Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Herkese merhabalar, bugün ofis histeroskopimi oldum rahime çizik atıldı anestezisiz olduğu için çok korkuyordum ama çok şükür çok ağrılı geçmedi şiddetli bir adet ağrısı gibi 10 dakikada bitti. 8 Kasımda kontrolüm olacak nasipse hersey yolunda giderse 13 Kasımda üçüncü transferimi olacağım🥰

Herkese merhabalar, bugün ofis histeroskopimi oldum rahime çizik atıldı anestezisiz olduğu için çok korkuyordum ama çok şükür çok ağrılı geçmedi şiddetli bir adet ağrısı gibi 10 dakikada bitti. 8 Kasımda kontrolüm olacak nasipse hersey yolunda giderse 13 Kasımda üçüncü transferimi olacağım🥰
Hayırlısı olsun cnm🤲🏻Rabbim bu sefer kucağını boş bırakmasın.mart/nisan topiğinde birlikteydik dogru hatırlıyorsam😊bu sefer hersey güzel olucak Allahın izniyle

Yaaaa ne güzel maşallah Allah hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah

Listeye eklenmek istersen Selin n Selin n arkadaşımızı etiketle senin isminde yazsın canım

Annem 10 sene önce de aynı işlemi yaptırdı olmadı lazerle ameliyat geçirdi 1 sene olmadı bel fıtığı ameliyatı oldu 6 7 aya yakın anju oldu şimdi tekrardan yanların ağrıyor dedi durdu sağlık ocağına götürdüm ordan hastaneye sevk ettiler orda yeniden bakıldı tahliller git gel falan taş kırma karar verildi 15inde gidecektik yine ama baktım ilaçlar çok etkiliyor götürdüm oda Dr yok Allah bütün hastalsra da şifaa verdin inşallah gerçekten çok zor inşallah altından başka bişey çıkmaz
Allahım şifa versin

Kizlar kizlar canlar bitaneler haber geldi şimdi :rolleyes: :rolleyes:

3 embriyomun 3 u de bugüne de çıktı 5.gun yani bugün ve donduruldular 15 tatile kadar bekleyecekler beni ozamana kadar da 10 kilom gidec ek Allahim cok mutluyum 😍😍😍 5 bebisim oldu donduruk 1 tanesi beni bulur saglikla insallah😍😍
Merhaba prp işlemini hangi doktor hangi hastanede yaptirdinizi acaba.

Iron Butterfly Iron Butterfly
22E36FA4-9972-4861-8C45-74DE15B88180.jpeg
anladın sen 😅😅😂🥰

X