Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merhabalar ben de 4. tedavime hazırlanıyorum şu an. Bugün adetimin 2.günüydü doktora gittim ama foliküller farklı boyutlarda olduğu için bir sonraki aya ertelendi.
Ben daha önce 3 kez dış gebelik geçirdim bu yüzden iki tüpüm de alındı, bir de rezerv azlığı var az yumurtam oluyor malesef, kasım sonu gibi adetle başlayacağız inşallah tekrar, hayırlısı artık..
İnşallah diğer ay farklı olur her ay yumurtalsr farklı tepki veriyor 🤗

demin kurumdan aradilar nasilsiniz diye

dedim bel ve kkasik agrim var normal dediler umarız hersey güzel ilerler test günü haberinizi bekliyoruz dediler 🥰🥰🥰
Yaaaaa hadi inşallah güzel haberlerle gel inşallah gülüm bizde seninle beklemedeyiz ve heyecanlıyız valla ❤️❤️

Amiinnn🤲🏻🤲🏻 Dün noldu biliyormsunuz eşimin teyzesının oglu daha 13yaşında falan dediki esra ablam senden sonra evlendi onun bebegı var senın neden yok dedi..ve gözlerim dolu şok oldum hayatımda böyle birseyle ilk kez karşılanca tabi istemiyoruz cunku dedim demekkı konusuluyor. Kaynanamlar demezler cok sukur ama baskaları konusuyor demekkı insanlar cok bencil cocuk yanında konuşulursa onlarda böyle derler patavatsızlar
ben o kadar çok yaşadım ki bu tarz şeyleri, bazılarını hatırlamak bile gözlerimin dolu dolu olmasına yetiyor, öyle içime oturdu rabbime havale ettim.
Ameliyat oldu ilaçta kullandık ama değişmedi morfoloji düzelmez diye biliyorum ben kök hucreyle alakalı olduğunu okumustum sizin kaçtı kaç oldu ve ne kullandınız canım
ben de değişmez diye biliyorum. hatta bizim 3tü ilaç kullandık 2ye düştü 😂😂 dna hasarı da önemli bu arada, ona yönelik ilaçlar 2-3 ay givi bir sürede etkili oluyor
Günde 100 tane o soruyu alıyordum biz istemiyoruz gelecekle ilgili planlarımız var diyordum bir kere içine oturan mevlütte oldu peder bir çocuk seviyor gözümün içine baka baka içim yandı ama nasıl ağlamamak için zor tuttum ,
sonrasında beddua etmiş olabilirirm ama hatırlamıyorum şuur kaybı yaşadım .
Sonu bu ama damarıma bastılar affetsin rabbim.
ya şaka gibi gerçekten benim kv ve kp de böyle. beni görünce torunlarını ekstra seveleri tutuyor, eğer uzaktalarsa hemen nerde ne yapıyor olursak olalım telefonla aranıyor.
Ben çapa ya gidiyorum tedavi için çokta memnunum açıkcası ama herşey nasip

Kilodan yana bende çok dertliyim malesef 😣

Hayatımda o kadar çok duydum ki bu muhabetleri hep sustum ama.. şimdi konuşma zamanı geldi herkese yapıştırıyorum tek tek cevap çatapat gibi 🤭🤭🤭 affetmeksizin
çok iyi yapıyorsun canım. benim ağzım hiç laf yapmıyor ya, 2 saat sonra keşke şöyle deseydim oluyorum 😅 az hazır cevap olaydım bu kadar incitmelerine izin vermezdim.

bu tüp bebek ilaçları kilo yapıyor galiba bu arada ya, aynı düzende davranıyorum, hareketsiz kalmıyorum yine de aldım biraz daha kilo. versem iyi olur dedikçe 😋

ben o kadar çok yaşadım ki bu tarz şeyleri, bazılarını hatırlamak bile gözlerimin dolu dolu olmasına yetiyor, öyle içime oturdu rabbime havale ettim.

ben de değişmez diye biliyorum. hatta bizim 3tü ilaç kullandık 2ye düştü 😂😂 dna hasarı da önemli bu arada, ona yönelik ilaçlar 2-3 ay givi bir sürede etkili oluyor

ya şaka gibi gerçekten benim kv ve kp de böyle. beni görünce torunlarını ekstra seveleri tutuyor, eğer uzaktalarsa hemen nerde ne yapıyor olursak olalım telefonla aranıyor.

çok iyi yapıyorsun canım. benim ağzım hiç laf yapmıyor ya, 2 saat sonra keşke şöyle deseydim oluyorum 😅 az hazır cevap olaydım bu kadar incitmelerine izin vermezdim.

bu tüp bebek ilaçları kilo yapıyor galiba bu arada ya, aynı düzende davranıyorum, hareketsiz kalmıyorum yine de aldım biraz daha kilo. versem iyi olur dedikçe 😋
İlaçların hepsi kilo tuzağı birazda ne kadar hareketli olursan olsun ve ödem çok oluyor bende mesela

Merhabalar, 2 basarisiz tup bebek denemesinden sonra 3. denemeye dondurulmus embriyolarimla adetimin 2. günü başladım. Transfer hazırlığı için şuan gunde 3 estrofem 1 coraspin kullanıyorum. Adetimin bitiminde 8.gunu ofis histeroskopi yapılıp çizik atılacak 1 hafta sonrasinda da transferim yapılacak. Histeroskopi olanlar varsa sizlerde hemen 1 hafta sonrasinda transfer oldunuz mu?

Merhabalar, 2 basarisiz tup bebek denemesinden sonra 3. denemeye dondurulmus embriyolarimla adetimin 2. günü başladım. Transfer hazırlığı için şuan gunde 3 estrofem 1 coraspin kullanıyorum. Adetimin bitiminde 8.gunu ofis histeroskopi yapılıp çizik atılacak 1 hafta sonrasinda da transferim yapılacak. Histeroskopi olanlar varsa sizlerde hemen 1 hafta sonrasinda transfer oldunuz mu?
Sürecin güzel geçer umarım. Ofis olup hamile kalanlar var veya transfere hazırlanan var.Çok sk olmuyor genelde histereskopi sonrasındaki adetle başlanıyor.

Sürecin güzel geçer umarım. Ofis olup hamile kalanlar var veya transfere hazırlanan var.Çok sk olmuyor genelde histereskopi sonrasındaki adetle başlanıyor.
Insallah hepimizin sureci güzel geçsin güzel haberler alalim🙏 benim histeroskopi ve transfer aynı adet dönemindeminde yapılacak yani histeroskopiden sonra diğer adet beklenmeyecek. okuyup gördüğüm kadarıyla herkese genelde histeroskopiden sonraki adetle başlanıyor hafta içi doktoruma da soracağım kafama çok takıldı bu konu

Insallah hepimizin sureci güzel geçsin güzel haberler alalim🙏 benim histeroskopi ve transfer aynı adet dönemindeminde yapılacak yani histeroskopiden sonra diğer adet beklenmeyecek. okuyup gördüğüm kadarıyla herkese genelde histeroskopiden sonraki adetle başlanıyor hafta içi doktoruma da soracağım kafama çok takıldı bu konu
Vardır bı bildiği ama bence öyle tercih ediyor demekki 🤗

X