- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
aminn cümlemizden kızlarAllah razı olsun ♥♥♥
26 ekim teyzeleri lütfen embriyomun zorunda gider şimdiİlk transfer yazıldı başa darısı duası bize olsun inşallah hayırlısıyla bizimde tarihlerimiz ve sonrası sonuçlarımız çifter çifter yazılsın
Hahahhaha hemmmmennn değiştiriyorum26 ekim teyzeleri lütfen embriyomun zorunda gider şimdi
dün doktorum diyor ki işte kızartma yeme hazır gıdalardan falan yeme benim aklımdan geçen neydi biliyo musunuz hahahahhaha lahmacun kızartma da sayılmaz hazır gida da sonuçta hamburger gibi ağır bişey değil ya bu yerim yerim ya bişey olmazHiç sorma birde evdeki yemekten kalkıp yemeksepetinde dolaşıyorum sürekli.
bizim bina da şendullar binası kimsenin kocası yok hepsi camda her kurye gelince herkes kapıya çıkıyor artık aşağa inip alıyorum birde millete hesap verme çabalarına girmiyorum
Tabiiiii canimmm lahmacundannnn ne olacakkkkdün doktorum diyor ki işte kızartma yeme hazır gıdalardan falan yeme benim aklımdan geçen neydi biliyo musunuz hahahahhaha lahmacun kızartma da sayılmaz hazır gida da sonuçta hamburger gibi ağır bişey değil ya bu yerim yerim ya bişey olmaz
Okudum mevlam kabul etsin inşallah
eee yani sonuçta künefenin yanında çayımıza şeker atmıyoruzTabiiiii canimmm lahmacundannnn ne olacakkkk
Canan Karatayciyizzzzzz
bende okudum Allah kabul etsin inşallah ♥♥♥
ahahahahaTabiiiii canimmm lahmacundannnn ne olacakkkk
Canan Karatayciyizzzzzz
şekeri bırak dedi çaya şeker atmıyorum ama çayı da boş içemiyorum be yanına mutlaka tatlı bir şey lazımeee yani sonuçta künefenin yanında çayımıza şeker atmıyoruz
Çok güzel bir haber gözünüz aydın inşallah 5.gune de saglikla ilerlerler.kalite için özel birşey yapmış miydiniz acaba.n ki...hani 3 toplandi 2 si dollense 1 için gerilese 1 tane de bana kalir diyordum ama insallah sanki oyle olmayacak 3 u de kalacak gibiAllahimmm insallah ozaman 3 transferlik hakkim oluyor
okudum allah kabul etsin.
Bendeee okudum canimmm Rabbim herkesi transfer sonucu sevindirsinnnokudum allah kabul etsin.
Tatlısızzzz aslaaaaaşekeri bırak dedi çaya şeker atmıyorum ama çayı da boş içemiyorum be yanına mutlaka tatlı bir şey lazım
Aaaaaa kebaaaaaaaaap yemesi sevapGüldür güldür de bilal diyor ya bu ekip komple kebapçıya gidiyoruz bendennnnnengin helikopteri hazırla kebapçıyı satın al
İstanbulda mısın ben kaçırmış olabilirim ? sirkeci de safa var oranın künefesine bitiyorum katmerine bayılıyorum hafız mustafa nın da kazandibisine -- fatih de kavuk var lahmacuncu onu ye başka yerde yemezsin net.Tatlısızzzz aslaaaaa
Ne geldiyse tartinin başına bu tatlilardan geldi zatennn HaHhaHaHa