Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Çok şükür yaaa canimm inşallah güzel haberlere devammm

Ben izle dedim diyemi kendi CDin vardir onu izlersin ben öncesinde öyle fikir olsun diye dedim

Günaydın hanımlar
Benimde transferim cuma günü olacak insallah nasip olursa gecen ay baslamistim tedaviye ofis histeroskopi yapildi bu aya kaldi basladik tedaviye 5.gun embiyosu dondurulmusum var 3 adet hepimiz guzel sonuclar aliriz insallah hayirlisi ile
Hoşgeldin canım mevlam güzel sonuçlar nasip etsin inşallah
Ben Ekim ayinda tüp bebeğe başladım.vitamin ilacı kullandım.1 ay sonra adetin 3.gunu tekrar doktora gittim.yumurta büyütme iğnesi verdi .bugün ilk iğneyi vuruldum. Bakalım süreç nasıl devam edecek
Rabbim darda zorda koymadan işlerini kolaylaştirsin inşallah sende hoşgeldin aramıza
Yapsalar aneztezi iyi olurmuş,
Çok küçük bir şeymiş galiba buna neden anestezi uygun görülmemiş valla ne yapıcam bilmiyorum düşünün ki korksam mı korkmasam mı onu bile bilemedim normalde yumurta toplama işleminde çok korktum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı inşallah bu da öyle olur

Aşgısı efsunn210102 da benimle aynı gün opu oldu oda transfer için gün bekliyor yazdı ama sen görmedin sanırım

Hee onda rahat geçtiyse bunda da öyledir deneyimlemissin ozaman rahat ol

Günaydın canımmmm

Gunayydinnnn hastaneden aradilar 4 yumurtamin sadece 1 tanesi dollenmis emriyo olusmama ihtimali var dediler digerleri copmu dedim suana kadar dollenme olmadi dediler persembe gunu merkeze gelin emriyo olusursa dondurmak icin falan imzaniz gerekiyo dediler olusmazsa gelmicez yani oylemi dedim hayir siz her sekilde geliceksiniz imza icin dediler.
Simdi biri beni aydinlatabilirmi ben tlf da heyecandan biseyde soramadim dollenmesi demek emriyo olusmasi demek degilmi dollenipte emriyo olusmayabilir ne demek hani 2. Gune 3. Gune gitmez demek mi
Her cvb a hazirlikliyim

Merhaba
Benim ilk tedavimde 1 yumurta tek bulundu oda dollenmisti mucize gibi.
Tek oldugu icin 2. Gunde Transfer ettiler 4 hücreliydi henüz.
Tek embriyonuz dollenmisse orda nasil bir protokol izleniyor bilemiyorum tekrar arayip sorun bence iciniz rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…