Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

İlk test erken gebelik testi 7. Gün yaptım, ortada ki 8. Gün en alttaki 9. Gün en son yaptığım daha silik, neden böyle sizce düşüyor mu ? Gebelik var mı ? 4. Gün embriyosu çok mu erken
Aslında biz çok sabırsız davranıyoruz bekleyemiyoruz 12. Günü ama bazen 10. Güne kadar tek çizgi olup sonradan içini karartıp 12. Gün pozitif çıkanda olabiliyor ☺️ bence kendi kendini telaseye düşürme en kötü ihtimalle 10. Günde yap yine silik görünmesi olası çünkü çok küçük oluyormuş yeni gebeliklerde görünmeme durumu olabiliyormuş. En sağlamı kan tahlili ☺️

ben 7 haftadir tup bebekle hamileyim lekelenme olayinda biktim. oksapar, coraspin, progestan igne ve fitili, folbiol kullaniyordum. ilk lekelenmem transferin 7ci gunuydu coraspini kestiler, digerlerine devam, sonra her lekelenmede oksaparla, fitili uc gunluk kestik, yeniden basladigimda 3 gun sonra yine lekelenme, yine ara vermek biktim. progestan igne de oluyorum zaten transferden beri. daha ne yapmam gerekiyo bilmiyorum artik. oksapara da her uc gun ara verdigimde bebege kan gitmicek diye tedirgin oluyorum.
Benim coraspini kesti bir haftadır olmuyo çok şükür lekelenme.progestan iğneye bende devam ediyorum

canlarım, bugün kese için ben de dr. a gittim. beta sürekli 2 katı kadar artıyor ,daha fazla değil:KK70:Transfer sonrası 17.gün beta 8000 olmuş
şu an çok erken dedi ama 9mm kese var dedi hatta yolu da çıkmış dedi. Dr. bir yandan bunları söylerken bir yandan da hep bir risk var bunu da unutmamalıyız diyor.
Haftaya kalp atışı için gideceğiz.
kızlar ben şeyi sormak istiyorum.Şu an 5 haftalık gebelik sayılıyor.Ama ben hiçbir şey hissetmiyor gibiyim. Arada bir kasıklarda ağrı, hasta olacakmış gibi ağrı var. Gögüslerimde elleyince dolgunluk var.
Bunun haricinde anlayamadığım şekilde kilom aynı ama karnım çoookkk şiş.Pantolonlarım kapanmıyor :KK43: Sebebini anlayamıyorum. Kilom aynı ama 3 aylık hamile gibi karnım var.Hergün progesteron fitil alıyorum.O mu yapıyor anlamıyorum.:skandal:Böyle şeyler olunca da acaba yolunda gitmeyen şeyler mi var diye düşünüyorum.D

canlarım, bugün kese için ben de dr. a gittim. beta sürekli 2 katı kadar artıyor ,daha fazla değil:KK70:Transfer sonrası 17.gün beta 8000 olmuş
şu an çok erken dedi ama 9mm kese var dedi hatta yolu da çıkmış dedi. Dr. bir yandan bunları söylerken bir yandan da hep bir risk var bunu da unutmamalıyız diyor.
Haftaya kalp atışı için gideceğiz.
kızlar ben şeyi sormak istiyorum.Şu an 5 haftalık gebelik sayılıyor.Ama ben hiçbir şey hissetmiyor gibiyim. Arada bir kasıklarda ağrı, hasta olacakmış gibi ağrı var. Gögüslerimde elleyince dolgunluk var.
Bunun haricinde anlayamadığım şekilde kilom aynı ama karnım çoookkk şiş.Pantolonlarım kapanmıyor :KK43: Sebebini anlayamıyorum. Kilom aynı ama 3 aylık hamile gibi karnım var.Hergün progesteron fitil alıyorum.O mu yapıyor anlamıyorum.:skandal:Böyle şeyler olunca da acaba yolunda gitmeyen şeyler mi var diye düşünüyorum.D
Alltan mı baktı

X