Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar benşm size özel sorum olacak nasıl sorsam bilmiyorum hastaneyi aramayı da düşündüm hatta ama şimdi benim yumurtalarım toplandı döllendi donduruldu doktorum bana rahim içinde polip oluştuğunu söyledi yani histereskopi yapılacakmış adet olmayı bekliyorum kontrole gidicem ama sorum şu çok özrü dileyerek eşimle birliktelik yaşayabilirmiyim acaba bi işlem kullandığım ilaç falan yok folik asit dışında aklıma takıldı aradığım hemşirede yaşlı biraz çekindim açıkçası aramaya bi fikriniz var mı bu konuda yardımcı olabilir misiniz bana 🙄🙄🙄🙄🙄
Yumurta toplandikdan sonra ilk adete kadar istenmiyor . Sonra uygundur deniyor

Kızlar benşm size özel sorum olacak nasıl sorsam bilmiyorum hastaneyi aramayı da düşündüm hatta ama şimdi benim yumurtalarım toplandı döllendi donduruldu doktorum bana rahim içinde polip oluştuğunu söyledi yani histereskopi yapılacakmış adet olmayı bekliyorum kontrole gidicem ama sorum şu çok özrü dileyerek eşimle birliktelik yaşayabilirmiyim acaba bi işlem kullandığım ilaç falan yok folik asit dışında aklıma takıldı aradığım hemşirede yaşlı biraz çekindim açıkçası aramaya bi fikriniz var mı bu konuda yardımcı olabilir misiniz bana 🙄🙄🙄🙄🙄
Aman çekinecek bir durum yok da normal bu şeyler ne olacak , ben opu dan çıkınca sordum hemşire suratıma aynı böyle bakt🙄ı ama yapacak bir şey yok bilgi bilgidir bak sana lazım oldu işte

Ben özelde yaptırıyorum ama allah korusun negatif olursa dondurulmuş yumurtam da olmadığı için çam sakuraya geçerim büyük ihtimalle iyi diyorlar hemde maliyetten dolayı mecbur devlete geçeceğim yada @Byrmseyda2505 gittiği yere giderdim.
Devlet de ne kadar tutuyor ilaçlara mi para veriliyor sadece 🙃

covid testini çam sakurada yaptırdım ben d blok bulanada kadar karnım çatladı kocaman bilgili bir hastane ben beğendim bir tandık da ameliyat olmuştu odaları tertemiz gerçi daha yeni 2-3 seneye insanlarımız mahveder orayı da.
Kocaman kadın doğum blok var bence güzel.

oraya süper diyorlar.
Evet canım çok şükür çok güzel, ben oraya tüpe başlayacağım mantığıyla gitmemiştim açıkçası cekiniyorudm biraz işte devletten açıkçası ama kismetimiz nerden gelcegide hiç belli değil.hastaneye gidip doktorların ilgisini vs görünce fikrim değişti bir çok konuda özel gibi memnunum şu anlık çok şükür.

Evet canım çok şükür çok güzel, ben oraya tüpe başlayacağım mantığıyla gitmemiştim açıkçası cekiniyorudm biraz işte devletten açıkçası ama kismetimiz nerden gelcegide hiç belli değil.hastaneye gidip doktorların ilgisini vs görünce fikrim değişti bir çok konuda özel gibi memnunum şu anlık çok şükür.
Bezmialeme de çok iyi diyorlar ama orası bana acayip kötü geldi orada pınar hoca var çok bilgili dediler ama ben bir gördüm donuk bir hanım bana böyle konuşacak anlatacak söyleyecek benim dr çok eğlenceli ama bu da iş görmez baksana 1 yumurtam çıktı adam eğlenceli olsa ne olur ..
Büyük hastaneden korkma eğiyim araştırmadan korkma oradaki dr sıradan dr değiller.

covid testini çam sakurada yaptırdım ben d blok bulanada kadar karnım çatladı kocaman bilgili bir hastane ben beğendim bir tandık da ameliyat olmuştu odaları tertemiz gerçi daha yeni 2-3 seneye insanlarımız mahveder orayı da.
Kocaman kadın doğum blok var bence güzel.
Bende biliyorum o hastaneyi eltimşn bebeği 5 ay yoğum bakim ünitesinde kaldı sürekli hergün git gel yaprık hastaneye doktorlar gerçekten çok iyi ve hastane çok temiz güzel de
Çam sakura güzel hastane kocaman da giren çıkmak bilmiyo girdiğin yeri çıkışta bulamıyorsun 😁😁😁😁

X