- 13 Ekim 2021
- 797
- 1.801
- 29
Dunku yemeği ısıtir ben öyle yapıyorumda hahhah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dunku yemeği ısıtir ben öyle yapıyorumda hahhah
Kaldıysa tabi ki ama mutlaka bir ek koymuştur oyle tahmin ediyorum bir farklılık isteriz bizDunku yemeği ısıtir ben öyle yapıyorumda hahhah
aminnnnnnnnnnn inşallah.Allah kabul etsin canlarım
Okuduğunuz esmalar sizlere dönsün insallahhh
Okudummm allah kabul etsinKızlar @Cosi yarın transfer olacak
(Ya Kayyum) (156 kere)
Okumamız gerekiyor
Ya KAYYUM : Her işte yardımı Allahtan beklemek ,isteklerine kavuşmak için
Loya-Kiana H M @Sinovac @Byrmseyda1 efsunn210102 Z Zeynepkur @Saturnyildizi @nur-80 @derya2526 U Ufktugba @lightbrown @aaa1234 @Meltem _13 @Ay42 @zeynep44044 @Amanita @nuray1033 @Hayalperestttttttt @CevikKiz
dün eşim isten çok geç geldi yemek yemediği için dünün yemekleri var bugüneben seni yarın misafir edeyim
Yaaaaslında günlük yemek yaparım ama dün eşim geç geldi bu saatten sonra yemem dedi ondan bugüne dünkü yemeklerDunku yemeği ısıtir ben öyle yapıyorumda hahhah
Ya biliyorum işte kalsa bile 1 tane bile olsa bi ek olur yanınaYaaaaslında günlük yemek yaparım ama dün eşim geç geldi bu saatten sonra yemem dedi ondan bugüne dünkü yemekler
Aynen dün yenseydi fasulyeden biraz kalırdı yanına mantar ve makarna falan yapicaktimben biraz yedim gec gelirim sen ye diyince.gerisi olduğu gibi duruyor.12 kilo verdi formunu koruması lazımYa biliyorum işte kalsa bile 1 tane bile olsa bi ek olur yanına
Bende öyleyim
Histereskopiden once yoktu normaldi sonra boyle oldu direk histereskopiden diyemem ama supheleniyorumHistereskopi den dolayı mı bu rahatsızlık oluştu?
Bende ona şaşırdım.islemlere başlamadan hsg isteniyor muayene oluyoruzHistereskopiden once yoktu normaldi sonra boyle oldu direk histereskopiden diyemem ama supheleniyorum
Merkezden isteyin başka doktora danışın bence kesinlikle emin olursunuz hem. Hsg olmadan nasıl bu yapılıyor onuda anlamadimAlmadım cd verildigini bilmiyordum verelim de denilmedi
Konya Novafertil tup bebek merkezinde oldum.
Evet ben 2 kere hsg çekildim 2ncide bı doktorun rahimde yanlarda basıklik var hafif demesiyle doktoruma danıştım sonra oldum histereskopiyi.kayiplarim olduğu için bide bakılması gerektigi içinBende ona şaşırdım.islemlere başlamadan hsg isteniyor muayene oluyoruz
Amac bir sorun varsa işlemlerden önce farkına varmak
Sizde daha sonrasında farkedilmesi bende öyle bir şüphe uyandırdı açıkçası
Hsg de cekilmedi Tup bebek olacagi icin. sorun esimden kaynakliydi .Bende ona şaşırdım.islemlere başlamadan hsg isteniyor muayene oluyoruz
Amac bir sorun varsa işlemlerden önce farkına varmak
Sizde daha sonrasında farkedilmesi bende öyle bir şüphe uyandırdı açıkçası
Hsg olsada olmasada tup bebek olacakti sorun esimde oldugu icin gerek yok dedi doktorum .Merkezden isteyin başka doktora danışın bence kesinlikle emin olursunuz hem. Hsg olmadan nasıl bu yapılıyor onuda anlamadim
Eşinizden sorun olabilir ama bebeğin yatagi büyüyeceği yer sizdeHsg olsada olmasada tup bebek olacakti sorun esimde oldugu icin gerek yok dedi doktorum .
Aslinda çok arastirarak burda tedaviye basladık .Eşinizden sorun olabilir ama bebeğin yatagi büyüyeceği yer sizde
Iki taraflı tetkikler isteniyor o yuzden
Kac yıllık yer burası bir garip geldi bu süreç
Tabi ki bizde bir merkez sahibi doktor vs değiliz ama değişik ilerlemisler sanki
Hay Allah ya bizde iyice kafanı bulandırdık deseneAslinda çok arastirarak burda tedaviye basladık .
Konya da burası önerildi hep .
12 yıllık mıs bu arada .
Tabiki tecbureli arkadaslarimiz daha iyi bilirler
O yüzden süreki yazıyorum bu foruma.
güvenemiyorum da doktoruma suan da .
Polip olabilir demisti doktorum o yuzden olmustum .Evet ben 2 kere hsg çekildim 2ncide bı doktorun rahimde yanlarda basıklik var hafif demesiyle doktoruma danıştım sonra oldum histereskopiyi.kayiplarim olduğu için bide bakılması gerektigi için