Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Banada Dr ayni şeyleri söyledi alıp 1 ay dinlendirme yapacaklar sanırım yada duruma göre erkene de alabiliriz seni dediler
Evet bana da oyle soylendi .
Ilaclardan suphelenildi daha once bsy yoktu .

Insallah iyi gecer .
Ben arastirma firsati bulamamistim kendi doktoruma oluvermistim guvendigim icin.

Bşzde mesela ne eşimde nede bende sıkıntı yok denildi bütün işlemler oldu yumurta toplama işleminde. 1 iönceki alttan muaynede rahim içinde polip var hem yumurta toplama yapalım hem onu alalım dediler ama almamışlar şimdi adet oldum pazartesi kontrole gittim kontrol bile etmediler cuma gidicem anestezi verilmeden polip alınacakmış çok küçükmüş aneteziye gerek yokmuş😱😱😱😱 ama nasıl olacak bilmiyorum zaten bende panik atak var
Ben 6 sene önce polip ameliyatı oldum.polip küçük ama gebe kalmaya engel,ya da düşüğe sebep olabilir diye genel anestesi altında histeroskopi oldum.6 ay bekledik kendiliginden gebe kalamadım.ilk tüp bebek denememden 5 yasinda oglum var.kardeş için gittgimizde bu mart ayında polip var dendi ama çok küçük hemen histeroskopi yapalim dedi.ben olmak istemiyorum daha önceden oldum patolojiye de gitti kötü birsey cikmadı.vücut kendisi yeniliyormuş.neyse nisan ayindaki adetimde polip gözükmedi doktor hic bahsetmedi bile.ikinci tüp bebek denemem nagatif oldu.üçüncü deneme kistten kaynakli yarıda kaldı.adet olmayı bekliyorum kist ya da polip gözükmez inş,dua ediyorum🤲🏻Çok uzun anlattım ama burda doktora olan güven çok önemli

Umarım. Bir an önce düzene girer bütün sıkıntılarınız baya olmuş yaaa
Baska doktora gitmeden icim rahay etmeyecek sanirim firsat bulabilirsek kontrol amacli da olsa baska doktora gidecegim aklimda kalacagina emin olmak en iyisi🤔🤗

Insallah duzene girer skntilarim sizinde insallah iyi gecer histereskopiniz 🤗

Baska doktora gitmeden icim rahay etmeyecek sanirim firsat bulabilirsek kontrol amacli da olsa baska doktora gidecegim aklimda kalacagina emin olmak en iyisi🤔🤗

Kesinlikle alanında uzman başka bir doktora daha görünmenizde fayda var.insanın içi rahat ediyor.kendimden biliyorum

Evet bana da oyle soylendi .
Ilaclardan suphelenildi daha once bsy yoktu .

Insallah iyi gecer .
Ben arastirma firsati bulamamistim kendi doktoruma oluvermistim guvendigim icin.
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah benim kendi tüp bebek Dr yapacak bu işlemi zaten bütün hastaları çok çok memnun ben güveniyorum doktoruma ama işte içe birşey düştümü daha düzelmiyor pek
Ben 6 sene önce polip ameliyatı oldum.polip küçük ama gebe kalmaya engel,ya da düşüğe sebep olabilir diye genel anestesi altında histeroskopi oldum.6 ay bekledik kendiliginden gebe kalamadım.ilk tüp bebek denememden 5 yasinda oglum var.kardeş için gittgimizde bu mart ayında polip var dendi ama çok küçük hemen histeroskopi yapalim dedi.ben olmak istemiyorum daha önceden oldum patolojiye de gitti kötü birsey cikmadı.vücut kendisi yeniliyormuş.neyse nisan ayindaki adetimde polip gözükmedi doktor hic bahsetmedi bile.ikinci tüp bebek denemem nagatif oldu.üçüncü deneme kistten kaynakli yarıda kaldı.adet olmayı bekliyorum kist ya da polip gözükmez inş,dua ediyorum🤲🏻Çok uzun anlattım ama burda doktora olan güven çok önemli
Anlatımınız çok güzel olmuş teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🌹

Amin amin inşallah ama anestesisiz nasıl olacak bakalım nasıl geçecek yumurta toplama işleminde çok stres yapıp korkmuştum bunda da aynısı olsun istemiyorum inşallah hayırla rahat geçer sorunsuz 😟

Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah benim kendi tüp bebek Dr yapacak bu işlemi zaten bütün hastaları çok çok memnun ben güveniyorum doktoruma ama işte içe birşey düştümü daha düzelmiyor pek

Anlatımınız çok güzel olmuş teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🌹

Amin amin inşallah ama anestesisiz nasıl olacak bakalım nasıl geçecek yumurta toplama işleminde çok stres yapıp korkmuştum bunda da aynısı olsun istemiyorum inşallah hayırla rahat geçer sorunsuz 😟
Yumurta toplama anestezili oldu degil mi?
Doktoeunuza soyleseniz panik atak var korkuyorum deseniz anestezili yapsa?

