Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hay Allah ya bizde iyice kafanı bulandırdık desene 😔
2 aydır normal degilim ki hic her dakika arastieiyorum dusunuyorum doktoruma da gidiyorum ama sadece rahim duvarinin esit olmafigini soyluyor neden bu durumda soylemiyor adetle yenilenecek diyor o da nezaman gelecek belli degil düzenim yok.

Histereskopi sonrası adetim duphastonla geldi 1 2 gun leke seklinde geldi kesildi .
1 hafta sonrasında 12 gün yoğun ağrılı ara kanamam oldu pıhtılı bir sekilde

Bugun de normal adetimin gelmesi lazim ama gelmiyor.

Esim desen göreve gidecek yanimda olmayacak aylarca ne yapacagim bilmiyorum doldum artık 😔

2 aydır normal degilim ki hic her dakika arastieiyorum dusunuyorum doktoruma da gidiyorum ama sadece rahim duvarinin esit olmafigini soyluyor neden bu durumda soylemiyor adetle yenilenecek diyor o da nezaman gelecek belli degil düzenim yok.

Histereskopi sonrası adetim duphastonla geldi 1 2 gun leke seklinde geldi kesildi .

Esim desen göreve gidecek yanimda olmayacak aylarca ne yapacagim bilmiyorum doldum artık 😔
Hepsi sana olmuş stres yumağı ondan olamıyorsun 😥

Düzene girer inşallah hele bir adet ol tekrar doktoruna git bakalım 😊😚

Histereskopiden once yoktu normaldi sonra boyle oldu direk histereskopiden diyemem ama supheleniyorum🤔
O nasıl birşey bende cuma günü olacağım bende de polip var dedi Dr gözüm kokrtu resmen inşallah daha iyi bir sonuç alabileceğin bir Dr bulursun

😟😟

Insallah tek istedigim suan da düzenimin geri gelmesi 🤗🤗
Canım biz de yumurta toplama sonrası efsunn210102 efsunn210102 la adet olmayı 2 hafta bekledik dedik yok olmadı bizle dalga geçtiler 2 hafta sonra pazar günü adet olduk ve bugün 3cü günümüz bu işlerde stres çok piş bişey ama biz dayanamıyoruz sende hasta olursun inşallah da işlerin yolunda gider

Bşzde mesela ne eşimde nede bende sıkıntı yok denildi bütün işlemler oldu yumurta toplama işleminde. 1 iönceki alttan muaynede rahim içinde polip var hem yumurta toplama yapalım hem onu alalım dediler ama almamışlar şimdi adet oldum pazartesi kontrole gittim kontrol bile etmediler cuma gidicem anestezi verilmeden polip alınacakmış çok küçükmüş aneteziye gerek yokmuş😱😱😱😱 ama nasıl olacak bilmiyorum zaten bende panik atak var
Insallah tek istedigim suan da düzenimin geri gelmesi 🤗🤗

O nasıl birşey bende cuma günü olacağım bende de polip var dedi Dr gözüm kokrtu resmen inşallah daha iyi bir sonuç alabileceğin bir Dr bulursun

😟😟
Insallah🤲🌸

Ultrasonda mi gördü doktorunuz ?

Bu sekilde birsey mis doktorum polip se eğer tup bebegi uygun gormemisti transfer yapmiyoruz demisti .bu durumlarda once histereskopi sonra tup bebek transferi yapiyoruz riske atmiyoruz demsti.

Eklentiler

• inCollage_20211102_192835073.jpg
    inCollage_20211102_192835073.jpg
    310,8 KB · Görüntüleme: 31
Insallah🤲🌸

Bu sekilde birsey mis doktorum polip se eğer tup bebegi uygun gormemisti transfer yapmiyoruz demisti .bu durumlarda once histereskopi sonra tup bebek transferi yapiyoruz riske atmiyoruz demsti.
Banada Dr ayni şeyleri söyledi alıp 1 ay dinlendirme yapacaklar sanırım yada duruma göre erkene de alabiliriz seni dediler

Bunumu demeknistesiler o zaman olustu ama hani gidisat iyi deil o zaman bunu demeknistemisler anladigim kadariyla persembe gunu imzaya cagirdirlar dondurma islemi olursa imza gerekiyomus olmazsa gelmicez o zaman dedim hayir geliceksiniz dedi. Safak hoca 5. Gun embriyosu istiyomus ne yani 3. Gun olursa copemi atacaz
Bnm iki yumurta 3.gun donduruldu 5 gün bekletmediler

Insallah🤲🌸

Evet ultrasonda gördü ama çok küçük kullandığın ilaçlardan olmuş olabilir dedi hatta ben şok 😳

Canım biz de yumurta toplama sonrası efsunn210102 efsunn210102 la adet olmayı 2 hafta bekledik dedik yok olmadı bizle dalga geçtiler 2 hafta sonra pazar günü adet olduk ve bugün 3cü günümüz bu işlerde stres çok piş bişey ama biz dayanamıyoruz sende hasta olursun inşallah da işlerin yolunda gider

Yumurta toplama 16 agustosta olmustu 🙈

Ben histereskopiyi 4 eylul de oldum .
Bu zamana kadar düzelmemesi soru isareti birakiyor aklimda .😊

X