Çok şükür yaaa canimm inşallah güzel haberlere devammmEklenmek isterim bende ♡
3 adet yumurtam bbulunducok mutluyum cok şükür bin şükür
Eve geldim biraz agrim var agri kesici verildi, biraz sersemim halen.
Dua eden uyi dileklerde bulunanlardan Allah razi oslun rabbim hepimizin güzel haberlerini paylasmayi nasip etsin .
Yarin arayacaklar kac tane dollenmisse simdi heyecanla onu beklemek kaldi.
Guzel ilerlerse persembe yada cuma transfer olacak
Ben izle dedim diyemiRahime çizik atmayı bende istedim gerek yok şuan dediler trasnfer yapalım olmadı tutmazsa o zaman çizik düşünebiliriz dediler sanırım polip çok küçükmüş onun için de anestezi uygun görmediler sanırım YouTube den izlemekte istemiyorum
Yapsalar aneztezi iyi olurmuş,Bende cuma histereskopi olucam yaaa Dr anestezi falan almayacaksın dedi nasıl olacak bilmiyorum adet ağrısı gibi bi hafif ağrın olacak 10 15 dakika sürecek dediler ama nedense tedirginim
Ben Ağustos Ekim Ocak Şubat temmuz grublarindan çıka çıka kasıma geldim ama Aralığa kalıcakVardım vardımağustosta da vardım eylül ekimi pas geçtik bakalım kasım grubunda kalıcı olabilecek miyiz
Hoşgeldin canım mevlam güzel sonuçlar nasip etsin inşallahBenimde transferim cuma günü olacak insallah nasip olursa gecen ay baslamistim tedaviye ofis histeroskopi yapildi bu aya kaldi basladik tedaviye5.gun embiyosu dondurulmusum var 3 adet hepimiz guzel sonuclar aliriz insallah hayirlisi ile
Rabbim darda zorda koymadan işlerini kolaylaştirsin inşallah sende hoşgeldin aramızaBen Ekim ayinda tüp bebeğe başladım.vitamin ilacı kullandım.1 ay sonra adetin 3.gunu tekrar doktora gittim.yumurta büyütme iğnesi verdi .bugün ilk iğneyi vuruldum. Bakalım süreç nasıl devam edecek
Çok küçük bir şeymiş galiba buna neden anestezi uygun görülmemiş valla ne yapıcam bilmiyorum düşünün ki korksam mı korkmasam mı onu bile bilemedim normalde yumurta toplama işleminde çok korktum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı inşallah bu da öyle olurYapsalar aneztezi iyi olurmuş,
AşgısıTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Adım Adım tedavimizin hikayesini yazalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin tabii en önemlisi bizim için hayırlı olacak olanı versin
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur.
Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim
İnne rabbeke huvel hallâkul alîm
Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”
ANNE
ADAYITARİH
Sonuç
@LOYANA 26 Ekim transfer oldu Bekliyor @Meltem _13 26 Ekim transfer oldu Bekliyor @Sinovac 28 Ekim transfer oldu Bekliyor @aaa1234 28 Ekim transfer oldu Bekliyor @Ay42 28 Ekim transfer oldu Bekliyor @nur-80 1 Kasım transfer oldu Bekliyor @Cosi 3 Kasım Transfer olacak @derya2526 4 Kasım Transfer olacak @zeynep44044 Transfer olacak X xnobodyx Transfer olacak U Ufktugba Transfer olacak Iron Butterfly Transfer olacak @nuray1033 Transfer olacak @Hayalperestttttttt Transfer olacak @CevikKiz Transfer olacak @Zeynepkur Transfer olacak S Saturnyildizi 4 Kasım OPU olacak efsunn210102 Selin n @sanat08
Hee onda rahat geçtiyse bunda da öyledir deneyimlemissin ozaman rahat olGünaydın hanımlar
Hoşgeldin canım mevlam güzel sonuçlar nasip etsin inşallah
Rabbim darda zorda koymadan işlerini kolaylaştirsin inşallah sende hoşgeldin aramıza
Çok küçük bir şeymiş galiba buna neden anestezi uygun görülmemiş valla ne yapıcam bilmiyorum düşünün ki korksam mı korkmasam mı onu bile bilemedim normalde yumurta toplama işleminde çok korktum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı inşallah bu da öyle olur
Günaydın canımmmmGünaydın hanımlar
Hoşgeldin canım mevlam güzel sonuçlar nasip etsin inşallah
Rabbim darda zorda koymadan işlerini kolaylaştirsin inşallah sende hoşgeldin aramıza
Çok küçük bir şeymiş galiba buna neden anestezi uygun görülmemiş valla ne yapıcam bilmiyorum düşünün ki korksam mı korkmasam mı onu bile bilemedim normalde yumurta toplama işleminde çok korktum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı inşallah bu da öyle olur
Hayır daha tüp bebek için ilaca başlamadım ama folik asit coraspirin ve ımpryl kullanıyorum şuanHangi marka ilaçlar ve doz kac olacak aldinz mi hepsini
Aaaaa öyle mi görmedim canım güncelliyorumAşgısıefsunn210102 da benimle aynı gün opu oldu oda transfer için gün bekliyor yazdı ama sen görmedin sanırım
Ben Regl gününü bekliyorum başlamak için Dr günü verince paylaşıcam sizinle
Ben Prof.dr Gökalp Öner e gidiyorumSlm hanimlar .. kayserde onereceginiz doktor hastane var mi ben daha yol basinda araştırma yolundayım sizlerin bilgilerinden yasanmisliklarinizdan istifade edeceğim ins.
Allah cc kalbinizden geçen nasip etsin ins..
Ben 1 sene önce rahim şekil bozukluğundan histereskopi oldum hamdolsun düzeldi. Opu nedir?İnşallah bende histereskopi yaptırdım beklemedeyim
Opu yapılmadı dimi? İnşallah hayırlısıyla ilerler surecleriniz
Yumurta toplama demek. Yeni basladin sanırım olmadin dahaBen 1 sene önce rahim şekil bozukluğundan histereskopi oldum hamdolsun düzeldi. Opu nedir?
Benim de transfer aralığa kalıcakBen Ağustos Ekim Ocak Şubat temmuz grublarindan çıka çıka kasıma geldim ama Aralığa kalıcak
Hadi inşallah 1 ay dediğin nedir geçer hemencik ,Benim de transfer aralığa kalıcak
İlk deneme mi olucak canımBen de öyle reglimi bekliyorumtedaviye başlamak için
MerhabaGunayydinnnn hastaneden aradilar 4 yumurtamin sadece 1 tanesi dollenmis emriyo olusmama ihtimali var dediler digerleri copmu dedim suana kadar dollenme olmadi dediler persembe gunu merkeze gelin emriyo olusursa dondurmak icin falan imzaniz gerekiyo dediler olusmazsa gelmicez yani oylemi dedim hayir siz her sekilde geliceksiniz imza icin dediler.
Simdi biri beni aydinlatabilirmi ben tlf da heyecandan biseyde soramadim dollenmesi demek emriyo olusmasi demek degilmi dollenipte emriyo olusmayabilir ne demek hani 2. Gune 3. Gune gitmez demek mi
Her cvb a hazirlikliyim