Kac mm olması lazım çatlama için canımAynen hergün 1 mm büyüyor. Banada 2 kutu yazdı. 3 gün gonal-f kullanacağım sonra çatlatma..
Canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim kalan yavrunu sana bağışlasın. Bu kanama transferin kaçıncı gününde oldu doktor benden de ikiz gebelikten şüphelendi ama randevum 8 aralıkta kese randevusu o nedenle merak ettimKızlar lekelenmem oldu hemen doktora geldim biri hiç gelişmemiş biri iyi kalbi atıyor hastanedeyim yatıyorum dua edin
Tam 7 ci haftaCanım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim kalan yavrunu sana bağışlasın. Bu kanama transferin kaçıncı gününde oldu doktor benden de ikiz gebelikten şüphelendi ama randevum 8 aralıkta kese randevusu o nedenle merak ettim
Anladım canım inşllah diğer bebeğin seninle olsun. Bende çok korkuyorum ikiz gebelikten sırf bu yüzden rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat versin. Benim 11. Gün 845 13. 2391 çıkınca çoğul gebelik olabilir olamyada bilir kesede göreceğiz dedi bitane olsun bizim olsun sağlıklı olsun inşllahTam 7 ci hafta
Minikbşrkuş nicknameli biri vardı. Mayıs ayında tüp bebek ile gebe kalmıştı. Tek embryo ikiye bölünmüştü. Sonra 9-12 haftalar arası tam hatırlamıyorum bir bebeğin gelişimi yavaşlamıştı. Sonra iki bebeğe birden amniyosentez ile genetik test yapmışlardı. Tek yumurta ikizleri olmasına rağmen biri sağlıklı diğeri sağlıksızdı. Sağlıksız olanı sonlandırdılar diğeri etkilenmedi. Hiç endişe etme.. İnş seninle olacaklardırİns öyledir canım dün öyle bir boşaldı ki çok korktum suan iyi ama durdu ins gelişim de sıkıntı olmaz ondan korkuyorum ya bu hafta da kalırsa bide benim ikiz gebelik biri gelişmemiş öyle kalmış
18-20 mm olması lazımmış. Çatlatma iğnesi de bir miktar büyütüp olgunlaştırıyor. Ondan dolayı 18 mm iken çatlatma iğnesi yapıyorlarKac mm olması lazım çatlama için canım
Gittim canım hatta aynı gün iki doktora göründüm. Keseyi gördük 8 mm olması gerektiği yerdeymiş. Ama kimyasal İçin birşey diyemem onu zaman gösterecek dediCanım ne yaptın merak ettim seni gittin mi doktora hayırlı haberlerle dön inşaallah
Kuzumdualarım seninleydi cok şükür keseyi gormussun için rahat olsun eger kimyasal olacak olsa şekli bozuk olurdu icin rahat etsin haftaya inşallah minik kalbini de dinleyecesinGittim canım hatta aynı gün iki doktora göründüm. Keseyi gördük 8 mm olması gerektiği yerdeymiş. Ama kimyasal İçin birşey diyemem onu zaman gösterecek dediartık hcg testi yaptırma 8 aralıkta gel kalp atışı oluşmuş olur dedi.
Diğeri de cuma akşam tekrar test ver dedi cumartesi ultrasonda bir kere daha bakalım dedi ama böyle bir huzursuz konuştu kötü birşey var gibi hissettim. Ama o da dış gebelik değil dedi.
Şüphelenip olumsuz konuşan doktor bir şekil bozukluğundan bahsetti ama neyin şekli onu anlamadım zaten çokta açıklama yapmadı biz seni cumartesi tekrar görelim dedi o kadar. Hala tedirginliğim devam ediyor arkadaşım çok korkuyorumKuzumdualarım seninleydi cok şükür keseyi gormussun için rahat olsun eger kimyasal olacak olsa şekli bozuk olurdu icin rahat etsin haftaya inşallah minik kalbini de dinleyecesinbence tekrar test yapma çünkü hiçbirimiz tekrar tekrar yapmadik 10 ve 12.gun takip edilip kontrol e gittik senin dr hepten saçmalamıs sag salim kucağına alacaksın inşallah
Canım.kimyasal gebelik kese dahi görülmeden değerin duşmesidir.senin kimyasal değil merak etme.doktorlar herzaman temkinli konuşur asla kesin bişey söylemezler. Benim doktorumda öyle tedavide neler duydum ben.ama ne dersek diyelim biliyorum sen yine kafaya takacaksin.Allah yardımcın olsun.Gittim canım hatta aynı gün iki doktora göründüm. Keseyi gördük 8 mm olması gerektiği yerdeymiş. Ama kimyasal İçin birşey diyemem onu zaman gösterecek dediartık hcg testi yaptırma 8 aralıkta gel kalp atışı oluşmuş olur dedi.
Diğeri de cuma akşam tekrar test ver dedi cumartesi ultrasonda bir kere daha bakalım dedi ama böyle bir huzursuz konuştu kötü birşey var gibi hissettim. Ama o da dış gebelik değil dedi.
