- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
efsane ağrılar çekiyorum ama yok kandırıldık mı ya ada çayı mı içsek ne yapalım kiYok yaaaa nerde hala beklemeye devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efsane ağrılar çekiyorum ama yok kandırıldık mı ya ada çayı mı içsek ne yapalım kiYok yaaaa nerde hala beklemeye devam
adetime de 5 gün kaldı zaten :-(Bence bizi kandırdılar kendi adetimi başlamaya bekledim ben
Hayirli cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar dilerim
Bir sakıncası olmaz mı hiç birşey kullanmayın zaten adet olacaksınız dedi hemşire efsunn210102 alıp yapsak mı acabaKızlar kekik çayı yapın,için iki gün içinde adetiniz başlar
Ihlamur içtim normalde bana çok çay içme dediler ama bilmiyorum ki bir bardak etkiler mi çok çünki içimde top gibi kaldı parçalansa akacak ama karnım şiş ne yapakkiBir sakıncası olmaz mı hiç birşey kullanmayın zaten adet olacaksınız dedi hemşire efsunn210102 alıp yapsak mı acaba
Adet masajı yapın düzenli gelirIhlamur içtim normalde bana çok çay içme dediler ama bilmiyorum ki bir bardak etkiler mi çok çünki içimde top gibi kaldı parçalansa akacak ama karnım şiş ne yapakki
Bitki çayları transfer sonrası yasak.en güzeli beklemek tabi kendiliginden başlamasıBir sakıncası olmaz mı hiç birşey kullanmayın zaten adet olacaksınız dedi hemşire efsunn210102 alıp yapsak mı acaba
Gerçekten bende aynı durumdayım öyle karnım var içi bi dolu bi boş adet ağrım da var ama sonuç yokIhlamur içtim normalde bana çok çay içme dediler ama bilmiyorum ki bir bardak etkiler mi çok çünki içimde top gibi kaldı parçalansa akacak ama karnım şiş ne yapakki
Tüp bebek garanti demek değil. Tüp bebekle herşey çözülecek diye birşey de degil ama uzun yıllar evliysen ve yaşın geçiyorsa dene.Bende tüp bebek istiyorum fakat yaşım küçük oldugunu düşünüyorum beklesem mi napsam bilemiyorum sorunumuz yok aşılama yaptırmadık eşim istemiyor artık doktora gitmek oda yoruldu sanırım.. cok bunaldım yaa bu konuları konuşmaktan artık kımseyede söyleyememek hele annem bılıyor onada dert yanamıyorum oda üzülüyor.. kızlar tüp bebek nasıl bir süreç?
Direk tüp bebek yaptırmıyor hekimlerBende tüp bebek istiyorum fakat yaşım küçük oldugunu düşünüyorum beklesem mi napsam bilemiyorum sorunumuz yok aşılama yaptırmadık eşim istemiyor artık doktora gitmek oda yoruldu sanırım.. cok bunaldım yaa bu konuları konuşmaktan artık kımseyede söyleyememek hele annem bılıyor onada dert yanamıyorum oda üzülüyor.. kızlar tüp bebek nasıl bir süreç?
Hoşgeldin gülüm aramıza Kaç yaşındasın ve ne kadarlık evlisin kendi adıma konuşmak gerekirse yorucu bir süreç ama bazende çok basit ilerliyor yani çok zorlanmıyorsun herşey gittiğin hastaneye oranın ortamına ve doktorlara bağlı doğru konuşmak gerekirseBende tüp bebek istiyorum fakat yaşım küçük oldugunu düşünüyorum beklesem mi napsam bilemiyorum sorunumuz yok aşılama yaptırmadık eşim istemiyor artık doktora gitmek oda yoruldu sanırım.. cok bunaldım yaa bu konuları konuşmaktan artık kımseyede söyleyememek hele annem bılıyor onada dert yanamıyorum oda üzülüyor.. kızlar tüp bebek nasıl bir süreç?
Bana bile 2 sene demene önerilir dedi doktor bende yalandan 2 sene oldu dedimDirek tüp bebek yaptırmıyor hekimler
Yaşın evlilik suresin vs vs hepsi göz önünde bulundurularak hangisi en uygun nereden başlanmalı ona karar verilip devam ediliyor .
Ben 2016da evlendim ilk bizde istemedik borçtu yaşama biçimiydi derken 2 sene çalıştım sonra işten çıktım 2018de başladım hastanelere gitmeye yaşdan dolayı çok oyaladılar benide ama şimdi başardım beklemedeyim şükür tabi bu sürece kadar çok yiprandım 74kilodan 101 kiloya kadar çıktım şimdi bu sebebtende kilo veremeye çalışıyorum ödem oldu full vücudumBana bile 2 sene demene önerilir dedi doktor bende yalandan 2 sene oldu dedim
4 yıllık evliyim zaten
Evlilik senene bakip yorum yapıyorlar
Bizde evlenir evlenmez cocuk istemedik denemeye başlayınca olmadi dedik hekimle devam edelim yolumuzu çizelim oyle basladik
Gecer Gecer annecikkkk kilolarda gider hersey normale de dönerBen 2016da evlendim ilk bizde istemedik borçtu yaşama biçimiydi derken 2 sene çalıştım sonra işten çıktım 2018de başladım hastanelere gitmeye yaşdan dolayı çok oyaladılar benide ama şimdi başardım beklemedeyim şükür tabi bu sürece kadar çok yiprandım 74kilodan 101 kiloya kadar çıktım şimdi bu sebebtende kilo veremeye çalışıyorum ödem oldu full vücudum
Bende ankara bahçecideyim :) haziran ayında yumurta toplama oldu. Başka sehirden gidiyorum ankaraya çok zor oluyor ama hem güvendiğim için hem de erkek faktorlü olduğu için lab. Önemli olduğunu düşündüğümden bahçeciyi seçtim. Kasım adetimdr lucrin iğne vurulup transfere hazırlanacam bende.. inşallah bebeğiniz tutunur size26 Ekimdi transferim kurum önemli zaten gittiğin yeri laboratuvar olarak görmelisin mesela ben bahceci deyim 3 ay takip ediyoruz dedi illa istersen hekiminle doğuma kadar devam edersin anlaşması olduğu hastaneden ekstra para ödeyerek ama .
Adamlar zaten normal kadin dogumculuk yapmak istese orada olmazlardı.
O yuzden 3.aya gelirsek nasip olursa farklı kurum ve hekimle devam edeceğim.
Burada okuduklarimdan özetle hep bilgi verildi durumdan haberdar edildi hekim ve hemşiresi telefonları sende istediğinde soru sor dönüyorlar.
Bazı kurumlarda biz bilgi veremeyiz doktor donucek vs deniliyormus mesela
m doğma büyüme istanbulluyum. adetin ikinci ya da üçüncü günü muayene oldugunda rahim içi uygunsa kist,miyom ,polip gözükmüyorsa kan veriyorsun istedikleri değerler uygunsa tedaviye başlanıyor.çok fazla ilaç kullanılmıyor bir iki hap ve fitil var sadece.toplamda hastaneye 3 kere gitmiş oluyorsun.Amin cnm benim oğlum bebekleri çok seviyor aklı eriyor kardeş istiyor.Allahım onların dualarını kabul etsin inş
Benim igne ve hap devam ediyor.
Heryerin tedavi şekli mi ayrıdır anlamadim