- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
Ekstra biseyde yazıp yorum yazmadım ayrıca
Dua istemekte sorun yok ki biz burda ne dualar ettik hem orda bize sorup ordaki cevaplarıda buraya sormak garipBurada dua ediyoruz birbirimize arkadaşlara sormak istedim ne var ki bunda
Tespih ediyoruz vs
Yorum bekledim mantık kurmaya bir yorum aradim sadeceDua istemekte sorun yok ki biz burda ne dualar ettik hem orda bize sorup ordaki cevaplarıda buraya sormak garip
Cok güzel canım çok sevindimBende ciktim eve gidiyorum 4 tNe yumurtam cikmis dollenmeye hazir olgun yumurtam varmis yarin ariyacaklar
Allah isteyen ve hakeden herkese nasip etain insallah
Mesajlarin tonlamasi olmayınca bazen ne şekilde sorulduğu ya da cevap verildiği anlaşılmıyor ama ben anladım ne sormak istediğini
Cok sag olMesajlarin tonlamasi olmayınca bazen ne şekilde sorulduğu ya da cevap verildiği anlaşılmıyor ama ben anladım ne sormak istediğini
Yaaaaaaa bak yine ne diyor yaaLahmacunnn yicem demeyin
Üfffff kavurma var buyur gel yanına bol salata hemde köpüklü köpüklü ayranAkşama ne yemek yaptınız eeeyyy topik sakinleri
Sizinle olur da buluşursak kebapciya götürecem siziLahmacunnn yicem demeyin
Sabah hastaneden sonra hallettik yaa biz o işiLahmacunnn yicem demeyin
Her Hastaneye giden lahmacun gömüyor deseneSabah hastaneden sonra hallettik yaa biz o işi
Normalde kırmızı et sevmeyen ben türevinden çıkamıyorumSizinle olur da buluşursak kebapciya götürecem sizi
Ay hadi bakalım her şey çok güzel olur insallahhhhKızlar iyi akşamlar trafikten anca gelebildim eve perşembe opu. tablodaki günü mü güncelleyebilirizzaten taze yapamıcaz çok yumurta oldu diye bigün daha bekliyelim küçk olanlardan da toplayalım dedi doktorum artık transfer aralığa kaldı ama napalım hayırlısı olsun da
Valla bende çok seviyorum öyle böyle değil gömülüyor sende dene gızHer Hastaneye giden lahmacun gömüyor desene