Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Benim 12.nci opu oldu. Adetken kontrole gittim bir kere daha sora buyumusmus sayı ne durumda diye sonrada opu günü almak için. Muayene etmesi mecbur öngörü edinmek için 🤗
Peki bu geliş gidişleri nasıl ayarlıyorsunuz. Sürekli git gel için tüp bebek merkezinin yakın olması gerekiyor sanki🤔
Başka kadın doğumcu ile mi anlaşıyorsunuz acaba🤔

Peki bu geliş gidişleri nasıl ayarlıyorsunuz. Sürekli git gel için tüp bebek merkezinin yakın olması gerekiyor sanki🤔
Başka kadın doğumcu ile mi anlaşıyorsunuz acaba🤔
Ben uzaktayken de öyle yapıyordum kadın dogumcuya 2 kere kontrolümu olup gidiyordum merkezin olduğu yere. Ama şimdi yakınım. Doktorunla konusabilirsin sende 🤗

Amiinnn🤲🏻🤲🏻 Dün noldu biliyormsunuz eşimin teyzesının oglu daha 13yaşında falan dediki esra ablam senden sonra evlendi onun bebegı var senın neden yok dedi..ve gözlerim dolu şok oldum hayatımda böyle birseyle ilk kez karşılanca tabi istemiyoruz cunku dedim demekkı konusuluyor. Kaynanamlar demezler cok sukur ama baskaları konusuyor demekkı insanlar cok bencil cocuk yanında konuşulursa onlarda böyle derler patavatsızlar
Bnm kaynanam neler demediki bnm çocuğum olmasaydı kocamı kendi elimle evlendiridim dedi o kadar zoruma gitti ki

Bnm kaynanam neler demediki bnm çocuğum olmasaydı kocamı kendi elimle evlendiridim dedi o kadar zoruma gitti ki
Cahiller ama gercekten hiç uzulme benım aklıma geldikce deliriyorum fakat Rabbim o kadar büyükküü herkese hakettiğini yaşatır onlarda bu yaptıklarını ailesinden cocuklarından torunlarından cekerler..

Oğlundan sorun var beni de evlendirir miydin derdim ben olsam.

Ne değişik insanlar var ya ayrıca illa çocukla mi oluyor hayat hiç olmadı diyelim nolcak ya da oldu hayırsız çıktı hergun bir davası var daha mı iyi Allah tan daha iyisini bilemeyiz

Dua kapiyi çalmaktır gerisine karışmak haddi aşmaktır demisler 🥰🥰🥰🥰🥰

Biz moral motivasyon düşürmüyoruz hanımlar 💃🕺💃🕺💃🕺💃

Son düzenleme:
Bir başka konu var mi diye bakiyorum surekli anasayfa da biri hamile miyim diye konu açmış

içine yazmis 23 eylul de regli olmustum günüm 1 gün geçti bir haftadır sabah kalkınca midem bulanıyor hamile miyim diye 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Biri de cevap yazmış oradan gebelik testi gibi duruyoruz istersen üstümüze işe de biz sana söyleyelim hamile misin değil misin demis 😂😂😂😂😂

Ay çok güldüm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Oğlundan sorun var beni de evlendirir miydin derdim ben olsam.

Ne değişik insanlar var ya ayrıca illa çocukla mi oluyor hayat hiç olmadı diyelim nolcak ya da oldu hayırsız çıktı hergun bir davası var daha mı iyi Allah tan daha iyisini bilemeyiz

Dua kapiyi çalmaktır gerisine karışmak haddi aşmaktır demisler 🥰🥰🥰🥰🥰

Biz moral motivasyon düşürmüyoruz hanımlar 💃🕺💃🕺💃🕺💃
Allah'a şükür eşim destek oluyor bana verecek olan Allah biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabb'im bilecek

Cahiller ama gercekten hiç uzulme benım aklıma geldikce deliriyorum fakat Rabbim o kadar büyükküü herkese hakettiğini yaşatır onlarda bu yaptıklarını ailesinden cocuklarından torunlarından cekerler..
Ben Allah'a havale ettim zaten üzülüyoruz bide böyle kendini bilmezler cahiller abuk subuk konuşup moral bozuyorlar

Ben başka merkezindeyim memorialin ben hastanelere direk gidip o görüşme yaptım. İstanbul'da öyle değil sanırım. bicok yer randevu istedim baya ileriye arttı filan ordan vazgectim 😄Hastane uzak degilse gidip ongörüsme saglasaniz belki olur.
Tabi tabi ben gidip yuz yuze ongorusmeyi yaptim zaten. Bu, reglin 2.guni yapilan ultrason muayene randevusu almaya calistigim. Bakalim basarili olabilecek miyim 🤣

X