Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

İnş inşşşş bnm dondurulmadan yapılcak tranfer inş tutunurlar çok zor şartlarda yaptık inan bu tüp bebek tesavisinide inş bebeklerim anesini bırakmaz🥺
Rabbim yar ve yardımcın olsun dogaldan yine deneseniz histereskopide olmuşsun belki daha faydalı olur. Bu yolda hepimizin şartları kolay değil ama çok şükür diyoruz kısmet nabalim uğraşıp duruyoruz elbet vakti saati var olacak inşallah 🥰

Rabbim yar ve yardımcın olsun dogaldan yine deneseniz histereskopide olmuşsun belki daha faydalı olur. Bu yolda hepimizin şartları kolay değil ama çok şükür diyoruz kısmet nabalim uğraşıp duruyoruz elbet vakti saati var olacak inşallah 🥰
İnş hayırlısı adetlerim düzensiz ondan birde yaşım geçiyor bunu denedim 🥺

Merhaba arkadaşlar bende pazartesi günü opu işlemi oldum 11 yumurta toplandı
6 tanesine işlem yapıldı fakat sadece 2 embriyom var be 1 tanesi geriden geliyor diğeri iyi kalitede donduruldu
sizde taze transfer mi dondurulmuş transfer mi daha iyi ?
Transferim 2.adet sonrasında ertelendi anlam veremedim açıkçası başına gelen var mı ?
Merhabalar
Hayırlı olsun
Bende p tesi opu olacağım
Ultrason da 10 yumurta saydı fakat bunların 1tanesi kist olan olabilir dedi 24mm olmus
Ama geneli 16mm ile 19 mm arasında idi

Benimde rahmimde kanlanma sıvı gibi birikintiler var dedi
Hâlâ duruyorsa embriyoları dondurabiliriz dedi
Bu benim 4. denemem olacak.Ve ben hep taze transfer oldum çünkü embriyolarim 3.gun ve orta kalite de oluyordu.
Bana transferden sonra kalanını imha ediyorlardı
Bu durumda neler olacak bende bilmiyorum
Duyunca canım sıkıldı
Neden tedaviye başlamadan önce farketmedi diyorum

Sizin 11den 2 tane embriyo oluştu değil mi
Erkek faktörü de mi var
Bizde eşim ve bende var .

Merhaba arkadaşlar bende pazartesi günü opu işlemi oldum 11 yumurta toplandı
6 tanesine işlem yapıldı fakat sadece 2 embriyom var be 1 tanesi geriden geliyor diğeri iyi kalitede donduruldu
sizde taze transfer mi dondurulmuş transfer mi daha iyi ?
Transferim 2.adet sonrasında ertelendi anlam veremedim açıkçası başına gelen var mı ?
Bu arada prosgesteron ve E2 degerin kaçtı
Opu öncesi

Merhabalar
Hayırlı olsun
Ultrason da 10 yumurta saydı fakat bunların 1tanesi kist olan olabilir dedi 24mm olmus

Bu benim 4. denemem olacak.Ve ben hep taze transfer oldum çünkü embriyolarim 3.gun ve orta kalite de oluyordu.
Duyunca canım sıkıldı

Erkek faktörü de mi var
Opu oldunuzmu?

Merhabalar
Hayırlı olsun

Duyunca canım sıkıldı

Erkek faktörü de mi var
ben muayane sırasında sayı bile vermedi o alınınca çıkar ortaya felan denildi ki ben en düşük dozla başlattı erkek faktörlü bizim de 2 tane embriyo oluştu 1 i 4aaa kalitesinde donduruldu 3.gününde diğeri ise biraz geriden geliyormuş onun bugün 5.günü eğer gelişimi devam ederse oda bugün dondurulacak inşallah haber bekliyorum bende.
birde benim tsh işlemlerden önce 4,5 a çıkmıştı belkide tsh düşürmesi için de ertelemiş olabilir ya bu tüp bebek o kadar kafa karıştırıyor ki arkadaşına yapılan işlem farklı sana farklı kişiye özel o yüzden sıkmayın canınızı bir zamanı var rabbim kısmet edecek bizlerede eminim ben.

Bu arada prosgesteron ve E2 degerin kaçtı
Opu öncesi
benden bu testler istenmedi tsh ve anti hiv istendi elimde rahim filmi hormonlarım vardı onları kullandılar dediğim gibi bizde erkek faktörü olunca muayenede gerek görmedi fazla tahlil .

Merhabalar
Hayırlı olsun

Duyunca canım sıkıldı

Erkek faktörü de mi var
10 tane yumurta saymasına bakmayın onlar alınınca durumu embriyolog yeniden bakılıyor 10yumurta alınıp döllenecek demeyin yani siz nerede tedavi görüyorsunuz ?

Kaliteli embriyo için ne yedin bn ceviz fındık badem kabak ekirdeği havuç incir yumurta süt yoğur tüketiyorum başkada bildiğim yok
ben cevizi çok yedim kolestrol fırladı yani zaten iğne bunu geliştirmek için var yeniden takviye almayın zaten balık yağı omega ve vitamin de yazıyorlar zorlamayın vucudu derim .
Adam akıllı bir şey de yapamıyoruz ki nereden ne duysak sonuş negatif olmaması için her şeyi yapıyoruz.

X