- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
İstanbul da çapaya gidiyorum canımBende devlette başlayacağım, hangi hastane acaba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul da çapaya gidiyorum canımBende devlette başlayacağım, hangi hastane acaba.
Yumurta toplandikdan sonra ilk adete kadar istenmiyor . Sonra uygundur deniyorKızlar benşm size özel sorum olacak nasıl sorsam bilmiyorum hastaneyi aramayı da düşündüm hatta ama şimdi benim yumurtalarım toplandı döllendi donduruldu doktorum bana rahim içinde polip oluştuğunu söyledi yani histereskopi yapılacakmış adet olmayı bekliyorum kontrole gidicem ama sorum şu çok özrü dileyerek eşimle birliktelik yaşayabilirmiyim acaba bi işlem kullandığım ilaç falan yok folik asit dışında aklıma takıldı aradığım hemşirede yaşlı biraz çekindim açıkçası aramaya bi fikriniz var mı bu konuda yardımcı olabilir misiniz bana
Ben de başakşehir cam sakura da başlayacağım Allah nasip ederse.memnunmusun hastaneden doktorundan.İstanbul da çapaya gidiyorum canım
Aman çekinecek bir durum yok da normal bu şeyler ne olacak , ben opu dan çıkınca sordum hemşire suratıma aynı böyle baktı ama yapacak bir şey yok bilgi bilgidir bak sana lazım oldu işteKızlar benşm size özel sorum olacak nasıl sorsam bilmiyorum hastaneyi aramayı da düşündüm hatta ama şimdi benim yumurtalarım toplandı döllendi donduruldu doktorum bana rahim içinde polip oluştuğunu söyledi yani histereskopi yapılacakmış adet olmayı bekliyorum kontrole gidicem ama sorum şu çok özrü dileyerek eşimle birliktelik yaşayabilirmiyim acaba bi işlem kullandığım ilaç falan yok folik asit dışında aklıma takıldı aradığım hemşirede yaşlı biraz çekindim açıkçası aramaya bi fikriniz var mı bu konuda yardımcı olabilir misiniz bana
oraya süper diyorlar.Ben de başakşehir cam sakura da başlayacağım Allah nasip ederse.memnunmusun hastaneden doktorundan.
Evet gerçekten çok memnunum Allah hakkını versin onundaBen de başakşehir cam sakura da başlayacağım Allah nasip ederse.memnunmusun hastaneden doktorundan.
Devlet de ne kadar tutuyor ilaçlara mi para veriliyor sadeceBen özelde yaptırıyorum ama allah korusun negatif olursa dondurulmuş yumurtam da olmadığı için çam sakuraya geçerim büyük ihtimalle iyi diyorlar hemde maliyetten dolayı mecbur devlete geçeceğim yada @Byrmseyda2505 gittiği yere giderdim.
ilk adetini bekle kuzum sonra serbest
Teşekkür ederim valla rahatladım tedirgindim ne yalan söylim Allah razı olsun inşallahYumurta toplandikdan sonra ilk adete kadar istenmiyor . Sonra uygundur deniyor
Evet canım çok şükür çok güzel, ben oraya tüpe başlayacağım mantığıyla gitmemiştim açıkçası cekiniyorudm biraz işte devletten açıkçası ama kismetimiz nerden gelcegide hiç belli değil.hastaneye gidip doktorların ilgisini vs görünce fikrim değişti bir çok konuda özel gibi memnunum şu anlık çok şükür.oraya süper diyorlar.
amin kuzum cümlemizden . Düşüncese transfere kadar yasakTeşekkür ederim valla rahatladım tedirgindim ne yalan söylim Allah razı olsun inşallah
İşlem oldu ya hem.hassas suan hemde ilac etkisi var biraz toparlasin diye oyle isteniyorTeşekkür ederim valla rahatladım tedirgindim ne yalan söylim Allah razı olsun inşallah
amim canım inşallahEvet gerçekten çok memnunum Allah hakkını versin onunda
Benim devlet raporlu 2 milyar verdim 1500de ilaçların tuttu yani 3500 ödeme yaptık onunda daha yarısını verdik gerisi transfer oluncaDevlet de ne kadar tutuyor ilaçlara mi para veriliyor sadece
Bezmialeme de çok iyi diyorlar ama orası bana acayip kötü geldi orada pınar hoca var çok bilgili dediler ama ben bir gördüm donuk bir hanım bana böyle konuşacak anlatacak söyleyecek benim dr çok eğlenceli ama bu da iş görmez baksana 1 yumurtam çıktı adam eğlenceli olsa ne olur ..Evet canım çok şükür çok güzel, ben oraya tüpe başlayacağım mantığıyla gitmemiştim açıkçası cekiniyorudm biraz işte devletten açıkçası ama kismetimiz nerden gelcegide hiç belli değil.hastaneye gidip doktorların ilgisini vs görünce fikrim değişti bir çok konuda özel gibi memnunum şu anlık çok şükür.
Okidum insallah@Meltem _13 arkadaşımızda dün transfer olmuş ona da okuyalım Ya Mubdi
bizim yumurta toplama günü bütün ödeme tahsil edildi.Benim devlet raporlu 2 milyar verdim 1500de ilaçların tuttu yani 3500 ödeme yaptık onunda daha yarısını verdik gerisi transfer olunca
Bende biliyorum o hastaneyi eltimşn bebeği 5 ay yoğum bakim ünitesinde kaldı sürekli hergün git gel yaprık hastaneye doktorlar gerçekten çok iyi ve hastane çok temiz güzel decovid testini çam sakurada yaptırdım ben d blok bulanada kadar karnım çatladı kocaman bilgili bir hastane ben beğendim bir tandık da ameliyat olmuştu odaları tertemiz gerçi daha yeni 2-3 seneye insanlarımız mahveder orayı da.
Kocaman kadın doğum blok var bence güzel.
Çam sakura güzel hastane kocaman da giren çıkmak bilmiyo girdiğin yeri çıkışta bulamıyorsunEvet canım çok şükür çok güzel, ben oraya tüpe başlayacağım mantığıyla gitmemiştim açıkçası cekiniyorudm biraz işte devletten açıkçası ama kismetimiz nerden gelcegide hiç belli değil.hastaneye gidip doktorların ilgisini vs görünce fikrim değişti bir çok konuda özel gibi memnunum şu anlık çok şükür.
Yeter yav 16 saattir açım burdaÖnce içli köfte ile başlıyorsun ortaya çiğköfte
sonra lahmacun açık yayık ayran söylemiyorum bile sonra da üstüne de çıtır künefe
eşin kebap yesin sen lahmacun ye 2 sini de yemiş olursunuz yarım yarım