- 1 Nisan 2021
- 1.154
- 1.500
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen transferden beri igne vurulmuyor muydun, ben progestan fitil ve karindan prolutex vuruluyorum hala.Benim akıntım yeniden başladı karından progestan dex vurmamı söylediler eğer devam ederse kalçadan da pruluton vurulacak
Yok sadece fitil verdi bana iğneyi kesmişti inanılmaz üzgünüm şuan ya birşey olacak diye aklım çıkıyorCanim sen transferden beri igne vurulmuyor muydun, ben progestan fitil ve karindan prolutex vuruluyorum hala.
Korkma hicbirsey olmaz insallah, igne hemen guclendirir seni gor bak.Yok sadece fitil verdi bana iğneyi kesmişti inanılmaz üzgünüm şuan ya birşey olacak diye aklım çıkıyor
Daha öncede size yazmıştım benim 7.gunden beri kahverengi lekelenmem var.ben transferden sonra progestoron fitil,hap,gobekden iğne vuruluyorum.lekelerim kesilmeyince doktor pruloton verdi 3 günde bir vuruluyorum lekelerim kesildi. Daha önceki gebekigimde de sürekli lekelenmem olmuştu ama gebeliğim 18 haftaya kadar devam etti başka sebep yüzünden kaybettim.lekelenmeleri çok takma olmasa tabi iyi olurdu. Bu lekelenmeler den anladığım ara ara gecsede tekrar başlıyor.bu gebeliğin sağlıksız olduğunu yada düşeceğini göstermiyorBenim gibi transferin 15. 16. Günlerinde lekelenme yaşayanlar varsa beni de aydınlatabilir öi gebeliğiniz nasıl devam ediyor
Ya umarım öyledir çok korkuyorum rabbim sağlık versin inşllahhDaha öncede size yazmıştım benim 7.gunden beri kahverengi lekelenmem var.ben transferden sonra progestoron fitil,hap,gobekden iğne vuruluyorum.lekelerim kesilmeyince doktor pruloton verdi 3 günde bir vuruluyorum lekelerim kesildi. Daha önceki gebekigimde de sürekli lekelenmem olmuştu ama gebeliğim 18 haftaya kadar devam etti başka sebep yüzünden kaybettim.lekelenmeleri çok takma olmasa tabi iyi olurdu. Bu lekelenmeler den anladığım ara ara gecsede tekrar başlıyor.bu gebeliğin sağlıksız olduğunu yada düşeceğini göstermiyor
Canım benimde transfere 5gün kala progestan ampul başlamıştı doktorum halâ hergün vuruluyorum henüz bıraktırmadı.iğneyi kullandığında kesilicektir lekelenmen bide dinlenmen lazım canımBenim gibi transferin 15. 16. Günlerinde lekelenme yaşayanlar varsa beni de aydınlatabilir öi gebeliğiniz nasıl devam ediyor
Dinleniyorum hiç kalkmadım canım allahım herşeyin hayırlısını versinCanım benimde transfere 5gün kala progestan ampul başlamıştı doktorum halâ hergün vuruluyorum henüz bıraktırmadı.iğneyi kullandığında kesilicektir lekelenmen bide dinlenmen lazım canım
Evet semra hanıma gidiyorum
Kalp atışını duydun mu canımCuma günü duyacağız inşallah
Evet kuzucum duydum 1000 Li değerlerden sonra iki kat artıp artmaması önemli değilmiş demek ki Her şey yolunda dedi doktor. Sen ne yaptın?Kalp atışını duydun mu canım
Canım tüp bebek doktorunlamı devam edicekain başka doktoramı geçiceksinEvet kuzucum duydum 1000 Li değerlerden sonra iki kat artıp artmaması önemli değilmiş demek ki Her şey yolunda dedi doktor. Sen ne yaptın?
Tüp bebek doktorum rutin hasta almıyor sanırım. Başka bir doktorla devam edeceğim. Evime yakın iyi bir doktor buldum. İki hafta sonraya randevu aldım.Canım tüp bebek doktorunlamı devam edicekain başka doktoramı geçiceksin
İleri hız düşük 11. Morfoloji de 6 demiş. Geri kalan morfoloJide de baş anamolisi yüksek gıda takviyesi ile toparlanabilirsiniz. Bir de dna hasarı baktırabilirsiniz varsa eğer verecekleri takviye ile morfoloji toparlar..arkadaşlar bu değerlerin herhangi birinde sıkıntı var mı anlayan varsa bakabilir mi?
Evet bende inş opu olarak yolu yarılamış olacağım inş
1.günü sayarsan 15. Günü yapıyolar genellikle canım 20.günü bulmuyoHanımlar birşey sorabilir miyim? Yarın son muaynem benim çatlatma iğnesi sonrası opu için saat verecek doktor. İlaçların etkisi sonlanacağı için ortalama kaç gün sonra regl olacağım. Birde regl olduktan sonra transfer için hazırlık yapacağım. Regl sonrası ortalama kaç gün sonra transfer yapılıyor. Yani regl 1.gün sayarsak 15-16 arası mı 20.günü buluyor mu?
Opudan tam bir hafta sonra regl olmuştum ben canımHanımlar birşey sorabilir miyim? Yarın son muaynem benim çatlatma iğnesi sonrası opu için saat verecek doktor. İlaçların etkisi sonlanacağı için ortalama kaç gün sonra regl olacağım. Birde regl olduktan sonra transfer için hazırlık yapacağım. Regl sonrası ortalama kaç gün sonra transfer yapılıyor. Yani regl 1.gün sayarsak 15-16 arası mı 20.günü buluyor mu?