Kızlar kusura bakmayın yanlış yere yazdım kardeşimde tüp bebek yaptırıyor sizi o yüzden takip ediyorum
Canım merhaba ben de tüp bebek sürecindeydim buraya yazmadım ama sizinle beraber takip ettim sürecimi. İlk opuda bir hafta rapor almıştım. Hatta almayacaktım. İyi ki almışım çünkü ohss oldum ve karnım davul gibi şişti gerildi acıdı. O halde işe gidemezdim. Canını sıkmak istemem çok özür dilerim ama İkinci opuda maalesef opudan çıktıktan sonra eve geldim iki saat sonra iç kanama geçirdim o gün hastanede yattım bir hafta da evde istirahat ettim. Tabi bu çok nadir olan birşey. Ama iki tecrübemden edindiğim sonuca göre bir hafta rapor al bence dinlen evde.Hanımlar bir şey sorabilir miyim? Benim opu için Pazartesi dedi doktor. Benim işten kaç gün izin almam uygun olur. Sadece Pazartesi yeterli değil mi?
Kötü haber tellalı gibi olmayım tabi şunu da söyleyim çok şükür bu kez pozitifi gördümCanım merhaba ben de tüp bebek sürecindeydim buraya yazmadım ama sizinle beraber takip ettim sürecimi. İlk opuda bir hafta rapor almıştım. Hatta almayacaktım. İyi ki almışım çünkü ohss oldum ve karnım davul gibi şişti gerildi acıdı. O halde işe gidemezdim. Canını sıkmak istemem çok özür dilerim ama İkinci opuda maalesef opudan çıktıktan sonra eve geldim iki saat sonra iç kanama geçirdim o gün hastanede yattım bir hafta da evde istirahat ettim. Tabi bu çok nadir olan birşey. Ama iki tecrübemden edindiğim sonuca göre bir hafta rapor al bence dinlen evde.
8mm kese boyutu güzel canım kaç haftalık gözüktü.içini ferah tut cumartesi günü güzel haberler vericekain bize inşallah dualarım seninleGittim canım hatta aynı gün iki doktora göründüm. Keseyi gördük 8 mm olması gerektiği yerdeymiş. Ama kimyasal İçin birşey diyemem onu zaman gösterecek dediartık hcg testi yaptırma 8 aralıkta gel kalp atışı oluşmuş olur dedi.
Bendede ohss riski oluşmuştu doktorum opudan hemen sonra bana 2gn iğne yaptırttı tam hatırlamıyorum iğneyi ama cetrotideydi sanırım opu günü ve ertesi gün gerçekten ağrım oldu yürürken lavabodayken ama ilerlemeden önü kesildi şükürCanım merhaba ben de tüp bebek sürecindeydim buraya yazmadım ama sizinle beraber takip ettim sürecimi. İlk opuda bir hafta rapor almıştım. Hatta almayacaktım. İyi ki almışım çünkü ohss oldum ve karnım davul gibi şişti gerildi acıdı. O halde işe gidemezdim. Canını sıkmak istemem çok özür dilerim ama İkinci opuda maalesef opudan çıktıktan sonra eve geldim iki saat sonra iç kanama geçirdim o gün hastanede yattım bir hafta da evde istirahat ettim. Tabi bu çok nadir olan birşey. Ama iki tecrübemden edindiğim sonuca göre bir hafta rapor al bence dinlen evde.
Haftayla ilgili birşey söylemedi. Tüp bebekte gebelik hesap günü aynıysa eğer son adet tarihime göre 5 haftalık olması lazım. 6. Gün embriyosu olunca 6 gün daha mı ekliyoruz hesaplamayı biliyor musun canım ?8mm kese boyutu güzel canım kaç haftalık gözüktü.içini ferah tut cumartesi günü güzel haberler vericekain bize inşallah dualarım seninle
Bende bilmiyorumki canım hiç benimki 5.gün embriyosuydu son adete göre 5+2 yazıyodu kese muayenesinde doktor 4+6 dedi hiçde sormak aklıma gelmedi hesap neye göre yapıyosunuz diyeBen
Haftayla ilgili birşey söylemedi. Tüp bebekte gebelik hesap günü aynıysa eğer son adet tarihime göre 5 haftalık olması lazım. 6. Gün embriyosu olunca 6 gün daha mı ekliyoruz hesaplamayı biliyor musun canım ?
Ben
Haftayla ilgili birşey söylemedi. Tüp bebekte gebelik hesap günü aynıysa eğer son adet tarihime göre 5 haftalık olması lazım. 6. Gün embriyosu olunca 6 gün daha mı ekliyoruz hesaplamayı biliyor musun canım ?
Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET buradan bakabilirsiniz embriyo tarihine göre hesaplıyor kaç haftalık olduğunuzu 5. Gün ve sonrası blasktokist olarak işaretlesin son adet tarihi yerine bunu seçin ve transfer tarihinizi seçin hesapla diyin çıkıyorBende bilmiyorumki canım hiç benimki 5.gün embriyosuydu son adete göre 5+2 yazıyodu kese muayenesinde doktor 4+6 dedi hiçde sormak aklıma gelmedi hesap neye göre yapıyosunuz diye
Ben aktif olarak ders veriyorum o kadar izin alamam gibiCanım merhaba ben de tüp bebek sürecindeydim buraya yazmadım ama sizinle beraber takip ettim sürecimi. İlk opuda bir hafta rapor almıştım. Hatta almayacaktım. İyi ki almışım çünkü ohss oldum ve karnım davul gibi şişti gerildi acıdı. O halde işe gidemezdim. Canını sıkmak istemem çok özür dilerim ama İkinci opuda maalesef opudan çıktıktan sonra eve geldim iki saat sonra iç kanama geçirdim o gün hastanede yattım bir hafta da evde istirahat ettim. Tabi bu çok nadir olan birşey. Ama iki tecrübemden edindiğim sonuca göre bir hafta rapor al bence dinlen evde.