin belirtilerini bizlere yaz bize deneyim olsun.
Tadı nasıl canım çok fayda gören olmuş almayı düşünüyorum 75 tl miş kavanozben kullandım canım geçen ay 10 günlük arkadaşımdan almıştım.bu ayda klomen ovitrelle başlayınca almadım.
Evet heycanlı günler başladıÇok teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallahTabi ki paylaşırım belirtilerimi...uzun zaman var önümde
Kuzum yeni gördüm adetin kaçıncı günü bugün ve bence değerlendir doktor kontrolünden önceki günü değerlendirmek önemli çatlamış olabilir sen erken başlamıştın kullanamayaKızlar acil yardım femeranın 4. Gunundeyım yarın kontrolum var ama bugun sabahtan beri kasıklarımda batma ve agrı var akıntım da var acaba ben yumurtluyor olabılır miyim napacam ben bugünü degerlendırsem mi böyle bısey yasayan varmı yaaaaa ılk defa yaşadım soktayımmmm
Canım adetin 6. Günü bugünKuzum yeni gördüm adetin kaçıncı günü bugün ve bence değerlendir doktor kontrolünden önceki günü değerlendirmek önemli çatlamış olabilir sen erken başlamıştın kullanamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?