Yumurta toplama anestezili oldu degil mi?
Doktoeunuza soyleseniz panik atak var korkuyorum deseniz anestezili yapsa?
Evet yumurta toplamam çok güzel geçti korkudan gece uyumadım bile bilmiyorum daha tam ne olacağını o zaman ama çatala yattım gözümü kapattım sonra baktım annem yanımda uyandırmaya çalışıyor beni ve sonrasında hiç ağrım sancım bile olmadı

Ben o gece sabaha kadar uyumadım opu günü hastaneye gittim parmaklarımı sıkıyorum ameliyathane kapısı önünde sonra içeri alındım yanımda benimle aynı gün olan bi abla vardı onunla konuştuk baya bi sonra benden önce onu aldılar yarım saat falan sürdü sadece 1 yumurtası varmış onun ve baya üzgündü sonra getirdiler odaya bende bakıyorum nasıl ağrısı sızısı var mı ne durumda baktım rahat ağrısı sısızı yok dedim Allah'ım sen yardım et gittim çatala yattım Dr geldi iyi uykular şeydacım dedi gitti bi uyandım odada yatıyorum 😁😁😁😁😁 ama o zamanlar resmen korkak kedi gibiydim
Ne kutlu ki agri çekmemişsin ben agildigim da de tekrar beni unutmasını istemiştim 11 yumurta topladılar 5 yumurtam döllenmisti. 26 Ekim de 2 tane kullandım 3 tane kaldi

Evet yumurta toplamam çok güzel geçti korkudan gece uyumadım bile bilmiyorum daha tam ne olacağını o zaman ama çatala yattım gözümü kapattım sonra baktım annem yanımda uyandırmaya çalışıyor beni ve sonrasında hiç ağrım sancım bile olmadı
Yumurta toplama sonrası Benim olmustu hafif agrım ve hafif kanamam🙈
Sizin guzel gecmis .

Dokotrunuza anestezi konusunda ısrarlı olabilirisiniz belki .
Bende baya korkmstm.

Belki anestezi almayan arkadaslarimiz varsa yardimci olabilirler size varsa eger iciniz rahatlar biraz😊

Yumurta toplama sonrası Benim olmustu hafif agrım ve hafif kanamam🙈
Sizin guzel gecmis .

Dokotrunuza anestezi konusunda ısrarlı olabilirisiniz belki .
Bende baya korkmstm.

Belki anestezi almayan arkadaslarimiz varsa yardimci olabilirler size varsa eger iciniz rahatlar biraz😊
Çok bakıyorum bu konuda bilgi edinmeye çalışıyorum ama pek yok çoğu kişi anestezi altında yaptırmış hemşireye bende dedim anetezi olsa neden dedin dedim ama çok küçük zaten sadece hafif adet ağrısı gibi ağrım olacak o kadar dedi ana bilemiyorum Allah'tan hayırlısı inşallah

Çok bakıyorum bu konuda bilgi edinmeye çalışıyorum ama pek yok çoğu kişi anestezi altında yaptırmış hemşireye bende dedim anetezi olsa neden dedin dedim ama çok küçük zaten sadece hafif adet ağrısı gibi ağrım olacak o kadar dedi ana bilemiyorum Allah'tan hayırlısı inşallah
Doktorunuz oyle uygun goruyorsa vardir bildigi diyelim ozaman😊
Nezaman olacaksiniz?

Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım 🤗
Adım Adım tedavimizin hikayesini yazalım 🌸
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin tabii en önemlisi bizim için hayırlı olacak olanı versin 🤲🙏

Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur.
Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim

İnne rabbeke huvel hallâkul alîm

Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”

ANNE
ADAYI
🎀
TARİH
🧪💉
Sonuç❓

@LOYANA26 Ekim transfer olduBekliyor
M Meltem _13 26 Ekim transfer olduBekliyor
@Sinovac28 Ekim transfer olduBekliyor
@aaa123428 Ekim transfer olduBekliyor
@Ay4228 Ekim transfer olduBekliyor
@nur-801 Kasım transfer olduBekliyor